П`ятниця, 29.03.2024, 01:52

Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Пустомити - info
Інформаційний ресурс міста

Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Меню сайту
Міні-чат
Фото
Навігатор по місту














Реклама

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 24
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Травень » 7 » Діяльність органів влади на місцях
13:53
Діяльність органів влади на місцях

На Пустомитівшині проведено День довкілля
5 травня на Пустомитівшині проведено День довкілля, активну участь у якому брали і керівники та працівники районної державної адміністрації, її структурних підрозділів. Серед іншого, цього дня ними було прибрано від сміття частину прибережної смуги озера Наварія. Підсумки Дня довкілля ще підводяться.
 
 
Діяльність органів влади на місцях
Розпочато проведення низки заходів з відзначення 67-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років згідно з розпорядженням голови Пустомитівської райдержадміністрації Ігоря Чопка

Згідно з розпорядженням голови Пустомитівської райдержадміністрації Ігоря Чопка, у районі розпочато проведення низки заходів з відзначення 67-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років. Серед заходів: забезпечення упорядкування меморіалів, пам’ятників, місць поховання загиблих захисників Вітчизни; урочисті зібрання ветеранів і громадськості в населених пунктах району, у т.ч. покладання вінків і квітів до пам’ятників і меморіалів; зустрічі керівників органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, учнів загальноосвітніх шкіл з ветеранами війни; відвідування ветеранів війни, що перебувають у госпіталях та лікарнях; забезпечення організації поїздок ветеранів та походів учнівської молоді місцями бойової слави; проведення тематичних уроків та лекцій в загальноосвітніх навчальних закладах.
 
 
Діяльність органів влади на місцях
До Великодніх свят та Дня Перемоги 82
За кошти районного бюджету, Пустомитівським територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) виділено до Великодніх свят та Дня Перемоги 82 продуктові набори для 82 ветеранів війни, учасників бойових дій та учасників війни, які перебувають на обслуговуванні центру. Вартість кожного з таких наборів становить 77,50 грн.

Переглядів: 459 | Додав: pustomytivchanyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Відео
Погода
Пошук
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 24

Органи  влади




Pustomyty - info © 2024

Украина-Сегодня: Каталог сайтов каталог сайтівКаталог
сайтів УкраїниMyCounter - счётчик и статистикаУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETЛьвівський каталог сайтівКаталог сайтовИнтернет магазин Best ConnectionShiftCMS.net - Каталог сайтів ЛьвоваRambler's Top100Яндекс.МетрикаИнформер для сайтовКаталог україномовних сайтівУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETТоп Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів