П`ятниця, 29.03.2024, 07:53

Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Пустомити - info
Інформаційний ресурс міста

Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Меню сайту
Міні-чат
Фото
Навігатор по місту














Реклама

Наше опитування
Оцінка меру міста
Всього відповідей: 31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Травень » 16 » Пустомитівські регіонали пікетують Януковича
11:31
Пустомитівські регіонали пікетують Януковича
У Львові регіонали пікетують Януковича

Вдруге за останній тиждень люди під прапорами Партії регіонів пікетують Львівську обласну державну адміністрацію.

Основна формальна вимога – звільнення голови Пустомитівської районної державної адміністрації Ігоря Чопка.

Буцімто за якісь земельні зловживання, а також за «процвітання корупції та хабарництва».

Хоча коли є якісь зловживання, то порядні люди з фактами йдуть до правоохоронних органів або подають до суду. Бо за недонесення за злочин самому можна до цюпи потрапити. Але у Львові члени президентської партії пікетують … президентського намісника у районі. Управлінсько-політичний маразм та й годі. Подібні партійні ребуси політологам важко розгадувати.

2 липня 2010 року розпорядженням Президента України Віктора Федоровича Януковича за № 965/2010-рп Чопко Ігор Михайлович був призначений головою Пустомитівської районної державної адміністрації Львівської області. За більш як півтора року роботи на цій посаді особливих претензій до нього у Віктора Федоровича, керівництва області та й однопартійців-регіоналів не було.

Вголос не ставить собі за мету розбиратись у чеснотах рядового голови РДА. Нас цікавлять юридично-процедурні моменти усієї цієї унікальної історії. Просто подібної ситуації у політичному житті інших держав собі важко уявити, коли однопартійці Президента обзивають намісника Глави держави в регіоні останніми словами.

То ж виходить, що Віктор Янукович, уся його Адміністрація вкупі з губернатором глибоко помилялися і повинні терміново виправити свою помилку, пов’язану із призначенням керівника одного із кількох сотень районів? А якщо Президент й досі не дослухався до своїх однопартійців, то значить він або заодно з Чопком, або претензії до голови райдержадміністрації безпідставні.

Завершуючи ці розумування, мимоволі напрошується страшний висновок: регіонали у Львові фактично пікетують самого Президента Януковича. Принаймні таке враження складається у тисяч людей, які не вдаючись у подробиці конфлікту, бачать пікетувальників-регіоналів під стінами намісництва Президента.

До речі, на офіційному сайті обласної парторганізації про цю масштабну акцію жодної інформації віднайти не вдалося. Та й очільник обласних регіоналів народний депутат П.Писарчук якось відсторонився від нападків на представника Президента.

Але виявляється, що суть цієї проблеми у поділі сфер впливу. Як в тому анекдоті: є погані регіонали, а є добрі. Ось вони між собою й почали війну. На радість опозиції й усьому чесному галицькому електорату. Добрі регіонали з Пустомит близько двох місяців тому виключили президентського намісника з лав своєї партії.

Причини – таємниця за сімома замками. Кореспонденту Вголосу не вдалось зв’язатись з Пустомитівським осередком ПР, оскільки телефон на партійному сайті районної організації виявився неправильним. Ми весь час потрапляли у Водоканал. Натомість у телефонній розмові з головою РДА паном Чопком останній не виявив особливого бажання розповідати про суть конфлікту.

Сказав лише, що буцімто він вже позапартійний, працює на державу й Президента, а у його колишніх однопартійців виявились завищені інтереси в районі.

Вголосу вдалось з’ясувати, що кадрові дискусії в Пустомитах почались ще взимку. Особливо після зацікавлення працівників УБОЗ та СБУ окремими керівними кадрами райдержадміністрації. Як виявилось, не все в порядку було з дипломом про вищу освіту у керівника апарату райдержадміністрації Р. Саврука.

Документ цей у Романа Йосифовича виявився «липовий». І попри старання обласного керівництва регіоналів однопартієць Віктора Януковича був змушений написати заяву про звільнення. Встиг за власним бажанням. Бо якби це було у правовій державі, яку розбудовує Гарант Конституції, фінал цієї історії міг бути набагато плачевнішим.

Кажуть, що нові добрі регіонали не можуть забути цього голові райдержадміністрації. Тим більше, що він вже позапартійний. А Пустомитівський район – ласий шматок для любого регіонального політика. Але це вже інша історія.

Маркіян Войтович 

Переглядів: 845 | Додав: pustomytivchanyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Відео
Погода
Пошук
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцінка меру міста
Всього відповідей: 31

Органи  влади




Pustomyty - info © 2024

Украина-Сегодня: Каталог сайтов каталог сайтівКаталог
сайтів УкраїниMyCounter - счётчик и статистикаУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETЛьвівський каталог сайтівКаталог сайтовИнтернет магазин Best ConnectionShiftCMS.net - Каталог сайтів ЛьвоваRambler's Top100Яндекс.МетрикаИнформер для сайтовКаталог україномовних сайтівУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETТоп Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів