Четвер, 25.04.2024, 18:43

Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Пустомити - info
Інформаційний ресурс міста

Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Меню сайту
Міні-чат
Фото
Навігатор по місту














Реклама

Наше опитування
Оцінка меру міста
Всього відповідей: 31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

У партії "УДАР" заявляють про те, що Україна в результаті дій влади під час виборчої кампанії та встановлення результатів волевиявлення опинилася в глибокій політичній кризі. І сьогодні відповідальність за цинічне беззаконня і нехтування вибором громадян несе персональноПрезидент Янукович - як гарант Конституції, - йдеться в заяві партії "УДАР”. Про це повідомила прес-служба партії.

"УДАР" звертається до ЦВК,щоб та не оголошувала результатів виборів, які на сьогодні спотворені і не відображають справжнього волевиявлення громадян. А Верховна Рада, яка ще не припинила своїх повноважень, повинна скасувати ганебний закон про вибори, який і створив поле для того беззаконня, яке сьогодні відбувається, і завів країну в глухий кут політичної кризи. Парламент має ухвалити новий закон про вибори на пропорційній основі за відкритими списками, за яким і повинні відбутися нові вибори до ВР, - вважають в "УДАРі".

... Читати далі »

Пререглядів: 561 | Додав: pustomytivchanyn | Дата: 05.11.2012 | Коментарі (0)

ВО "Свобода" готове до "обнулення" списків і відмови йти в нову Верховну Раду, але поки не отримувало офіційних звернень від партнерів по опозиції. Про це заявив керівник прес-служби "Свободи", кандидат у народні депутати Юрій Сиротюк, коментуючи пропозицію одного з лідерів Об'єднаної опозиції Анатолія Гриценка про "обнулення" списків на знак протесту проти фальсифікацій.

"Свобода" не тільки на словах, але й на ділі є найбільш рішучою та радикальною опозиційною силою. Ми готові до будь-яких дій, і до вище зазначених, в тому числі. Але до нас ще офіційно не зверталося керівництво "Батьківщини", є тільки заява Гриценка", - сказав Сиротюк.

За його словами, юристи "Свободи" відразу почали вивчати юридичні наслідки такого кроку.

"Якщо буде прийнято таке рішення разом з іншими опозиційними силами, то ... Читати далі »

Пререглядів: 572 | Додав: pustomytivchanyn | Дата: 05.11.2012 | Коментарі (0)

На четвер, 08 листопада 2012 року о 10:00 год., скликана чергова 20-та сесія районної ради 6-го демократичного скликання в сесійній залі Пустомитівської районної ради відповідно до розпорядження голови Пустомитівської районної ради №198.

Запрошуються депутати обласної і районної рад, голова райдержадміністрації та його заступники, міський, селищний та сільські голови.

Початок реєстрації о 9 год.20 хв. Початок роботи о 10 год.00 хв.

Пререглядів: 550 | Додав: pustomytivchanyn | Дата: 05.11.2012 | Коментарі (0)

У Львівській області при виконанні поточного ремонту на ділянці автодороги „Львів – Шегині” 22-річний дорожній робітник був смертельно травмований катком. Як повідомили УНІАН у територіальному управлінні Держгірпромнагляду у Львівській області, теруправління проведе розслідування нещасного випадку стався із працівником ТЗОВ "Онур конструкціон інтернешл” 17 вересня, близько 15.20. Як повідомили УНІАН у відділі зв’язків з громадськістю головного управління МВС України у Львівській області, нещасний випадок трапився у селі Твіржа Мостиського району Львівщини. За даними міліції, різноробочий фірми „Онур”, житель міста Пустомити, перебуваючи за кермом катка, не впорався з керуванням і каток з‘їхав у кювет після чого перекинувся на водія. Чоловіка було доставлено у реанімаційне відділення Судововишнянської міської лікарні. Йому діагностували множинні переломи, розрив сечового міхура. Попри проведені реанімаційні заходи, лікарям врятувати життя чоловіка не вдалося. 
Більше читайте тут: http://www.unian.ua/news/525876-katok-upav-v-kyuvet-i-rozchaviv-vodiya.html
Пререглядів: 635 | Додав: pustomytivchanyn | Дата: 20.09.2012 | Коментарі (0)

Справу щодо вбивства депутата Пустомитівської районної ради Ярослава Федини у 2010 році передано до суду, повідомив начальник ГУ МВС у Львівській області Олександр Рудяк.

«Підозрювані – два брати, прізвищ не називатиму. Вони не дають показів, але доказова база достатньо пристойна. Суд почав розгляд», - розповів Олександр Рудяк у коментарі для ZAXID.NET6 вересня.

Інформацію про те, що звинувачувані можуть підозрюватися також в інших злочинах – зокрема квартирних пограбуваннях ... Читати далі »

Пререглядів: 750 | Додав: pustomytivchanyn | Дата: 06.09.2012 | Коментарі (0)


Американська компанія Apple підтвердила проведення презентації смартфона iPhone нового покоління в центрі мистецтв Єрба Буена в Сан-Франциско.

Захід заплановано на 12 вересня, пише ТСН.

Apple не повідомляє більше жодних подробиць. Однак у запрошенні для американських журналістів міститься натяк: картинка із зображенням цифри 12, тінь якої перетворюється на цифру 5. Таким чином, припускають оглядачі, компанія, ймовірно, дасть своєму новому смартфону назву iPhone 5.


Як писали 
інсайдери раніше ... Читати далі »

Пререглядів: 563 | Додав: pustomytivchanyn | Дата: 05.09.2012 | Коментарі (0)

69-річну наркобаронесу Грізельду Бланко, яку називали королевою кокаїну, застрелили в Колумбії.

Жінка була ключовою фігурою фігурою світу контрабанди в 1970-1980-х роках та воєн наркомафії в США. Її вважають організаторкою десятків, а може й сотень убивств.

Грізельду заарештували в Америці в 1985-му. Її засудили до 60 років ув’язнення за вбивство двох драг-дилерів та 2-річної дитини, в яку влучили кулі, що призначалися батькові.

Бланко відсиділа 20 років, після його її депортували до Колумбії, де, в рідному місті Меделлін, її знайшла смерть.

Про це пише The Sun із посиланням на El Espectador.

Як повідомив полковник поліції Маурісіо Картахена, Грізельда виходила з крамниці, коли в неї вистрелили двоє невідомих мотоциклістів. Вона дістала дві кулі в голову.

За іронією долі, саме такому методу ліквідації ворогів свого часу надавала перевагу сама наркобаронеса.

"Ми не знаємо, чому вони її вбили, але перша гіпотеза – це була помста або зведення рахунків", - зазначив Картахена.

Подейкують, Бланко була великою шанувальницею стрічки за романом Маріо П’юзо "Хрещений батько", і навіть назвала свого сина Майклом Корлеоне на честь одного з героїв.

Двох із трьох її синів від першого ч ... Читати далі »

Пререглядів: 539 | Додав: pustomytivchanyn | Дата: 05.09.2012 | Коментарі (0)


Кінострічка «ТойХтоПройшовКрізьВогонь» буде представлена від України на здобуття номінації на премію Американської кіноакадемії «Оскар».

Таке рішення ухвалив у середу Український Оскарівський комітет, повідомив на прес-конференції його президент Олег Фіалко.

«У результаті дискусії та голосування членами комітету переміг фільм «ТойХтоПройшовКрізьВогонь» Михайла Іллєнка», - сказав він.

За словами Фіалка, цю стрічку обрано тому, що вона є «більш індустріальною» та розрахована на масову аудиторію, ніж фільм Єви Нейман «Будинок із башточкою».

«Тепер усе залежить Американської кіно академії, однак ми сподіваємось на успіх», - додав президент Українського Оскарівського комітету.

Нагадаємо, що далі фільм-претендент від України має розглянути і прийняти Американська кіноакадемія (Лос-Анджелес, США) для подальшого відбору серед стрічок інших країн.

Номінантів у всіх 24 категоріях оголосять 15 січня 2013 року у США. Сама ж 85-а церемонія вручення премії «Оскар» за заслуги в галузі кінематографу за 2012 рік відбудеться 24 лютого 2013 року в Hollywood and Highland Center у Лос-Анджелесі.

ДжерелоУкрінф ... Читати далі »

Пререглядів: 504 | Додав: pustomytivchanyn | Дата: 05.09.2012 | Коментарі (0)

На Львівщині група зловмисників викачала з магістрального нафтопроводу 392 тонн нафти, завдавши державі збитків на 4,3 млн. грн.

На початку серпня цього року працівникам УБОЗу стало відомо, що на території Львівської області діє злочинна група осіб. Шляхом врізки до магістральних трубонафтопроводів зловмисники крали значні обсяги нафтопродуктів.

Після перевірки цієї інформації 16 серпня співробітники УБОЗу провели спецоперацію. Зокрема, на території одного з дачних кооперативів Пустомитівського району вони виявили несанкціоновану врізку в магістральний нафтопродуктопровід ДП «Прикарпатзахідтранс» і крадіжку дизельного палива.

За скоєння цього злочину затримали злочинну групу у складі трьох місцевих мешканців. Один з них упродовж 10 років перебував ... Читати далі »

Пререглядів: 543 | Додав: pustomytivchanyn | Дата: 05.09.2012 | Коментарі (0)

Приємна звістка надійшла з Лондону, де успішно виступає національна параолімпійська збірна команда України. Мешканець с.Сокільники Пустомитівського району Роман Павлик виборов золоту нагороду у стрибках в довжину  (тренер – Олександр Якубовський).
Для Романа на цих Іграх це вже третя медаль: в бігові на дистанціях 100 та на 400 метрів він був третім.

Довідково:
Роман Павлик народився 01.12.1983 р., інвалід опорно-рухового апарату II групи, заслужений майстер спорту України з легкої атлетики. Дворазовий чемпіон та срібний призер XIII Паралімпійських ігор 2008 року (Пекін). Дворазовий чемпіон світу 2011 р. (Нова Зеландія), чемпіон та дворазовий призер чемпіонату Європи 2012 р. (Голландія). Багаторазовий чемпіон України.

Пререглядів: 556 | Додав: pustomytivchanyn | Дата: 05.09.2012 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 24 25 »
Форма входу
Відео
Погода
Пошук
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцінка меру міста
Всього відповідей: 31

Органи  влади




Pustomyty - info © 2024

Украина-Сегодня: Каталог сайтов каталог сайтівКаталог
сайтів УкраїниMyCounter - счётчик и статистикаУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETЛьвівський каталог сайтівКаталог сайтовИнтернет магазин Best ConnectionShiftCMS.net - Каталог сайтів ЛьвоваRambler's Top100Яндекс.МетрикаИнформер для сайтовКаталог україномовних сайтівУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETТоп Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів