Четвер, 28.03.2024, 10:27

Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Пустомити - info
Інформаційний ресурс міста

Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Меню сайту
Міні-чат
Фото
Навігатор по місту














Реклама

Наше опитування
Оцінка меру міста
Всього відповідей: 31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Червень » 22 » Львів'яни шкодують про завершення Євро
09:19
Львів'яни шкодують про завершення Євро

Львів’яни, які брали участь в організації Євро-2012 у Львові, кажуть, що чемпіонат їх змінив. І хоч у дні матчів їм доводилося працювати на межі своїх можливостей, зараз майже усі шкодують, що свято так швидко закінчилося.

Двірники, водії маршруток та волонтери сподіваються, що своєю роботою залишили хороші враження в іноземців і ті захочуть приїхати до Львова ще не раз.

«То є престиж країни. Якби не Євро-2012, то у світі б і не знали, де є місто Львів, а дехто навіть не знав, де є Україна. Тепер точно знають і обіцяли приїжджати», - сказав у ток-шоу «Відверта розмова», що на Телеканалі 24, водій Василь Козак.

 
«Я думаю, що до нас зараз приїде багато туристів. Всі будуть знати, як у нас гарно бавляться, що тут ніхто нікого не ображає. Ні одне місто України не прийняло Євро-2012 так, як Львів. І звичайно, що дуже приємно усвідомлювати, що ти також до того долучився», - ділиться своїми враженнями двірник Наталія Гнідик.
 
 
«Я вже сьогодні виходжу на площу Ринок і ніби є люди, але так наче немає, кудись ця атмосфера поділася. Усі ці верески були абсолютно прекрасні. Шкода, дуже шкода, сподіваюся, що ще не раз ми прийматимемо у себе події такого рівня, бо зараз насправді дуже сумно прощатися із Євро-2012», - каже Меланія Подоляк, яка зголосилася бути волонтером під час Європершості.
 
Джерело: 

Переглядів: 487 | Додав: pustomytivchanyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Відео
Погода
Пошук
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцінка меру міста
Всього відповідей: 31

Органи  влади




Pustomyty - info © 2024

Украина-Сегодня: Каталог сайтов каталог сайтівКаталог
сайтів УкраїниMyCounter - счётчик и статистикаУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETЛьвівський каталог сайтівКаталог сайтовИнтернет магазин Best ConnectionShiftCMS.net - Каталог сайтів ЛьвоваRambler's Top100Яндекс.МетрикаИнформер для сайтовКаталог україномовних сайтівУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETТоп Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів