П`ятниця, 29.03.2024, 07:18

Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Пустомити - info
Інформаційний ресурс міста

Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Меню сайту
Міні-чат
Фото
Навігатор по місту














Реклама

Наше опитування
Оцінка меру міста
Всього відповідей: 31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Червень » 14 » Данські фани окупували площу Ринок
22:24
Данські фани окупували площу Ринок

Червоно-білі групи данських фанів окупували площу Ринок. Молоді люди у шоломах вікінгів, біло-червоних перуках, такого ж кольору костюмах часів Ганса-Крістіана Андерсена та циліндрах  сидять на літніх майданчиках львівських кафе і регулярно співають футбольних пісень, випиваючи кухоль за кухлем львівського пива.


Різнобарвна публіка  приваблює львів’ян та гостей міста – веселих фанів знимкують всі охочі, а львівські фотографи просто таки полюють за кожним жестом уболівальників.

Португальські фани не такі активні, їх невеликі групи можна побачити у натовпі або ж у кафе, але поки що вони ані не скандують, ані не співають.

Єдине місце, де  зафіксовано підвищену активність португальських фанів – це кольоровий трейлер груп фанів, що стоїть біля оперного театру. Його власники ведуть жваву торгівлю атрибутикою як збірної Португалії, так і відомих клубів з цієї країни. Люди найчастіше питають за шарфами і футболками «Бенфіки» та «Порту» і багато хто купує, незважаючи на досить немалу ціну – 10 євро або ж 100 гривень за штуку.

 

На відміну від учора, коли дощ розігнав усіх фанів по кафе та домівках, сьогодні прихильники футболу збираються в центрі Львова, щоби за кілька годин вирушити на матч між збірними Дані та Португалії. Вже гудять дудки, чутно музику і співи на кшталт «Оле-оле!». Щоправда, фанів цих команд все очікують менше, аніж німецьких уболівальників – разом данців та португальців у Львові буде до 12 тисяч, тоді як на першому матчі лише німецьких фанів було приблизно 15 тисяч.

Фото: Львівський портал

Переглядів: 499 | Додав: pustomytivchanyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Відео
Погода
Пошук
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцінка меру міста
Всього відповідей: 31

Органи  влади




Pustomyty - info © 2024

Украина-Сегодня: Каталог сайтов каталог сайтівКаталог
сайтів УкраїниMyCounter - счётчик и статистикаУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETЛьвівський каталог сайтівКаталог сайтовИнтернет магазин Best ConnectionShiftCMS.net - Каталог сайтів ЛьвоваRambler's Top100Яндекс.МетрикаИнформер для сайтовКаталог україномовних сайтівУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETТоп Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів