П`ятниця, 19.04.2024, 16:24

Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Пустомити - info
Інформаційний ресурс міста

Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Меню сайту
Міні-чат
Фото
Навігатор по місту














Реклама

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 24
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
Заступник генпрокурора Ренат Кузьмін не виключає, що Юлія Тимошенко та Юрій Луценко будуть звільнені після рішення Європейського суду з прав людини.

«Отримаємо рішення Європейського суду, будемо його вивчати і виконувати. Виконання – це обов’язок держави», – сказав він в інтерв’ю Бі-Бі-Сі.

За словами Кузьміна, згідно зі встановленими процедурами, після отримання рішення Європейського суду українська влада ухвалюватиме рішення про його виконання.

... Читати далі »

Пререглядів: 512 | Додав: pustomytivchanyn | Дата: 10.03.2012 | Коментарі (0)

Китай дуже зацікавлений в інвестиціях в Україну, тому Київ буде надолужувати відставання у відносинах з Пекіном.

Про це міністр закордонних справ України Костянтин Грищенко пише у своїй статті для видання DT.UA.

Міністр вважає Китай дуже перспективним партнером для України. «Дві речі, які вразили мене в ході подорожей до КНР в останні роки. Перша – поінформованість китайської сторони, її розуміння непростих реалій українського політичного життя. І друга річ – китайський інтерес щодо України. В ... Читати далі »

Пререглядів: 538 | Додав: pustomytivchanyn | Дата: 10.03.2012 | Коментарі (0)

Про впровадження ринку землі в Україні Вголосу розповів український вчений у галузі сільського господарства, доктор економічних наук, професор кафедри права і підприємництва Львівського державного аграрного університету Юрій Губені.

Професор побоюється, якщо базарувати землею таки розпочнуть і наступне покоління українців буде змушене орендувати землю у олігархів-латифундистів.

Україна багато років, якщо не від початку своєї незалежності, чекає на аграрну реформу. Однак, чи правильно її розпочинати із впровадження ринку землі?

Чи чекає Україна насправді цієї "земельної реформи"? Що насправді думають, очікують, на що сподіваються селяни? Коли у далекому 1997 році ми з групою науковців обпитали жителів села, та довели ці відповіді до громадськості – нас мало не звинуватили в антиринковій пропаганді.

За роки незалежності селяни вже навчились самостійно, без великих зусиль державної допомоги, різних управлінь, служб, палат, годувати країну – і ми їх ощасливлюємо заходом, який відбере у них основу, – землю. Що селянин без землі? Що земля без селянина? Ні, що б подати їм руку у формі допомоги, підтримки т ... Читати далі »

Пререглядів: 657 | Додав: pustomytivchanyn | Дата: 10.03.2012 | Коментарі (1)

Продовольча та сільськогосподарська організація ООН  прогнозує Україні рекордний урожай пшениці у 2012 році. Про це повідомляє Фокус.

У щоквартальній доповіді Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН прогнозують, що цьогорічне зменшення урожаю у порівнянні з минулорічним рекордним збором сягне лише 1,4%.

"Прогнози на урожай і продовольча ситуація дають підстави думати, що буде зібрано 690 мільйонів тонн зерна, це всього на 1,4 % менше, аніж рекордні показники 2011 року, однак, набагато більше, аніж середній урожай за останній п'ять років", - йдеться у щоквартальній доповіді продовольчої та сільськогосподарської організації ООН.

У доповіді, також зазначено,  що закріплення світових цін на зернові, яке спостерігалось протягом останніх тижнів, є результатом несприятливих для зернових погодних умов.

Пререглядів: 546 | Додав: pustomytivchanyn | Дата: 10.03.2012 | Коментарі (1)

Львів’янка Юлія Остапчук на сербському чемпіонаті Європи у скарбничку збірної України поклала ще одну медаль, повідомляє Чемпіон.

Жіноча збірна України з боротьби тріумфально завершила чемпіонат Європи у Белграді, здобувши ще дві медалі в останній день.У ваговій категорії до 63 кг рівних не було українці Юлії Остапчук. У фінальному поєдинку вона здолала опір росіянки Наталії Смірнової.Водночас, Катерина Бурмістрова (72 кг) програла тільки у вирішальній сутичці. Її кривдницею у фіналі стала Майя Гунвор Ерландсен з Норвегії.

Нагадаємо, раніше українські жінки здобули п'ять нагород: золоті - Наталія Синишин (55 кг), Ганна Василенко (59 кг), Людмила Балушка (48 кг), срібні - Алла Черкасова (67 кг), Олександра Когут (51 кг).Таким чином, у жінок на рахунку 4 золоті та 3 срібні нагороди.

Львівські новини. Вголос

Пререглядів: 639 | Додав: pustomytivchanyn | Дата: 10.03.2012 | Коментарі (0)

Сьогодні, 9 березня, представники об'єднаної опозиції поклали квіти до пам'ятника Шевченка в Києві. Зокрема, перший заступник голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов, лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк та голова партії "Свобода" Олег Тягнибок.

"Це символічно, що саме сьогодні лідери опозиції разом поклали квіти до нашого великого Кобзаря, - заявив журналістам Турчинов. - Відбувається активний об'єднавчий процес опозиції не лише в центрі, а й на регіональному рівні. Створюються потужні координаційні ради практично у всіх регіонах України. І в Донецьку, і у Львові, і в Луганську, і в Одесі, тобто скрізь – і у регіонах, і у центрі – ми об'єднуємося. Тільки разом ми зможемо перемогти і відновити демократичний європейський шлях України".

"Тарас Шевченко - це постать, яка дійсно об'єднує всю країну. Він сказав дуже багато про те, що треба робити Україні та українцям. І ми це будемо робити", - сказав Яценюк.

... Читати далі »

Пререглядів: 552 | Додав: pustomytivchanyn | Дата: 10.03.2012 | Коментарі (0)

Родовища сланцевого газу в Польщі є набагато меншими, ніж передбачалося спочатку.

Про це повідомив головний геолог Польщі Піотр Возняк після зустрічі у Вашингтоні з представниками американських геологічних служб, які разом з польським Державним геологічним інститутом опрацювали новий рапорт на цю тему, інформує Польське радіо.

Минулого року американське Агентство енергетичної інформації оцінювало родовища сланцевого газу в Польщі на 5,3 більйонів кубометрів, що давало 11 місце у світі і перше у Європі. Піотр Возняк не оприлюднив нових даних відносно розміру сланцевих родовищ на території Польщі, але підкреслив, що видобуток повинен бути дуже рентабельним.

«Великою заохотою для закордонних фірм є ціна газу. Тепер в Америці газ коштує менше 100 доларів за 1000 тисячу кубометрів, а
імпортний російський газ у Польщі – 508. Знайти цим фірмам інше місце у Європі, де така серйозна різниця, було б важко», – сказав Піотр Возняк.

Головний геолог держави повідомив, що рапорт у справі обсягу родовищ сланцевого газу в Польщі буде опублікований 21 березня.

... Читати далі »

Пререглядів: 629 | Додав: pustomytivchanyn | Дата: 10.03.2012 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 23 24 25
Форма входу
Відео
Погода
Пошук
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 24

Органи  влади




Pustomyty - info © 2024

Украина-Сегодня: Каталог сайтов каталог сайтівКаталог
сайтів УкраїниMyCounter - счётчик и статистикаУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETЛьвівський каталог сайтівКаталог сайтовИнтернет магазин Best ConnectionShiftCMS.net - Каталог сайтів ЛьвоваRambler's Top100Яндекс.МетрикаИнформер для сайтовКаталог україномовних сайтівУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETТоп Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів