Четвер, 28.03.2024, 16:42

Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Пустомити - info
Інформаційний ресурс міста

Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Меню сайту
Міні-чат
Фото
Навігатор по місту














Реклама

Наше опитування
Оцінка меру міста
Всього відповідей: 31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Квітень » 6 » Луценка терміново відвезли до лікарні швидкої допомоги
21:32
Луценка терміново відвезли до лікарні швидкої допомоги
Луценка терміново відвезли до лікарні швидкої допомогиЛуценка терміново відвезли до лікарні швидкої допомоги
Reuters

Сьогодні вранці колишнього міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка через різке погіршення стану здоров’я відвезли з Київського слідчого ізолятора в столичну лікарню швидкої медичної допомоги.

Про це повідомили у прес-службі політичної партії Народна самооборона.

Як зазначили у прес-службі із посиланням на інформацію, отриману від працівників СІЗО дружиною Луценка Іриною, сьогодні після обіду вона прийшла в слідчий ізолятор і там дізналася, що її чоловік госпіталізований.
 
Після відвідин Луценка в лікарні дружина повідомила, що медики підтвердили у нього загострення хвороб підшлункової залози і печінки.

За словами Ірини Луценко, її чоловік знаходиться у відділенні гострих отруєнь в тій же палаті, де він знаходився після ускладнень в результаті голодовки торік. Проте, як зазначила дружина Луценка, в палаті зробили "євроремонт": поклеїли шпалери, встановили ліжко, яке при необхідності можна в автоматичному режимі піднімати, стоїть диван, два крісла, стіл, душова кабіна.

Крім того, як зазначили у прес-службі, в палаті встановлено кілька відеокамер. При цьому Ірина Луценко не виключила, що в палаті є засоби для прослухування. Дружина екс-міністра також зазначила, що охоронці стоять за дверима палати.

За її словами, чоловік повідомив, що під час його госпіталізації були присутні співробітники правоохоронних органів, озброєні автоматичною зброєю.

Дружина зазначила, що Луценко почуває  себе не дуже добре, і на запитання до лікарів, скільки часу знаходитиметься в лікарні, отримав відповідь: "Ваш час не обмежений".

Як пояснила Ірина Луценко, з цієї відповіді можна зробити висновок, що стан здоров’я екс-міністра справді поганий, і він лікуватиметься поза межами СІЗО певний час.

У свою чергу, Державна пенітенціарна служба проінформувала, що Луценко був вивезений з Київського СІЗО у Київську міську клінічну лікарню швидкої медичної допомоги для проведення обстеження.

"Нагадуємо, що таке рішення було прийняте за результатами комісійного обстеження Луценка лікарями Мінздорову і ДПС України, а також після відповідного прохання самого ув’язненого", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, Луценко попросив виконуючого обов’язки начальника Лук’янівського слідчого ізолятора Євгена Домбровського забезпечити призначення йому повторної діагностики шлункового тракту, печінки і підшлункової залози.

За матерiалами: УНІАН

Переглядів: 561 | Додав: pustomytivchanyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Відео
Погода
Пошук
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцінка меру міста
Всього відповідей: 31

Органи  влади




Pustomyty - info © 2024

Украина-Сегодня: Каталог сайтов каталог сайтівКаталог
сайтів УкраїниMyCounter - счётчик и статистикаУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETЛьвівський каталог сайтівКаталог сайтовИнтернет магазин Best ConnectionShiftCMS.net - Каталог сайтів ЛьвоваRambler's Top100Яндекс.МетрикаИнформер для сайтовКаталог україномовних сайтівУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETТоп Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів