Середа, 24.04.2024, 02:54

Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Пустомити - info
Інформаційний ресурс міста

Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Меню сайту
Міні-чат
Фото
Навігатор по місту














Реклама

Наше опитування
Оцінка меру міста
Всього відповідей: 31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Травень » 14 » Мешканці Пустомит знову приїдуть до Львова вимагати звільнити голову РДА
21:25
Мешканці Пустомит знову приїдуть до Львова вимагати звільнити голову РДА
Завтра, 15 травня, члени Пустомитівської районної організації Партії регіонів та представники громадськості району пікетуватимуть Львівську ОДА з вимогою звільнити голову Пустомитіської райдержадміністрації Ігоря Чопка. Про це Гал-інфо розповів член районної парторганізації Віктор Грицюк.

За його словами, рішення продовжувати пікетування ухвалила політрада районної організації ПР, на засіданні якої буди присутні представники громадськості, що теж підтримують вимогу звільнення голови РДА.

Це вже друга акція з такою вимогою, яку проведуть під стінами облдержадміністрації. Перша відбулася у п’ятницю, 11 травням.

Керівництво Львівської ОДА на неї не відреагувало, до протестувальників не вийшов ні губернатор, ні хтось із його підлеглих. Учасники мітингу зареєстрували в ОДА звернення до голови Михайла Костюка і розійшлися.

Віктор Грицюк розповів, що Пустомитівська районна організація Партії регіонів звертається до влади з вимогою звільнення Чопка не вперше. Приблизно місяць тому активісти скерувати до влади заявку на проведення пікетування. Однак тоді з ними зустрівся один з високопосадовців облдержадміністрації і пообіцяв, що питання зі звільненням буде врегульовано. Через два тижні після цієї зустрічі, не бачачи кроків до втілення обіцянки, регіонали знову подали аналогічну заявку. Цього разу теж обійшлося без мітингу, та за два тижні терпець партійців увірвався і вони вийшли під стіни ОДА.

«Ігор Чопко був членом Партії регіонів, свого часу ми рекомендували його на цю посаду, і наш протест виглядає так, нібито свої йдуть проти своїх. Однак, за два роки керівництва районом ми побачили з його боку лише корупцію в медицині, освіті, сфері земельних відносин та зловживання владою. Відтак, рішенням зборів ми виключили Чопка з партії», – каже Віктор Грицюк.

Він також додав, що електронні звернення зі своєю вимогою пустомитівські регіонали скерували до Президента.

Переглядів: 460 | Додав: pustomytivchanyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Відео
Погода
Пошук
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцінка меру міста
Всього відповідей: 31

Органи  влади




Pustomyty - info © 2024

Украина-Сегодня: Каталог сайтов каталог сайтівКаталог
сайтів УкраїниMyCounter - счётчик и статистикаУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETЛьвівський каталог сайтівКаталог сайтовИнтернет магазин Best ConnectionShiftCMS.net - Каталог сайтів ЛьвоваRambler's Top100Яндекс.МетрикаИнформер для сайтовКаталог україномовних сайтівУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETТоп Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів