П`ятниця, 29.03.2024, 05:42

Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Пустомити - info
Інформаційний ресурс міста

Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Меню сайту
Міні-чат
Фото
Навігатор по місту














Реклама

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 24
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Грудень » 27

Мешканці села Оброшино обіцяють перекрити дорогу та залізничну колію, якщо ТзОВ «ЕкоВат» не припинить будівництво теплової електростанції біля села.

Про це повідомила представник ініціативної групи села Оброшино Пустомитівського району пані Наталія під час під час засідання Громадської ради при Львівській ОДА сьогодні, передає кореспондент Вголосу.

У колективному зверненні мешканців села Оброшино, під яким підписалися більше 1700 осіб, йдеться про те, що підприємство «ЕкоВат» не має жодних дозвільних документів на будівництво ТЕС у першій зоні захисту Оброшинського водозабору.

За словами мешканців села, власники «ЕкоВату через підставних осіб заволоділи 25 га земель запасу села, які люди використовували під випас худоби.

«Тепер без будь-яких проектів, без будь-яких проектів, без зміни цільового призначення земельної ділянки, з порушенням будівельних норм на червоній лінії дороги Оброшино-Пустомити будує теплоелектростанцію потужністю 6 МВт», – йдеться в зверненні. 
Селяни також наголошують, що зараз вони використовують воду із свердловини, яка не відповідає санітарним вимогам по бактеріаль ... Читати далі »
Пререглядів: 1006 | Додав: pustomytivchanyn | Дата: 27.12.2012 | Коментарі (0)


На знак протесту проти будівництва теплоелектриостанції мешканець села Оброшине розпочав безстрокове голодування. Про це Львівським новинам онлайн повідомив Андрій Петришин, адвокат. 
Крім того, Адам Кушнір, мешканець села розповів, що цього тижня ініціативна група розпочне збір підписів проти будівництва ТЕС. 
За словами пана Кушніра, аби все було юридично правильно, необхідно зібрати 3 000 підписів. 

"У неділю був збір села. Люди виступають категорично проти будівництва ТЕС. Вони бояться, що через інтенсивне використання свердловин їх будівлі підуть під землю”, -- сказав мешканець села. 

Як зауважив Адам Кушнір, якщо органи державної влади не відреагують на зібрані підписи, то селяни вдадуться до радикальних дій. 
Довідка 

На території Оброшинської сільради дочірня фірма ПП "Оліяр” ТзОВ "ЕкоВат” планує збудувати екологічну чисту ТЕС. Там мають спалювати дерево та солому. 
Однак мешканці протестують, адже фірма забирає єдине пасовище. Селяни не матимуть місця, де випасати худобу. 
У середині листопада на території села розпочали будівництво електричної підстанції. За словами селян, це будівництво ведеться без жодних дозволів. 
Пререглядів: 902 | Додав: pustomytivchanyn | Дата: 27.12.2012 | Коментарі (0)

Форма входу
Відео
Погода
Пошук
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 24

Органи  влади




Pustomyty - info © 2024

Украина-Сегодня: Каталог сайтов каталог сайтівКаталог
сайтів УкраїниMyCounter - счётчик и статистикаУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETЛьвівський каталог сайтівКаталог сайтовИнтернет магазин Best ConnectionShiftCMS.net - Каталог сайтів ЛьвоваRambler's Top100Яндекс.МетрикаИнформер для сайтовКаталог україномовних сайтівУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETТоп Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів