П`ятниця, 19.04.2024, 05:00

Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Пустомити - info
Інформаційний ресурс міста

Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Меню сайту
Міні-чат
Фото
Навігатор по місту














Реклама

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 24
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Березень » 16 » Однією з тем «Хто тут живе?» буде справа Костюка: Козинець та Дубневичі запрошені
18:40
Однією з тем «Хто тут живе?» буде справа Костюка: Козинець та Дубневичі запрошені
        Трансляція підсумкової програми «Хто тут живе?» відбудеться 4 квітня 2012 р. Програма не стосуватиметься виключно діяльності «Корпорації КРТ», а буде присвячена результатам журналістських розслідувань десяти останніх програм. Одна з тем передачі висвітлюватиме діяльність фігуранта попередніх журналістських розслідувань – голови Львівської ОДА Михайла Костюка, котрий має певні фінансові стосунки із підприємством «Корпорація КРТ», що, власне, теж фігурувало у розслідуваннях щодо діяльності екс-керівника «Укрзалізниці».

Про це йдеться у відповіді генерального продюсера телеканалу ZIKДмитра Добродомова на лист віце-президента «Корпорації КРТ» Світлани Козинець.

Як йдеться у повідомленні, власне, на цю програму офіційно запрошено віце-президента «Корпорації КРТ» Світлану Козинець, засновників Ярослава чи Богдана Дубневичів.

«У підсумковій програмі будуть висвітлені усі аспекти цієї резонансної справи, нові факти та докази, котрі з’ясували в ході додаткового журналістського розслідування. Позаяк у цих матеріалах фігурують засновники Вашого підприємства та безпосередньо Ви, офіційно запрошую взяти участь у прямому ефірі програми «Хто тут живе?» на телеканалі ZIK 04.04.2012 р (початок о 22:00) – віце-президента «Корпорації КРТ» Світлану Козинець, засновників Ярослава чи Богдана Дубневичів, а також, як і було мною обіцяно, представника трудового колективу (згідно відповідного письмового доручення від колективу «Корпорації КРТ»)», – сказано у відповіді.

Телеканал ZIK також вважає недоречним попереднє узгодження експертів та учасників програми «Хто тут живе?».

«Ваше прохання про попередню зустріч для узгодження кандидатур експертів та учасників програми «Хто тут живе?» не вважаю доречним, позаяк журналісти програми залишають за собою право самостійно визначати як формат передачі, так і коло запрошених на неї експертів та учасників, про яких ми повідомимо Вам не пізніше, ніж за два дні до виходу програми в ефір», – цитуємо лист генерального продюсера телеканалу ZIK Дмитра Добродомова.

джерело:ЗІК

Переглядів: 531 | Додав: pustomytivchanyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Відео
Погода
Пошук
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 24

Органи  влади




Pustomyty - info © 2024

Украина-Сегодня: Каталог сайтов каталог сайтівКаталог
сайтів УкраїниMyCounter - счётчик и статистикаУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETЛьвівський каталог сайтівКаталог сайтовИнтернет магазин Best ConnectionShiftCMS.net - Каталог сайтів ЛьвоваRambler's Top100Яндекс.МетрикаИнформер для сайтовКаталог україномовних сайтівУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETТоп Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів