Вівторок, 16.04.2024, 18:00

Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Пустомити - info
Інформаційний ресурс міста

Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Меню сайту
Міні-чат
Фото
Навігатор по місту














Реклама

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 24
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Лютий » 27 » Костюк вимагає кардинально змінити підхід до ремонту доріг
18:59
Костюк вимагає кардинально змінити підхід до ремонту доріг

На Львівщині потрібно кардинально зламати схему технологічного підходу до утримання та ремонту доріг. Про це  26 лютого під час наради щодо стану автомобільних доріг Львівської області наголосив голова Львівської облдержадміністрації Михайло Костюк, інформує прес-служба Львівської ОДА.

«Дорожню сітку Львівської області станом на сьогодні можна розцінювати як катастрофічну. Стан асфальтного покриття вже дійшов до того, коли говорити про безпеку руху на дорогах можна тільки ситуативно. На жаль, сьогодні дорожники займаються асфальтним покриттям доріг, а не їх утримання у комплексі», – сказав Михайло Костюк.

Голова Львівської облдержадміністрації наголосив, що терміново і кардинально потрібно запровадити новий правильний технологічний підхід до доріг Львівської області.

«Дорога має бути сухою, а дорожники забули  це правило. У населених пунктах області немає відводів води, а поза їх межами усе позаростало кущами й позамулювало, через що дороги області підтоплює й утворюється ямковість», – сказав  Михайло Костюк.

Окремо голова Львівської облдержадміністрації наголосив на тому, що від перезволоження дороги уже утворюються виямки на автодорозі «Львів-Мостиська.

«Мене категорично не влаштовує така ситуація як громадянина України і подвійно як голову Львівської облдержадміністрації, тому на Львівщині повинен відбутись кардинальний поворот у плануванні та ремонті доріг. Дорожники повинні розробити та представити на розгляд громадськості декілька варіантів-проектів боротьби із ямковістю, захистити ці проекти і чітко приступити до виконання робіт у відповідності до передбачених закладених графіків їх виконання», – наголосив Михайло Костюк.

Керівник області також додав, що якщо представники громадськості будуть повідомлені про чіткі ділянки проведення ремонту, а також про їх графіки і бачитимуть, що роботи виконуються, то дорожники отримають тільки слова подяки від жителів Львівщини.

Михайло Костюк також закликав керівництво Державної автомобільної інспекції у Львівській області та інших дотичних служб виготовити та встановити на окремих ділянках автомобільних доріг попереджувальні знаки із обмеженням швидкості руху.

«У окремих критичних випадках, звичайно, потрібна ліквідація небезпечних для руху транспорту ям, проте загалом роботи повинні проводитись чітко і комплексно», – каже керівник області і пояснює на чіткому прикладу: якщо дорожники проводять роботи із ліквідації ямковості умовно на 100 метрах автомобільної дороги, то потрібно не тільки полатати ями, але й провести весь комплекс робіт – від усунення ямковості до встановлення водовідводів, облаштування земельного полотна, придорожньої смуги тощо.

«Для себе ми повинні визначити: пріоритет для ремонту та зберігання доріг у області – це водовідводи! Разом із тим, повинно проводити підсилення основи доріг», – сказав Михайло Костюк.

Нагадаємо, голова Львівської облдержадміністрації Михайло Костюк ініціював проведення весняної толоки із відновлення функціонування водовідводів.

Переглядів: 913 | Додав: pustomytivchanyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Відео
Погода
Пошук
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 24

Органи  влади




Pustomyty - info © 2024

Украина-Сегодня: Каталог сайтов каталог сайтівКаталог
сайтів УкраїниMyCounter - счётчик и статистикаУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETЛьвівський каталог сайтівКаталог сайтовИнтернет магазин Best ConnectionShiftCMS.net - Каталог сайтів ЛьвоваRambler's Top100Яндекс.МетрикаИнформер для сайтовКаталог україномовних сайтівУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETТоп Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів