Четвер, 18.04.2024, 23:21

Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Пустомити - info
Інформаційний ресурс міста

Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Меню сайту
Міні-чат
Фото
Навігатор по місту














Реклама

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 24
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Лютий » 27 » До 11 березня чекаємо ваші заяви на участь у Рейтингу «Сумлінні платники податків».
19:10
До 11 березня чекаємо ваші заяви на участь у Рейтингу «Сумлінні платники податків».

 

Найкращим підприємства Львівщини - подяка та  визнання держави.

Цього року відбудеться вже третій щорічний Всеукраїнський рейтинг "Сумлінні платники податків-2012".Всеукраїнський рейтинг «Сумлінні платники податків» започатковано Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація платників податків України» з метою створення сприятливих умов для розвитку взаємовигідної співпраці між державою та бізнесом та відзначення кращих здобутків платників податків. Завдання Рейтингу – посилення ролі та авторитету платника податків в житті країни.

Участь у рейтингу є  безкоштовною.

Всеукраїнський  рейтинг «Сумлінні платники податків» проводиться у два конкурсні тури. Перший  -  на  обласному  рівні  за  підтримки  облдержадміністрації  та  ДПС  області .

Другий тур  -  на  всеукраїнському рівні  за  підтримки Адміністрації  Президента України  та  ДПС України.
Організація
 та  проведення обласного  туру  здійснюється  обласними  рейтинговими  комісіями, що  створюються  на базі  кожного Територіального відділення АППУ.

 Учасниками  конкурсу є виключно  юридичні особи  - платники податків,  на загальній системі оподаткування у категорії малі, середні, великі підприємства відповідно до галузевих ознак( аграрної, будівництва, культури та науки, мас-медіа, медичної, промисловість, торгівлі та послуг, транспорту та зв’язку, фінансової банківської та страхової діяльності) .

04 лютого  2013 р. розпочався розпочався обласний тур Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків – 2012», який триватиме до 11 березня 2013 р.

Для  участі  у  Всеукраїнському рейтингу «Сумлінні платники податків – 2012»  необхідно заповнити лист-заявку, що є підтвердженням Вашої згоди  на  участь у конкурсі та довідки про показники роботи підприємства у 2012 році (короткий опис підприємства та  здобутки за період діяльності) детальна інформація із формами заповнення розміщена на нашому сайті www.appu.lviv.ua..

 

Матеріали  учасників чекаємо за  адресою: м. Львів, вул. Ів. Франка, 61, офіс  224, Територіальне відділення ВГО АППУ у Львівській області . Наші телефони 225-63-94, факс 225-63-44, моб. 067-675-61-80.

Інформацію про Рейтинг його історію та переможців 2011, 2012р., можна ознайомитися на сайті www.sppu.org.ua у розділі «Про Рейтинг».

З повагою голова рейтингової комісії     Львівського обласного туру ВР СПП          

Лілія Долінська 

                                          

Переглядів: 1075 | Додав: pustomytivchanyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 tonic140641  
0
Так це дуже гарна інформація а
Код
ця
 ще краще https://tet-a-tet.top/

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Відео
Погода
Пошук
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 24

Органи  влади




Pustomyty - info © 2024

Украина-Сегодня: Каталог сайтов каталог сайтівКаталог
сайтів УкраїниMyCounter - счётчик и статистикаУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETЛьвівський каталог сайтівКаталог сайтовИнтернет магазин Best ConnectionShiftCMS.net - Каталог сайтів ЛьвоваRambler's Top100Яндекс.МетрикаИнформер для сайтовКаталог україномовних сайтівУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETТоп Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів