П`ятниця, 19.04.2024, 00:56

Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Пустомити - info
Інформаційний ресурс міста

Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Меню сайту
Міні-чат
Фото
Навігатор по місту














Реклама

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 24
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Червень » 25 » КОД "допитав" Дмитра Добродомова (ПОВНА ВЕРСІЯ + ВІДЕО)
17:19
КОД "допитав" Дмитра Добродомова (ПОВНА ВЕРСІЯ + ВІДЕО)


КОД "допитав" Дмитра Добродомова (ПОВНА ВЕРСІЯ + ВІДЕО)

Нещодавно низка ЗМІ опублікуваласкорочену стенограму засідання львівського Комітету опору диктатурі, на якому процедуру «люстрації» проходив відомий телеведучий, генпродюсер телеканалу ZIK Дмитро Добродомов.

З невідомих нам причин, ці ЗМІ опублікували лише невелику частину «допиту» Дмитра Євгеновича. Ми вважаємо, що виборці Львівщини мають право побачити і прочитати повну стенограму для того, аби повністю скласти собі уявлення про майбутніх кандидатів в депутати від КОДу.

В Інтернеті з’явився відеозапис засідання львівського КОДУ від 15 червня. Пропонуємо розшифровку частини цього засідання, у якій проходив люстрацію Дмитро Добродомов:

00:14:00:
Дмитро Добродомов:
Нагадаю, що до КОДу мене запросили як журналіста з чіткою громадською позицією. Я декларував і декларую позицію. Я б дуже хотів, щоб узгоджений єдиний кандидат відбувся за всіма правилами, встановленими тут. Єдина проблема, яка може вбачатися в мені – я не належу до жодної політичної партії. Але оскільки я пригадую, що зобов’язання є, – приєднатися до опозиційного табору, звичайно, що такі речі я підписую обов’язково. Лише цим я займаюся щодня і щотижня. Та робота яка є, вона публічна, її всі можуть бачити і можуть оцінити так, як вважають за потрібне. Це якщо коротко.

Я, мабуть, є єдиним, хто є позапартійним. Позаяк є норма закону, яка дозволяє це робити, попри критичні оцінки цієї норми. Скажу свою позицію, яка може не сподобатись багатьом з вас тут.

Я вчора прочитав, що лише три відсотки взагалі вірять в чесні вибори. Я вже неодноразово казав, що зараз дуже багато людей не вірять політикам. Ні тим, що при владі, ні тим, що йдуть до влади. І це є проблема. Я вважаю що політики мають займатись політикою, а громадські діячі і журналісти тепер не можуть займатись тільки журналістикою або тільки громадською роботою. Мабуть, якби ми тільки висвітлювали цю всю ситуацію збоку, це не мало би такого ефекту, який воно має зараз. Звичайно, що ми будемо займатися тим чим ми займаємось для спільної перемоги. Це вдвох словах тепер я би відповідав на питання.

Олесь Старовойт, депутат Львівської обласної ради: Недавно з’явився дуже цікавий документ Львівської обласної адміністрації, він мав певні ознаки правдивості, де був перелік прізвищ людей, яких влада пропонує як своїх кандидатів, в тому числі там було кілька людей, які зараз претендують бути кандидатами у народні депутати від КОДу. В тому числі було і Ваше прізвище. Тому мене цікавить, чи були з цього приводу якісь розмови з Вами, чи були пропозиції для Вас бути депутатом від чинної влади?

Д.Д.: Пропозиції були, але я їх відразу відсік. А всю мою промову ви бачили на день журналіста ми говорили про це привселюдно.

Андрій Соколов, голова Конфедерації вільних профспілок Львівщини: 
Чи правда, що Ваші діти вчаться в російських школах? Це просто цікаво, бо якщо діти вчаться в не українській школі, то це говорить про свідомість людини, його погляди.

Д.Д.: По-перше, діти в мене мають канадські паспорти. Напевно, багато хто про це знає. Таким чином я належу до людей, що виконують обіцянки влади повернути українців з-за кордону в Україну. Я єдиний, хто їх повернув, бо живемо ми всі в Україні. Питання друге. Моя донька з шести років (їй зараз 12) перебуває в пластунах і є в юнацтві, до-речі, є ройовою.

Так, діти вчаться в російськомовній школі, це 45-та львівська школа, яку я сам закінчував свого часу. Три випускники цієї школи на останній олімпіаді з української мови зайняли перші місця. Це так, до відома. Але яке це має значення, я не розумію, хоч і свідомий того, що в подальшому ці питання будуть підніматись неодноразово. Я би не акцентував увагу на цих речах.

Адже всі пам’ятають вибори Віктора Андрійовича і гасло «Віктор Андрійович, Ваша дружина – американка». Виглядало не менше смішно.

Моя дружина, до речі, отримала назад український паспорт, поміняла його на канадський. Я б ходів подивитись хоча б на одного канадця українського походження, який вчинить так само. Я завжди люблю казати канадцям: дуже добре вам тут любити Україну, але тільки в Канаді. Якщо ви покажете ще хоч одну людину, яка поміняла канадський паспорт на український, я готовий розмовляти на цю тему далі.

Ростислав Новоженець, заступник голови УРП, президент Благодійного фонду Україна Русь: Ви, звісно, впливаєте на редакційну політику газети ZIK?

Д.Д: Так, я відповідальний за неї.

Ростислав Новоженець: В одному з випусків я побачив таке: на одній сторінці газети була реклама Медведчука, на іншій – матеріал Королевської, а на третій – інтерв’ю з Пілатом. Там була така фраза: «Коли я побував в націоналістичному середовищі, я побачив багато моральних виродків». Так все-таки: ваш світогляд?

Д.Д.: Я думаю, всі знають історію Льоші Мерседеса. Сподіваюсь, можна не продовжувати з приводу націоналістичного середовища. Тому не плутайте журналістику з громадянською позицією. Друге: не плутайте… візьміть будь-яке видання не потрібно плутати редакційну політику видання з політичною рекламою. Наше видання не є партійним. В нас є журналісти, які завтра можуть взяти інтерв’ю і в Януковича. Але усе це є чітко марковане. Мені було дуже приємно

Панове не плутайте журналістику з громадською позицією. Візьміть будь-яке видання. Видання не є партійне. Ні одне, ні друге, ні третє. В нас партійні видання є чітко партійними. Журналісти, інтерв’ю. Інтерв’ю завтра можуть взяти і в Януковича, інтерв’ю можуть взяти в Медверчука, Королевська є чітко маркована, і до речі, мені було дуже приємно, що зі всіх львівських газет було проведено масштабне дослідження (Олесь Старовойт, напевно, не дасть збрехати), незалежне дослідження з приводу "джинси". Лише дві газети у Львівській області було визнані, де є нуль проявів "джинси". Це газета "ЗІК" і газета "Експрес". Мені було дуже приємно це почути і прочитати.

Так у нас з’являється політична реклама, більше скажу, вона там буде, згідно Закону: договори, чітко маркована, коли почнуться вибори – з виборчих фондів. Запитайте мене будь-ласка, чи буде у Вас реклама Партії Регіонів? ЇЇ не може в нас не бути, якщо вони цього захочуть... щоб Ви знали, згідно Закону. Питання позиціювання цього, це вже зовсім інше питання. Якщо подивимося на всіх інших.... ось Ви кажете, хтось вийняв цю цитату. Це цитати є однієї людини, так само як є цитати інших.

Не плутайте будь-ласка журналістику в тому вигляді який є, яка має бути рівно віддалена, об’єктивна. В мене дуже хороший один знайомий, журналіст, достатньо відомий, мій хороший друг Ігор Соболь. Його проблема, нещодавно він виступав і казав: "В мене бореться зараз журналіст і я як людина. Я розумію, я відстоюючи Андріївський узвіз, роблю все неправильно. Я не маю права цього робити. Я не маю права скликати людей, я не маю права закликати. Але я розумію, що я мушу це робити. При цьому я і надалі залишаюся журналістом. Це дуже правильно. Так ми вперше зняли і відклали камери, і пішли самі, склалися такі обставини".

Ось в чому проблема. І чи говорити про партійний орган? Так само ми сьогодні затвердили, це остаточно, 10 липня виходить перший випуск програма "Чесно", подивіться, будь-ласка, на редакційну раду цієї програми, яка виключно буде затверджувати всі принципи, всі теми, все.

Там і пан Возняк, і Маринович, всі погодилися. Ми віддаємо площадку телеканалу, як я і обіцяв, віддаємо цій громадській організації, будуть всі абсолютно на цій площадці, в т.ч. і мене по всіх правилах. Для громадськості ми представимо повність як цей договір, як все... Це люди, які не викликають, я сподіваюся, жодного сумніву. Мені важко розповідати принципи журналістики і принципи громадської діяльності. Це трохи дві різні речі.

Юрій Мартинюк, ЛОО УДАР: В мене питання по критеріях, які ми затверджували на КОДі. Одним з критеріїв хто не може бути кандидатом в народні депутати є представники провладних партій та особи, що співпрацюють з режимом. А я коли входив в цю робочу групу був ініціатором іншого формулювання та які готові співпрацювати з режимом в майбутньому. Наша політична сила декларує на рівні керівника нашої політичної сили, що ніхто з наших партійців, у випадку проходження в парламент, не буде співпрацювати у будь-якому форматі, при будь-яких обставинах з діючим режимом, з представниками діючої провладної партії. Не зовсім коректно, але хотілося б почути від Вас, Ви готові підтримати ту тезу в майбутньому?

Д.Д.: Я підтримую і готовий привселюдно заявити, у всій своїй діяльності тільки так і роблю.

Володимир В’язівський, народний депутат України, глова ЛОО «Наша Україна»: Знаю, що до мене таке питання буде, бо вибереться окрім часу, людей, то ще й пару фінансів, так? Чим довше ти працюєш на території, чим більше ти впізнаваємий, тим менше фінансів потрібно, але все одно ті фінанси потрібні. Ви в декларації, а це всім кандидатам потрібно буде в подальшому робити, будуть давати декларацію за 2011 рік, він повністю пройшов. Що буде значитись у Вас?

Д.Д.: Та заробітна плата, яку я отримую.

Володимир В’язівський: Яку суму доходів Ви отримали за минулий рік?

Д.Д.: За рік трохи більше 70 тис. грн.

Голос з залу: Не густо.... На вибори не вистачить....

Д.Д.: ви заробляєте більше (сміється…) Як для журналіста, який не робить джинси – так, не густо.

Андрій Мисик, координатор Львівського КОДу: Я не буду давати питання до Дмитра. Я одне можу сказати, коли Дмитро каже, що його запросили в КОД, я можу взяти на себе, в той момент я був координатором КОДу і запросив Дмитра Добродомова, це було на початку вересня взяти участь по одній простій причині. Ми завжди кажемо, що справи набагато більше говорять про людину, ніж якісь слова. Тому я прошу кожного, коли задаються якісь питання, подумаємо за останні 10 місяців, що було. Давайте згадаємо Костюка, хто найбільше говорив, писав про Костюка. Ми можемо згадати мільйон речей, яких зараз робить ЗІК і на моє глибоке переконання на сьогоднішній день для опозиційної боротьби...

Голос з залу: Я ще пам’ятаю про Ілика передачу

Андрій Мисик: Я Вас не перебивав.... На сьогоднішній день, журналісти, такі як журналісти ЗІКу, такі як журналісти нашого Експресу, такі як журналісти Української правди роблять набагато більше для опозиційних справ, ніж дуже багато тих опозиціонерів, які себе позиціонують до опозиціонерів. І набагато більше роблять. Тому якщо би їх не було, то звідки ми би про все це знали. Тому я дуже прошу, коли.... треба задавати гострі питання і всім будемо задавати ті питання. Я єдине, що.... просто також несу відповідальність так само, бо я Дмитра... не ховався і ніколи не буду ховатися десь там під стіл.

Роман Дідусь, ЛОО КУН: В часи керування Нафтогазу людини, яку Ви згадали (всі знають хто такий "Мерседес"). За інформації СБУ тодішньої, так писали, так говорили, з Москви, з Росії надходило щомісячно по 300 тис. доларів в Україну, для того, щоби створити той бренд, цю людину, яку пізніше преса назвала "Льоша Мерседес". Мені цікаво скільки з тих 300 тис. надійшло до львівської преси, чи Ви маєте таку інформацію? Чи можливо Ви таке розслідування проведете? Це перше питання.

І друге... На мій погляд цікаве... Ми знаємо, що щоби вбити націю, треба вбити її еліту. Останні «зіківські» передачі пройшлися по людях, яких ми десь поважаємо, не поважаємо, але кожен з тут сидячих переконаний, що вони є глибоковіруючі українці, не релігійно віруючі, а ідеологічно віруючі українці. Це Васюник Іван, Ющенки - вони глибоко віруючі ідеологічно українці, чи той же про кого Ви згадували, по Ілику пройшлися, про Курпіля, про ще інших людей. Тобто наш львівський ЗІК, так би мовити, пройшовся. Починаючи запитання і так в контексті. Яка Ваша думка філософська?

Д.Д.: Який КУН Ви представляєте, я вже заплутався?

Роман Дідусь, ЛОО КУН: КУН - Конгрес Українських Націоналістів, якого я член-засновник і в жодній партії не був, бо я є український буржуазний націоналіст, син політв’язня. Є єдиний КУН. І на відмінно від інших партій він не розвалився, не розколовся, хоча в нього були завжди проблеми і на сьогодні є проблеми. Але нікому не вдасться створити два КУНи, як створили по інших партіях, це я Вам гарантую.

Степан Середа, голова ЛОО УП «Собор»: п. Дмитро, відомо, що ЗІК - цікавий канал, цікаві передачі веде, але він фінансується, ми всіх прекрасно знаємо ким, теж одним з олігархів. І на мою думку, можливо Ви спростіть, на сьогоднішній день десь він має можливість... ось йому виділили такий люфт, і він працює у тому люфті. Через якийсь час цей люфт можуть прикрити певні верхи, бо ми знаємо, що з людьми багатими, олігархами можуть робити. Чи Ви, коли, дасть Бог, станете депутатом, Ви в змозі будете, наприклад, не піти в ту провладну силу, де буде вказівка, що всі олігархічні представники мають бути там. Чи Ви в силі будете тому протистояти, і відповідно Ви вийдете з того. . І друге питання: тут дуже часто згадується… я не буду на тій чи іншій стороні, ось є "Львівська газета" - Транзит для демагога: Як медіа олігарх Ігор Починок прикриває свободою слова свої бізнес-оборудки. Ваше ставлення ось до цього?

Д.Д.: Як журналіст Вам пораджу. Не вкладайте в питання тезу, яку ви хочете озвучити. Тому що цю тезу озвучив вже п. Юрко, мене чітко запитав. Ви хочете щоб я це підтвердив? Підтверджую. Це перше питання. Ви мені кажете про олігархів. Скажіть мені, будь-ласка, такі пани як Коломойський - це олігарх? Якщо Ви зараз скажете, що в свій час Коломойський не фінансував БЮТ.... Дубневичі - це олігархи. Вони фінансували БЮТ? Тоді я не розумію, що тут робить п. Ілик чи ще будь-хто. Ну наприклад, я до прикладу говорю. Є якась позиція. Я називаю прізвища, тільки по одному, що ні в кого не викликають сумнівів. Ні в кого не виникають сумніви, що в п. Ілика своя принципова позиція (я це мав на увазі п. Роман)

Роман Ілик, голова ЛОО Батьківщина: Цимбалюк Вам конкретно пропонував список?

Д.Д: Пропонував.

Роман Ілик: Ви відмовилися?

Д.Д: Відмовився.

Роман Ілик: Чому подання від Цимбалюка було на Ваше прізвище?

Д.Д.: Не знаю.

Роман Ілик: Ясно. Друге конкретне питання. Ви йдете як самовисуванець?

Д.Д.: Так.

Роман Ілик: Ви готові примкнутись згодом до якоїсь політичної сили?

Д.Д.: Готовий.

Роман Ілик: Значить, Ви до якоїсь колони готові примкнутись навіть якщо вона не опозиційна.

Д.Д.: Ні, опозиційна.

Роман Ілик: ви готові в форматі руху «Чесно» пройти люстрацію, показати всі доходи, хто кого фінансує, і так далі?

Д.Д.: Повністю

Роман Ілик: Ви працювали головним редактором газети "Інформатор".

Д.Д.: Я працював редактором-відповідальним.

Роман Ілик: Яке відношення Писарчук мав до цієї газети?

Д.Д.: Мав. 50.....

Роман Ілик: Він власник, співвласник?

Д.Д: Був співвласником.

Роман Ілик: На скільки ця людина впливала на редакційну політику і конкретно Вас як на відповідального?

Д.Д.: Не впливала жодним чином. Більше того я подарував свою власність ринку "Південний" ще два роки тому.

Роман Ілик: Значить з Писарчуком Ви всі зв’язки порвали, там немає нічого.

Наступне питання. Ви зараз входите в медіа холдинг Димінського. Чомусь не називають його прізвища, треба про це говорити. Наскільки Димінський впливає на політику телеканалу «ЗІК» і Вас як головного редактора?

Д.Д.: На стільки, наскільки Ви це бачите по телебаченню. Жодним чином не впливає.

Роман Ілик: Ми сьогодні бачимо в газеті "ЗІК" "джинсу" Королевської.

Д.Д.: п. Роман, Ви знаєте, що за свої слова треба відповідати?

Роман Ілик: Так, я за це відповідаю. Ви хочете сказати, що це не замовний матеріал.

Д.Д.: Це не "джинса", це чітко марковано, згідно договору.

Роман Ілик: Але це політична реклама.

Д.Д.: А яка різниця?

Роман Ілик: Тобто Вам без різниці, хто дає політичну рекламу? Сьогодні даю Вам конкретне питання. Регіони Вам дають рекламу, ви її друкуєте, Королевська дає рекламу, Ви її друкуєте.

Д.Д.: Регіони ми не друкували.

Роман Ілик: Ну якщо Регіони дадуть, Ви будете друкувати?

Д.Д.: Звичайно.

Роман Ілик: Все, дякую.

Д.Д.: Це стосується будь-якого видання, в т.ч. видання, яке на сьогоднішній день вважається опозиційним. От Ви згадали "Високий замок". Я абсолютно готовий довести яким чином його фінансує Дубневич. Що далі? Якщо ми хочемо піднімати ці питання, я готовий. Яким чином це роблять? Це не все, тут дуже цікаві питання. п. Роман задав питання, це ж Ваш однопартієць, здається. Вас це не насторожує?

Роман Ілик: Ми зараз не обговорюємо Курпіля, "Високий замок". Ми обговорюємо Добродомова, який працює в Димінського.

Д.Д: З таким же успіхом скажу, що Ви як партієць, працюєте в Коломойського.

Роман Ілик: Ну ми ж не будемо говорити, ваш власник медіа холдингу, по якій партії він проходив.

Вязівський: Товариство. я знаю, що всі Ви любите футбол. Якщо Ви хочете з’ясовувати питання поза тими критеріями. Хочу сказати, що дуже багато хороших хлопців, які приходили туди, їх ламали, вони ставали "тушками", і навіть були лідерами обласних організацій і ставали "тушками". Багато хто мав бізнес, приходив туда, той бізнес продавав і не здавався і залишався на своїй позиції. Це теж маємо приклад з Львівської області. Хочу вам нагадати: Петро Олійник, коли його притиснули, він здав весь свій бізнес.

Юрій Антонищак, ЛОО Україна Соборна: Я Вас хочу спитати не як політик, а як голова громадського об’єднання. Перше питання, що Вас спонукало іти в політику? І друге питання, на сьогоднішній день Ви є дуже успішний журналіст у Львові, на Західній Україні. Чи Ви боїтеся стати у Верховній Раді сірою масою як більшість депутатів?

Д.Д.: Знаєте, я помітив одну річ за останні 10 років. Свого часу я працював першим заступником головного редактора газети "Експрес". Я Вам розкажу як ставилися політики, ці політики представляли Помаранчевий табір, та до преси. І вони тиснули на пресу так само. Тому я скажу, з тим, якщо ми загубимо свободу слова що на сьогоднішній день ні одна, ні друга, ні третя сторона не готова грати за цивілізованими правилами.

Та було до сьогоднішнього дня. Цьому є приклади до 2004 року, коли ми боролися з режимом Кучми, правда п. Ілика я не бачив в рядах «За правду», або "Україна без Кучми". А себе я там бачив тоді, і це було 2004 року. Після 2004 року ми вважали, що настала відлига. Але вона не настала. Я Вам розкажу як з нами боровся п. Олійник Петро, ну так на жаль, ну вибачте, що про покійного згадую. Перепрошую, але Ви задали питання.

Я просто кажу, що на сьогоднішній день, що ми ще загубимо можливість, а те, що ми собі маємо можливість робити і всі бачать як ми робимо, результат нашої праці. Це абсолютно унікальна, тільки для Львівської області. Вийдіть в будь-яку іншу область і подивіться, будь-ласка, як працює, де-не-де працюють інтернет-ресурси, які собі дозволяють, бо Ви самі розумієте покриття.

Покажіть мені хоч один телевізійний канал, окрім TVi, на сьогоднішній день, який робить і показує так як воно є, який йде в пряму конфронтацію з владою. Чи влада проводить? Звичайно проводить. Чи тягнуть? Звичайно, що тягнуть. Чи обіцяють? Обіцяють золоті гори. Цифру пообіцяли в обмін на цей.... Ви читали моє інтерв’ю в газеті "День"? Я так і сказав. мені пропонували цифрову частоту в обмін на лояльність. Я їх послав. Це написано, це зафіксовано в газеті "День" - центральне поважне видання, прошу відкрити і знайти це. Так. Але позиція принципова. Ми не будемо міняти, ані цифру, ані частоти, ані все решта, чим нас зараз намагаються.

Зараз нас намагаються змістити в ЛОДТРК, поставити людину, яка буде боротися з тим, щоб нас вижити з частот. Я хочу подивитися хто стане на захист телевізійного каналу, який на сьогоднішній день проводить абсолютно прозору політику. Якщо Ви вважаєте, що наша політика є непрозора, я готовий вислуховувати будь-яку критику, на неї реагувати.

Якщо якийсь матеріал, як Ви кажете про людей достойних, для цього є суд, я також готовий. І по п. Іщенку я готовий з документами розмовляти в суді. Але я попрошу, щоб цей суд був публічний. Я готовий будь-який документ витягнути. Не зрозуміло, як в чиновника заробітна плата державна в 10 тис. грн., мерседес за 800 тис. І готель "Женева" в Трускавці. Іщенко "чеснейша" людина, ми почули це.

Свобода слова стоїть на першому місці. Я цього ніколи не буду приховувати, тому що ми підсвідомо розуміємо, що після 2012 року, якою б не була конфігурація наступ продовжиться, тому що владі будь-якій, зрозумійте це правильно, невигідна чесна журналістика, в т.ч. і демократичній. Не вигідна. Треба нам ставати ближчими до Європи, треба розуміти, що без цього не можливо, без прозорості, без відкритості. Тому ті процеси, що тут відбуваються - це плюс.

Віктор Савченко, ЛОО Народна Самооборона: Ми розуміємо, що коштів на виборчу кампанію замало, зрозуміло, що у Вас є список спонсорів, якийсь мав би бути... Я не буду просити його оголошувати, яку П.П. Димінський має частку в цьому списку, а навіть якщо має... Наскільки Ви потім зможете дистанціюватися від своїх спонсорів?

Д.Д: Не буде грошей на виборах Димінського, як і будь-яких інших спонсорів. Дуже просто поясню. Через два тижні привселюдно попросимо людей долучитися до кампанії і будь-яку отриману, витрачену копійку кожен зможе перевірити. Якщо ти повчаєш людей, якщо ти робиш претензії про об’єктивне і прозоре життя, то ти в першу чергу, маєш мати моральне право на це. Якщо ти маєш моральне право, то ти це робиш. Ти маєш діяти точно так само. Тому умовно кажучи, жоден плакат, борд,.... я би закликав всіх так зробити, хотів би подивитися чи зроблять так всі..., кандидат, який готовий буде відповісти за гроші, за кожен сіті-лайт, борд, за кожну статтю, яка буде написана як політична реклама.

Павло Барнацький, ЛОО Партія Захисників Вітчизни: Я задаю конкретне питання, оскільки ти працюєш в ЗМІ, ми часто говоримо "це є комерційний проект". Значить комерційний проект може бути любий: антиукраїнський, антинародний, але це комерційний, бо гроші платять... Чи готовий ти, у випадку, якщо прийдеться афішувати Партію Регіонів, прославляти (бо це є комерційний проект) відмовитися і яким чином Ви збираєтеся це зробити? З однієї сторони - Ви як комерційний проект повинні це зробити, з іншої сторони, зможете Ви чи ні?

Д.Д.: п. Павло, Ви як юрист маєте чітко знати, що якщо хтось напише заяву, мусить написати заяву і піти куди? У відпустку. Це перше питання. А інше я Вам відповім так як вже людина, так. Всі можливості, якщо будуть законні я перший, який відмовить цим структурам. Вся моя риторика спрямована напевно. Але якщо Ви помітили, в мене героями були і представники інших політсил, і тих які представляють тут. Зрозумійте, на жаль, повірте моєму мас-медійному досвіду, на жаль, під час виборів дуже маленька дещиця іде з виборчого фонду – це ж добре. Захочуть мати по Закону, чітко марковано, це повне право, але зараз опозиції іде дуже мало, тому думаю буде все гаразд.

Тарас Гентош, голова ЛОО КУН: Ви не стали тим єдиним кандидатом. Чи будуть далі ті передачі про КОД і чи залишитеся Ви в КОДі?

Д.Д.: Якесь дивне питання. Звичайно, що будуть.

Андрій Микуш, КУН: я вам скажу, я буду проти, бо людина виявила глибоке нерозуміння суті і потреби української нації Ви побачили «Льошу Мерседеса» і зрозуміли, що всі націоналісти такі. Тоді поспілкуйтеся з Іваном Губкою, з Пшевлоцьким, з іншими націоналістами, яких я можу Вам привести сотні.

Д.Д.: Але ж Ви нічого не мали проти, Ви не виступали протестом проти тої людини, яка грабує людей, українців. Я розумію, що немає нічого спільного з націоналізмом. Коли людина в вишиванці, а грабує Україну, то немає нічого спільного з націоналізмом.

Андрій Микуш: Ще один момент в Добродомова вишиванка вже в очі впала…

Д.Д.: Впала, бо дуже багато людей її вдягають на сьогоднішній день. Я розкажу. Дубневичі її навіть не знімають.

Роман Дідусь: всі українці, які мають гроші, грабують українців, а всі інші нації не грабують?

Д.Д.: Ну, бачите, яка психологія?

Неідентифікований учасник: Чи згідні Ви стати депутатом Верховної Ради, зняти з себе депутатські повноваження, якщо Ви зміните свою політичну орієнтацію і перейдете в ворожий табір?

Д.Д.: Кров’ю готовий підписатися.

Д.Д. (до Микуша): Коли було голосування за Костюка, то саме ваші депутати не проголосували за це?

Володимир В’язівський: друже Дмитре, ви неконструктивно себе поводите. Питання Вам задають, а не ви питання задаєте.

Неідентифікований учасник: Попередньо працював п. Дмитро, що будемо дальше говорити, де гарантія, що потім він не буде… В «Інформаторі» працював на Писарчука, що дальше буде? В мене є серйозні звинувачення проти кандидатури

Андрій Соколов: Ми говоримо не про єдиного кандидата, а про можливого кандидата. Їх може бути багато. ЗІК – це єдина, на сьогоднішній момент в Західній Україні, дійсно вільний майданчик, де будь-хто може прийти і висловити свою позицію. Не буде «Зіку», не буде в нас жодного ЗМІ. Тому в нас обов’язок, принаймні на цьому етапі, підтримати цю кандидатуру.

Роман Ілик: Я хочу ще раз задати питання: Якщо є узгоджений кандидат від КОДу, від опозиції, Ви готові знятися?

Д.Д.: Так, якщо будуть за зрозумілими критеріями, які приймете тут, які ви ще, до речі, не прийняли.

Ваша справа дійсно займатися політикою. Ображайтеся, але багато хто так чи інакше має стосунок до дискредитованої політики. Якщо би, я б тільки мріяв, щоб усі 12 кандидатів були узгоджені…, це в продовження до запитання п. Ілика… Я перший, як журналіст, який певною мірою здійснює контроль над цим, з легкою душею піду займатися тою журналістикою, якою я і займаюся. Оце я хотів би наголосити. Но, я більше, ніж переконаний, що через місяць, коли будуть затверджувати, Ви побачите, на жаль, кількох кандидатів від опозиції.

Ви побачите людей, які Вас дуже сильно здивують. Я б дуже цього не хотів, я просто прогнозую. І тоді я, як заявляв півроку тому, не міняю своєї позиції, розуміючи свій особистий рейтинг і особистий рівень довіри у людей до мене, піду, розуміючи свої моральні принципи, піду, навіть тільки заради того, щоби людина, яка не відповідає цим критеріям і не захотіла їх прийняти, не пройшла у Верховну Раду, тому що вона вже зрадила цих людей ще на рівні узгодження, не кажучи вже там, коли доленосні питання.
Я просто хочу зафіксувати це зараз, записати сьогоднішнє число, що сьогодні, 14 червня 2012 року, під час люстративного процесу, який відбувається тут, хочу цю позицію задекларувати. І готовий її згодом, через два місяці показати абсолютно для того, що я був абсолютно, 100 % правий. Оце питання нас має хвилювати найбільше.

Роман Ілик: Ви, напевно, у своєму спічі додайте, що та політична сила, до якої Ви примкнетись, це вже відомо яка, так? В кулуарах вона обговорюється. Ми говоримо про політичні кулуари. Коли ми говоримо про це. Якщо Ви в списку тої політичної сили отих людей, про яких Ви говорите… олігархів, Ви готові себе зняти і не брати участь в мажоритарних виборах?

Д.Д.: Звичайно. Скажіть яка політична сила?

Роман Ілик: Я думаю, час прийде, і ми все побачимо.

Д.Д.: От бачите, чим ми відрізняємося. Я – громадський діяч, як журналіст, називаю все своїми іменами, а ви як політик. Я збираюся чесну політику проводити, на відміну від Вас. Бо у Вас сьогодні одна політика, завтра інша, головне – влада.

Роман Ілик: В нас тільки одна політика.

Д.Д.: Вона знаходиться на братів Рогатинців, 18.

Відеоseverynify

Переглядів: 670 | Додав: pustomytivchanyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Відео
Погода
Пошук
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 24

Органи  влади




Pustomyty - info © 2024

Украина-Сегодня: Каталог сайтов каталог сайтівКаталог
сайтів УкраїниMyCounter - счётчик и статистикаУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETЛьвівський каталог сайтівКаталог сайтовИнтернет магазин Best ConnectionShiftCMS.net - Каталог сайтів ЛьвоваRambler's Top100Яндекс.МетрикаИнформер для сайтовКаталог україномовних сайтівУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETТоп Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів