Четвер, 28.03.2024, 17:54

Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Пустомити - info
Інформаційний ресурс міста

Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Меню сайту
Міні-чат
Фото
Навігатор по місту














Реклама

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 24
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Березень » 25 » Дубневичі заробили в системі залізниці вже чверть мільярда
00:26
Дубневичі заробили в системі залізниці вже чверть мільярда

ДП «Старокостянтинівський завод залізобетонних шпал» 19 березня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Корпорація КРТ» на закупівлю 800 тис анкерів АЗ-2 до пружинних рельсових кріплень по 54,78 грн./шт. Вартість угоди становить 43,82 млн грн.

Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель», інформує портал «Наші гроші».

За останній місяць це вже третя крупна угода «Корпорації КРТ» з залізничними підприємствами. З врахуванням останньої закупівлі загальна вартість отриманих в 2012 році підрядів становить 236,37 млн грн.

Засновником ТОВ «Корпорація КРТ» є ТОВ «Агропромислове підприємство «Львівське». Засновниками цієї фірми є брати Богдан та Ярослав Дубневичі, партнери колишнього директора «Укрзалізниці» Михайла Костюка, який з кінця 2011 року очолює Львівську облдержадміністрацію.

На початку 2000-х років Ярослав Дубневич разом з Михайлом Костюком зареєстрував патент на винахід закладного анкеру. Власником патенту визначено «Колійні Ремонтні Технології». Ще один з патентів було зареєстровано на Дубневича, Костюка та нині покійного міністра транспорту Георгія Кірпу.

Після призначення Костюка головою «Укрзалізниці» фірма Дубневичів протягом 2009 року виграла низку тендерів залізниці на суму 1,37 млрд грн. В 2010 році компанія отримала підряди щонайменше на 900 млн грн. Після звільнення Костюка з «Укрзалізниці» на початку 2011 року компанія Дубневичів не виграла жодного суттєвого тендеру залізниці.

Переглядів: 595 | Додав: pustomytivchanyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Відео
Погода
Пошук
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 24

Органи  влади




Pustomyty - info © 2024

Украина-Сегодня: Каталог сайтов каталог сайтівКаталог
сайтів УкраїниMyCounter - счётчик и статистикаУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETЛьвівський каталог сайтівКаталог сайтовИнтернет магазин Best ConnectionShiftCMS.net - Каталог сайтів ЛьвоваRambler's Top100Яндекс.МетрикаИнформер для сайтовКаталог україномовних сайтівУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETТоп Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів