Четвер, 18.04.2024, 02:03

Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Пустомити - info
Інформаційний ресурс міста

Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Меню сайту
Міні-чат
Фото
Навігатор по місту














Реклама

Наше опитування
Оцінка меру міста
Всього відповідей: 31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Червень » 8 » Робоча група ЛОДА продовжить перевірку діяльності голови Пустомитівської РДА
18:47
Робоча група ЛОДА продовжить перевірку діяльності голови Пустомитівської РДА
Робоча група Львівської ОДА, до складу якої увійшли представники ГУ Держкомзему у Львівській області, провівши перевірку, не виявила суттєвих порушень у роботі голови Пустомитівської РДА Ігоря Чопка.

Про це 8 червня на засіданні робочої групи повідомив в.о. заступника керівника апарату ЛОДА, заступник керівника робочої групи Степан Рудницький.

Як повідомив Рудницький, робоча група проводила перевірку у Пустомитівській РДА упродовж 23-31 травня, була утворена розпорядженням голови ЛОДА для перевірки фактів, викладених у зверненні голови Пустомитівської районної організації Партії регіонів Миколи Цимбали (нині вже екс-керівника Пустомитівських регіоналів – ZIK) від 11.05.2012 року щодо неналежного виконання обов’язків головою Пустомитівської РДА Ігорем Чопком.

За словами Рудницького, члени робочої групи перевірили роботу РДА у сфері земельних відносин, забезпечення законності, прав і свобод громадян на території району, вивчили ситуацію щодо кадрових питань та боротьби з корупцією.

«Членами робочої групи не виявлено порушень у роботі голови РДА та підтверджень фактів, наведених у зверненні голови Пустомитівського районної організації ПР Миколи Цимбали щодо неналежного виконання обов’язків Ігорем Чопком», – відрапортував Рудницький.

Разом із тим, на засіданні робочої групи прозвучали деякі цікаві факти щодо земельних рішень Чопка. Зокрема, прокуратурою Пустомитівського району було опротестовано розпорядження Путомитіської РДА від 21 червня 2011 року про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо надання у власність для ведення ОСГ земельної ділянки площею 2 га на території Пасіки-Зубрицької сільської ради за межами населеного пункту громадянці. Щоправда, за результатами розгляду протесту прокуратури, Пустомитівською РДА це розпорядження було скасовано.

Іншим розпорядженням голови Пустомитівської РДА від 10 січня 2012 року було надано дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність за рахунок земель сількогосподарського призначення для ведення ОСГ на території Зимноводівської сільської ради за межами населеного пункту 12-тьом громадянам по 1,9 га кожному.

Тут робоча група надала висновок про те, що Чопко не мав підстав відмовити громадянам у наданні такого дозволу.

Пустомитівські регіонали, які були присутні на засіданні робочої групи, залишилися не задоволені таким висновком комісії. Голова районної організації ПР Григорій Оліярник повідомив про те, що у регіоналів є скарги громадян щодо земельних рішень голови Пустомитівської РДА по згаданих землях у Зимній Воді, а також у Басівці, Пасіках-Зубрецьких, Скнилові.

У результаті голова Львівської ОДА Михайло Костюк продовжив роботу робочої групи на 3 дні, аби пустомитівські регіонали змогли надати додаткові документи щодо роботи голови РДА.

Нагадаємо, раніше голова Пустомитівської РДА пояснив суть конфлікту з місцевими регіоналами Ігор Чопко вважає пікети під Львівською ОДА з вимогою його відставки особистою помстою місцевого регіонала Романа Саврука, колишнього керівника апарату РДА, якого було звільнено з посади через фальшивий диплом.

Переглядів: 506 | Додав: pustomytivchanyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Відео
Погода
Пошук
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцінка меру міста
Всього відповідей: 31

Органи  влади




Pustomyty - info © 2024

Украина-Сегодня: Каталог сайтов каталог сайтівКаталог
сайтів УкраїниMyCounter - счётчик и статистикаУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETЛьвівський каталог сайтівКаталог сайтовИнтернет магазин Best ConnectionShiftCMS.net - Каталог сайтів ЛьвоваRambler's Top100Яндекс.МетрикаИнформер для сайтовКаталог україномовних сайтівУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETТоп Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів