П`ятниця, 19.04.2024, 21:28

Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Пустомити - info
Інформаційний ресурс міста

Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Меню сайту
Міні-чат
Фото
Навігатор по місту














Реклама

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 24
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Квітень » 3 » Лише 10% депутатів Львівщини звітують перед виборцями
17:08
Лише 10% депутатів Львівщини звітують перед виборцями

Лише близько 10% депутатів місцевих рад Львівщини звітують перед громадою. Таку тезу керівник проекту «Публічна влада – активна громада», представник громадської мережі «ОПОРА» Ольга Стрелюк озвучила під час прес-конференції сьогодні, інформує кореспондент Вголосу.

Ольга Стрелюк розповіла, що протягом чотирьох місяців кампанія громадського контролю проводилася у п’яти містах Львівщини – Добромилі, Дробичі, Пустомитах, Стрию і Трускавці.

Згідно з результатами цієї кампанії, лише близько 10% депутатів звітують перед громадянами. Крім того, звіти депутатів ніде не оприлюднюють і не друкують. Тобто людина, яка не була присутня на звіті, уже не має можливості з ним ознайомитися в інший час.

Часто на сайтах міської ради взагалі немає інформації про графік прийому громадян, а якщо він і є, то далеко не завжди відповідає дійсності.

У Пустомитах у відповідь на запит про доступ до публічної інформації громадським активістам порадили звернутися до кожного депутата персонально, щоб дізнатися, коли він приймає громадян, бо в міській раді такої інформації немає.

Натомість у Дрогобицькій міськраді надали інформацію про графіки прийому громадян депутатами. Проте, самі ж депутати спростували цю інформацію як недостовірну.

У Трускавці графік прийому показує, що депутат зустрічається зі своїми виборцями не частіше, як раз на півроку. Хоча законодавство передбачає, що депутат має вести прийом виборців не рідше одного разу на місяць.

Вголос.Львівські новини

Переглядів: 536 | Додав: pustomytivchanyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Відео
Погода
Пошук
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 24

Органи  влади




Pustomyty - info © 2024

Украина-Сегодня: Каталог сайтов каталог сайтівКаталог
сайтів УкраїниMyCounter - счётчик и статистикаУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETЛьвівський каталог сайтівКаталог сайтовИнтернет магазин Best ConnectionShiftCMS.net - Каталог сайтів ЛьвоваRambler's Top100Яндекс.МетрикаИнформер для сайтовКаталог україномовних сайтівУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETТоп Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів