Субота, 20.04.2024, 14:04

Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Пустомити - info
Інформаційний ресурс міста

Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Меню сайту
Міні-чат
Фото
Навігатор по місту














Реклама

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 24
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Березень » 15 » ТАЄМНИЦЯ СВЯТИХ МІСЦЬ.
23:01
ТАЄМНИЦЯ СВЯТИХ МІСЦЬ.

Паломництво чи проща вважається засобом для того, щоб здобути особливу милість у Бога і символізує шлях людини до Нього.Тобто,проща-це мандрівка до місць,освячених релігійними подіями.Це подорож до Єрусалима, Рима, Люрда , а зокрема, в нас, на Україні, до чудових відпустових місць-Крехова, Гошева, Раківця, Унева, Страдча. Людина рушає до українських святинь, в яких знаходяться прославлені Церквою мощі святих, Чудотворні ікони чи Хресна Дорога, щоб вимолити Божу ласку, стати учасником добра, якого не можна відібрати.

 Капличка на Страдецькій Горі Церква Успіння Матері Божої у Страдчі Печера Страдч 

Справжнім відблиском небесного світла є Страдецька Гора Тут душу переповнює затишок і душевний спокій. Страдецька проща - це унікальне явище у християнському світі. Вона являє собою низку таємниць, серед яких Печерна церква-монастир, яка схоронила мучеників, де були й отці-монахи , чудотворну ікону Матері Божої Нерушимої Стіни , Хресну дорогу. З кожним поступом на Хресній Дорозі людині дається можливість щораз глибше торкнутися таємниці Пресвятої Трійці , благодаті Ісуса та Його Матері. Тому не дивно , що люди знову і знову повертаються на Страдецьку гору , зболені тілом чи душею ,ображені, відкинені ,кимось не зрозумілі і не вислухані.



Цілюще джерело в Раківці Капличка Матері Божої

Раківець - одне з найвідоміших сіл Львівщини. З під гори, на якій стоїть храм б"є цілюще джерело. Вода в ньому крижана - і зимою і літом шість градусів. Над джерелом зведена капличка Матері Божої. Вода з джерела вилікувала багато людей. Щоб оздоровитись потрібно пройти дванадцять кіл з молитвою , але головне - це ВІРИТИ в оздоровлення!


Гошівський монастир Чудотворна ікона Матері Божої

Відпустова капличка

Ще одним святим місцем західної України являється Гошівський монастир чину святого Василія Великого. Він розташований у Карпатському краї на мальовничій Ясній Горі, поблизу села Гошів Івано - Франківської області. Паломники мандрують до Гошева з вірою в Бога і щирою молитвою до Богородиці , заступниці і покровительки християн. Славиться обитель Чудотворною іконою Божої Матері. Великі чудодійні ласки цієї ікони показали , що Пречиста Діва вибрала собі Ясну гору як престол , щоб приймати на ньому всенародний поклін. Тут відбуваються чудесні зцілення , порятунки та інші знаки всемогутнього заступництва Пресвятої Богородиці.



Крехівський монастир Деревяна церква св.Параскеви в Крехові


Василіанський монастир в Крехові 

Василіанський монастир розміщений в покритій листяними лісами місцевості у селі Крехів на Львівщині. Він являє собою комплекс , до якого входять: головний храм монастиря- Церква св. Миколая ,дзвіниця , корпуси келій , господарські будівлі та давні оборонні мури з вежами. Поблизу монастиря розкинувся природний заповідник , де з-під землі витікає чудодійне джерело , біля якого перед Ісусом і Богородицею завжди моляться прочани. Тут неподалік знаходяться знамениті печери. Монастир також відомий декількома Чудотворними іконами. Відомий в історії релігійний та культурний центр , Крехівський монастир за останні роки перетворився в значний осередок релігійного та пізнавального туризму. 
Переглядів: 670 | Додав: pustomytivchanyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Відео
Погода
Пошук
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 24

Органи  влади




Pustomyty - info © 2024

Украина-Сегодня: Каталог сайтов каталог сайтівКаталог
сайтів УкраїниMyCounter - счётчик и статистикаУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETЛьвівський каталог сайтівКаталог сайтовИнтернет магазин Best ConnectionShiftCMS.net - Каталог сайтів ЛьвоваRambler's Top100Яндекс.МетрикаИнформер для сайтовКаталог україномовних сайтівУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETТоп Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів