П`ятниця, 19.04.2024, 02:09

Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Пустомити - info
Інформаційний ресурс міста

Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Меню сайту
Міні-чат
Фото
Навігатор по місту














Реклама

Наше опитування
Оцінка меру міста
Всього відповідей: 31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Березень » 11 » Роман Шухевич був ідеалом для своїх бійців. Таким він залишається сьогодні і для нас, - Панькевич
14:46
Роман Шухевич був ідеалом для своїх бійців. Таким він залишається сьогодні і для нас, - Панькевич
Голова обласної ради Олег Панькевич взяв участь у заходах із вшанування пам’яті головного командира УПА, генерал-хорунжого Романа Шухевича у с. Білогорщі. На місці останнього бою та загибелі Романа Шухевича відбулася панахида, відтак керівництво області та міста, представники політичних партій та громадських організацій поклали квіти до пам’ятника командирові УПА.

До учасників численного віча звернулися голова Крайового братства УПА Олесь Гуменюк, син генерала Романа Шухевича, Герой України Юрій Шухевич, голова Львівської обласної ради Олег Панькевич.

Голова обласної ради Олег Панькевич, зокрема зазначив: «Сьогоднішні заходи на вшанування пам’яті головного командира УПА, генерал-хорунжого Романа Шухевича є демонстрацією зв'язку поколінь та вічності ідеалів, за які боровся і загинув Роман Шухевич і тисячі бійців Української Повстанської Армії. Незалежність України – це результат боротьби Романа Шухевича і його армії. Але за двадцять років незалежності українська за формою Україна не стала українською за змістом. Україною продовжують керувати послідовник тих, хто її окупував, хто знищував Шухевича і УПА. Сьогодні теж триває війна - війна не тільки за українські природні, матеріальні ресурси, але й за свідомість і душу українця. Такі як Табачник калічать наших дітей, знищуючи нашу історичну пам'ять.

Роман Шухевич був ідеалом для своїх бійців. Таким він залишається сьогодні і для нас, - Панькевич


Дуже важливо, щоб і державні мужі, і громадськість відчували потребу і розуміли значення таких заходів, як сьогоднішній. Роман Шухевич є зразком командира, який у найважчий для України час зумів організувати боротьбу, яка тривала майже десятиліття. Роман Шухевич був для своїх бійців ідеалом і прикладом для наслідування. Таким він залишається сьогодні і для нас».

Джерело: Всеукраїнське суспільно-політичне інформагентство «МЕДІАСТАР»(www.mediastar.net.ua)
Переглядів: 505 | Додав: pustomytivchanyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Відео
Погода
Пошук
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцінка меру міста
Всього відповідей: 31

Органи  влади




Pustomyty - info © 2024

Украина-Сегодня: Каталог сайтов каталог сайтівКаталог
сайтів УкраїниMyCounter - счётчик и статистикаУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETЛьвівський каталог сайтівКаталог сайтовИнтернет магазин Best ConnectionShiftCMS.net - Каталог сайтів ЛьвоваRambler's Top100Яндекс.МетрикаИнформер для сайтовКаталог україномовних сайтівУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETТоп Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів