Вівторок, 23.04.2024, 09:08

Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Пустомити - info
Інформаційний ресурс міста

Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Меню сайту
Міні-чат
Фото
Навігатор по місту














Реклама

Наше опитування
Оцінка меру міста
Всього відповідей: 31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Квітень » 23 » Кандидати до ВР у 2012
18:01
Кандидати до ВР у 2012

Округ №119: частина Личаківського і Шевченківського районів Львова, Пустомитівський район 

Соціологічні опитування показують непогані стартові позиції в окрузі одного з братів Дубневичів – Богдана Дубневича. Зважаючи на потужного суперника, який давно працює в Пустомитівському районі, і буде балотуватись незалежно від конфігурації партій бажаючих балотуватись тут від опозиції поки що немає. Львовом ширяться чутки, що у КОДівському середовищі на рівні Києва цей округ визнано неперспективним. Однак враховуючи, що «святе місце порожнім не буває», кандидата від об’єднаної опозиції ми таки дочекаємося.А поки що констатуємо, що від "Свободи" тут може піти депутат облради Ярослав Мудрий, а від "Фронту змін" – депутат облради Микола Кадикало. Принагідно прогнозуємо, що якщо свободівцю Михальчишину дадуть зелене світло на Франківському виборчому окрузі, саме тут може з’явитися Василь Куйбіда. Враховуючи такі реалії, можемо припустити, що епопея з кандидатом від опозиції на цих теренах може добряче затягнутися.

Також варто відмітити активну медійну активність діючого голови Пустомитівської РДА Ігоря Чопка, який, найбільш імовірно, представлятиме владу в цьому виборчому окрузі.

Далі буде.

Переглядів: 585 | Додав: pustomytivchanyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Відео
Погода
Пошук
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцінка меру міста
Всього відповідей: 31

Органи  влади




Pustomyty - info © 2024

Украина-Сегодня: Каталог сайтов каталог сайтівКаталог
сайтів УкраїниMyCounter - счётчик и статистикаУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETЛьвівський каталог сайтівКаталог сайтовИнтернет магазин Best ConnectionShiftCMS.net - Каталог сайтів ЛьвоваRambler's Top100Яндекс.МетрикаИнформер для сайтовКаталог україномовних сайтівУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETТоп Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів