П`ятниця, 29.03.2024, 09:11

Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Пустомити - info
Інформаційний ресурс міста

Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Меню сайту
Міні-чат
Фото
Навігатор по місту














Реклама

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 24
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Грудень » 24 » На Львівщині від отруєння чадним газом загинув чоловік, ще 9 осіб постраждали
10:44
На Львівщині від отруєння чадним газом загинув чоловік, ще 9 осіб постраждали

У Львівській область протягом доби 1 чоловік загинув та 9 осіб постраждали через отруєння чадним газом. Про це інформує ГТУ МНС у Львівській області.

23 грудня о 08:34 до МНС надійшло повідомлення про те, що в c. Солонка Пустомитівського району в приватному житловому будинку по вул. Івасюка отруїлись чадним газом 3 дітей 2005, 2007 та 1997 років народження. Постраждалих госпіталізовано до Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «Охматдит».

У цей же день о 14:44 через погіршення самопочуття до Обласної клінічної лікарні Львова звернулись по медичну допомогу батьки постраждалих дітей. Їх оглянули лікаря, надали всі необхідні консультації та відпустили додому. Обставини отруєння встановлюються.

Цієї ж неділі о 19:50 до МНС надійшло повідомлення про те, що у Львові в квартирі по вул. Грінченка, 12, отруїлись чадним газом 4 осіб, з них 2 дитини (6 років та 3 місяці). Потерпілих госпіталізовано до медичних закладів міста. Їхній стан середньої важкості. Ймовірна причина отруєння – порушення правил експлуатації газової колонки.

Крім того, 23 грудня об 11:35 в с. Оброшино Пустомитівського району на вул. Б. Хмельницького, 69, в ванній кімнаті житлового будинку, отруївся чадним газом громадянин 1991 року народження. Потерпілого у стані середньої важкості госпіталізовано до Пустомитівської центральної районної лікарні. Ймовірна причина отруєння – несправність газової колонки.

Останній випадок за добу стався о 14:55 – в с. Березець Городоцького району в приватному житловому будинку отруїлися чадним газом чоловік 1934 року народження та жінка 1972 року народження. Чоловіка врятувати не вдалося, жінка у важкому стані госпіталізована до Городоцької центральної районної лікарні. Ймовірна причина отруєння – несправність димоходу. Проводиться дослідча перевірка.

Вголос


Переглядів: 598 | Додав: pustomytivchanyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Відео
Погода
Пошук
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 24

Органи  влади




Pustomyty - info © 2024

Украина-Сегодня: Каталог сайтов каталог сайтівКаталог
сайтів УкраїниMyCounter - счётчик и статистикаУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETЛьвівський каталог сайтівКаталог сайтовИнтернет магазин Best ConnectionShiftCMS.net - Каталог сайтів ЛьвоваRambler's Top100Яндекс.МетрикаИнформер для сайтовКаталог україномовних сайтівУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETТоп Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів