Вівторок, 16.04.2024, 07:46

Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Пустомити - info
Інформаційний ресурс міста

Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Меню сайту
Міні-чат
Фото
Навігатор по місту














Реклама

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 24
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Липень » 21 » Дубневич відповів Чорновол: Недобре будувати кар’єру на очорнюванню інших
07:12
Дубневич відповів Чорновол: Недобре будувати кар’єру на очорнюванню інших

Депутат Львівської облради Богдан Дубневич відповів на відкритий лист журналістки Тетяни Чорновол: Раджу Вам надалі проводити реальну, прозору виборчу кампанію, зустрічатись з виборцями, пропонувати їм своє бачення законотворчої діяльності. Непотрібно будувати свою політичну кар’єру на очорнюванню інших.


Подаємо відповідь депутата у повному обсязі:Про це IA ZIK повідомила прес-служба депутат ЛОР Богдана Дубневича.

«Шановна пані Тетяно Чорновол!

Сьогодні з інформаційних ресурсів мережі Інтернет я мав нагоду прочитати Вашого відкритого листа. Відверто кажучи, мене не здивували істеричні вислови, або як сьогодні модно казати, оціночні судження, на кшталт, «позапартійна позапартійному», «перейшли на сторону ворога», і так далі. Мій життєвий досвід каже, що мені, людині діла, відповідати у такому ж тоні не вартує. Та все ж, на деякі Ваші слова я таки вимушений, бодай коротко, відповісти, щоб людям, котрі прочитають Ваші гнівні опуси, менше каламутилося у голові.

Хотів би одразу зауважити, що Ваше звинувачення що в 2009 році я купував якісь посади по квоті Литвина, видаються, як щонайменше, фантастичними. Тоді, для мене, депутата районної ради, голови фракції БЮТу, такі кроки були як мінімум, недосяжними. Після неодноразових подібних звинувачень у якихось оборудках ми пройшли сотні перевірок контролюючих структур, масок-шоу та все ж зуміли втримати підприємства, на яких працюють люди, котрі годують сім’ї. Мета цих організованих звинувачень, якими рясніли окремі медіа, тоді була простою – змусити нас продати бізнес, на що ми категорично не погоджувались.

Щодо абсурдних звинувачень у знищенні Львівського БЮТу. Сподіваюся, що Ви, як журналіст володієте доступом до відкритих джерел інформації, де в деталях описано дії «тушки» Івана Деньковича. І як він та за чиїм наказом не допустив обласну та міську організацію партії Батьківщина до місцевих виборів до обласної та міської ради м. Львова. Тому і це звинувачення виглядає, швидше, як данина пафосному стилю Вашого листа, і найголовніше, є нічим не підкріпленим.

Щодо фінансування президентської кампанії 2010 року. Дається взнаки, що Ви не львів’янка і не володієте інформацією дворічної давності про те, хто і в який спосіб долучався до кампанії кандидата у Президенти Юлії Тимошенко. Раджу Вам також скористатися цілою низкою відкритих і доступних джерел для підвищення власної поінформованості про політичні процеси на Львівщині.

Щодо порад в частині представлення громади Пустомитівщини у якості самовисуванця. Знову змушений рекомендувати Вам, як журналісту, а, тим більше – як кандидату в депутати ВРУ, частіше зазирати до законодавства у тому числі виборчого. Бо за законом котрий діяв у 2010 році лише депутати сільських і селищних рад обиралися шляхом самовисунення. На решту, в тому числі і на кандидатів до обласної ради, чітко діяло правило – висуватися лише від партії, позапартійними або членами цієї партії. Хочу вірити у те, що Ви справді не знали цього факту, і не мали на увазі ввести в оману тих, хто прочитає ваші гнівні і засуджувальні вислови.

Побажання вести себе гідно маю за честь приймати лише від близьких мені людей. Саме мої покійні батько та мати заповідали мені це.

Ви, пані Тетяно, зовсім не перша у намірах закріпити за Дубневичем славу того, хто впливає на всіх і все в частині призначень та розстановки кадрів. З цього приводу також вимушений порекомендувати Вам звернутися до законодавства, яке чітко регулює питання призначень на ту чи іншу посаду.

Я дуже добре розумію Ваше, пані Тетяно, бажання вибудувати свою виборчу кампанію до Верховної ради на обливанні брудом прізвища Дубневич. В цьому Ви, на жаль, також не є оригінальними. Тому не хотів би надалі підтримувати Вас в цих намаганнях, і вважаю нашу імпровізовану дискусію в епістолярному жанрі вичерпаною.

Раджу Вам надалі проводити реальну, прозору виборчу кампанію, зустрічатись з виборцями, пропонувати їм своє бачення законотворчої діяльності. Непотрібно будувати свою політичну кар’єру на очорнюванню інших».

Переглядів: 521 | Додав: pustomytivchanyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Відео
Погода
Пошук
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 24

Органи  влади




Pustomyty - info © 2024

Украина-Сегодня: Каталог сайтов каталог сайтівКаталог
сайтів УкраїниMyCounter - счётчик и статистикаУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETЛьвівський каталог сайтівКаталог сайтовИнтернет магазин Best ConnectionShiftCMS.net - Каталог сайтів ЛьвоваRambler's Top100Яндекс.МетрикаИнформер для сайтовКаталог україномовних сайтівУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETТоп Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів