Четвер, 28.03.2024, 11:43

Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Пустомити - info
Інформаційний ресурс міста

Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Меню сайту
Міні-чат
Фото
Навігатор по місту














Реклама

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 24
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Вересень » 06


Американська компанія Apple підтвердила проведення презентації смартфона iPhone нового покоління в центрі мистецтв Єрба Буена в Сан-Франциско.

Захід заплановано на 12 вересня, пише ТСН.

Apple не повідомляє більше жодних подробиць. Однак у запрошенні для американських журналістів міститься натяк: картинка із зображенням цифри 12, тінь якої перетворюється на цифру 5. Таким чином, припускають оглядачі, компанія, ймовірно, дасть своєму новому смартфону назву iPhone 5.


Як писали 
інсайдери раніше ... Читати далі »

Пререглядів: 556 | Додав: pustomytivchanyn | Дата: 05.09.2012 | Коментарі (0)

69-річну наркобаронесу Грізельду Бланко, яку називали королевою кокаїну, застрелили в Колумбії.

Жінка була ключовою фігурою фігурою світу контрабанди в 1970-1980-х роках та воєн наркомафії в США. Її вважають організаторкою десятків, а може й сотень убивств.

Грізельду заарештували в Америці в 1985-му. Її засудили до 60 років ув’язнення за вбивство двох драг-дилерів та 2-річної дитини, в яку влучили кулі, що призначалися батькові.

Бланко відсиділа 20 років, після його її депортували до Колумбії, де, в рідному місті Меделлін, її знайшла смерть.

Про це пише The Sun із посиланням на El Espectador.

Як повідомив полковник поліції Маурісіо Картахена, Грізельда виходила з крамниці, коли в неї вистрелили двоє невідомих мотоциклістів. Вона дістала дві кулі в голову.

За іронією долі, саме такому методу ліквідації ворогів свого часу надавала перевагу сама наркобаронеса.

"Ми не знаємо, чому вони її вбили, але перша гіпотеза – це була помста або зведення рахунків", - зазначив Картахена.

Подейкують, Бланко була великою шанувальницею стрічки за романом Маріо П’юзо "Хрещений батько", і навіть назвала свого сина Майклом Корлеоне на честь одного з героїв.

Двох із трьох її синів від першого ч ... Читати далі »

Пререглядів: 537 | Додав: pustomytivchanyn | Дата: 05.09.2012 | Коментарі (0)


Кінострічка «ТойХтоПройшовКрізьВогонь» буде представлена від України на здобуття номінації на премію Американської кіноакадемії «Оскар».

Таке рішення ухвалив у середу Український Оскарівський комітет, повідомив на прес-конференції його президент Олег Фіалко.

«У результаті дискусії та голосування членами комітету переміг фільм «ТойХтоПройшовКрізьВогонь» Михайла Іллєнка», - сказав він.

За словами Фіалка, цю стрічку обрано тому, що вона є «більш індустріальною» та розрахована на масову аудиторію, ніж фільм Єви Нейман «Будинок із башточкою».

«Тепер усе залежить Американської кіно академії, однак ми сподіваємось на успіх», - додав президент Українського Оскарівського комітету.

Нагадаємо, що далі фільм-претендент від України має розглянути і прийняти Американська кіноакадемія (Лос-Анджелес, США) для подальшого відбору серед стрічок інших країн.

Номінантів у всіх 24 категоріях оголосять 15 січня 2013 року у США. Сама ж 85-а церемонія вручення премії «Оскар» за заслуги в галузі кінематографу за 2012 рік відбудеться 24 лютого 2013 року в Hollywood and Highland Center у Лос-Анджелесі.

ДжерелоУкрінф ... Читати далі »

Пререглядів: 501 | Додав: pustomytivchanyn | Дата: 05.09.2012 | Коментарі (0)

На Львівщині група зловмисників викачала з магістрального нафтопроводу 392 тонн нафти, завдавши державі збитків на 4,3 млн. грн.

На початку серпня цього року працівникам УБОЗу стало відомо, що на території Львівської області діє злочинна група осіб. Шляхом врізки до магістральних трубонафтопроводів зловмисники крали значні обсяги нафтопродуктів.

Після перевірки цієї інформації 16 серпня співробітники УБОЗу провели спецоперацію. Зокрема, на території одного з дачних кооперативів Пустомитівського району вони виявили несанкціоновану врізку в магістральний нафтопродуктопровід ДП «Прикарпатзахідтранс» і крадіжку дизельного палива.

За скоєння цього злочину затримали злочинну групу у складі трьох місцевих мешканців. Один з них упродовж 10 років перебував ... Читати далі »

Пререглядів: 541 | Додав: pustomytivchanyn | Дата: 05.09.2012 | Коментарі (0)

Форма входу
Відео
Погода
Пошук
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 24

Органи  влади




Pustomyty - info © 2024

Украина-Сегодня: Каталог сайтов каталог сайтівКаталог
сайтів УкраїниMyCounter - счётчик и статистикаУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETЛьвівський каталог сайтівКаталог сайтовИнтернет магазин Best ConnectionShiftCMS.net - Каталог сайтів ЛьвоваRambler's Top100Яндекс.МетрикаИнформер для сайтовКаталог україномовних сайтівУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETТоп Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів