Середа, 24.04.2024, 06:08

Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Пустомити - info
Інформаційний ресурс міста

Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Меню сайту
Міні-чат
Фото
Навігатор по місту














Реклама

Наше опитування
Оцінка меру міста
Всього відповідей: 31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Квітень » 2 » ЧИ ІСНУЄ СПРАВЖНЯ ДРУЖБА?
20:23
ЧИ ІСНУЄ СПРАВЖНЯ ДРУЖБА?

Справжні друзі?

Вчора вашому автору довелося порозмовляти із своєю подругою. Так от, вона мені сказала наступне: «От ти, Воробус говориш, що тебе покинула муза і у тебе нема тем для статей, а напиши чи існує справжня дружба?»

Воробус дівчатам не відмовляє, тому сьогодні будемо дискутувати на тему справжньої дружби. Існує вона чи ні? 

Розпочну із того, що у кожного на це питання є свої домисли. Хтось ходить і хвалиться всім, що у нього повно друзів, а хтось навпаки каже, що навіть нема з ким випити 1517.

Чому у людей такі різні погляди? Все просто, люди просто не вміють виділяти із великої маси людей знайомих і друзів.

От, наприклад, у соціальній мережі ВКонтакті у вас є 524 друга. Ви справді можете їх назвати друзями?

Думаю відповідь очевидна, це не друзі, а просто люди, яких ви знаєте. Сам по собі знаю, що деяких людей просто додав для кількості. Із більшістю не спілкуюся і видаляти їх якось тепер не пасує.

Але, це віртуальне життя, а є ще реальне життя, де на вашому життєвому шляху зустрічається багато людей. З одними ви дружите день, з іншими – місяць, а є і такі, що на все життя. Хоча, буду з цим твердженням сперечатися і ще й як.

Особисто мені дуже не подобається, коли друзі є тільки до столу або ж приходять лише тоді, коли вам щось потрібно. А чого б просто не зателефонувати і не спитати як у тебе справи, чи все добре? Ліньки чи це прояви егоїзму?

Справжня дружба – це коли людина готова допомогти тобі у будь-яку хвилину, а не морозитися, що я їду у Єнакієве, а я зараз на лижах, або ж взагалі вимкнути телефон.

Чи є справжні друзі? Можливо і є, але це одиниці. Чому так? Ви народжуєтеся, проходить дитинство, маєте друзів, але з часом інтереси у вас змінюються і ці вже екс-друзі просто зникають.

Згодом ідуть різні бурси, навчання, там також з'являються друзі, але з часом і вони зникають.

У кожної людини з часом починає створюватися сім'я, народжуються діти і так далі. Друзі поступово відходять на другий план.

Не подумайте, що тут Воробус лукавить. А що не так? Досить часто бачив такі ситуації, коли були люди, дружили, у когось там особисте життя складалося добре, у когось ні. І ось ці, у кого не складалося згодом починали заздрити, починалися сварки і, як наслідок, не ставало друзів.

Також дуже багато залежить від матеріального стану друзів. Якщо ти дійсно друг, то не будеш вимахуватися тим, що ти більше заробляєш. На жаль, не завжди так буває.

Будьте уважні при виборі друзів. А ви вірите у справжню дружбу?

джерело Воробус

Переглядів: 1216 | Додав: pustomytivchanyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Відео
Погода
Пошук
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцінка меру міста
Всього відповідей: 31

Органи  влади




Pustomyty - info © 2024

Украина-Сегодня: Каталог сайтов каталог сайтівКаталог
сайтів УкраїниMyCounter - счётчик и статистикаУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETЛьвівський каталог сайтівКаталог сайтовИнтернет магазин Best ConnectionShiftCMS.net - Каталог сайтів ЛьвоваRambler's Top100Яндекс.МетрикаИнформер для сайтовКаталог україномовних сайтівУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETТоп Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів