П`ятниця, 19.04.2024, 23:22

Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Пустомити - info
Інформаційний ресурс міста

Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Меню сайту
Міні-чат
Фото
Навігатор по місту














Реклама

Наше опитування
Оцінка меру міста
Всього відповідей: 31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Березень » 25 » У лісах Сибіру знайшли НЛО-фрагмент – «космічну каструлю»
20:18
У лісах Сибіру знайшли НЛО-фрагмент – «космічну каструлю»
У Сибіру біля віддаленого селища виявили дивний металевий об’єкт розміром з автомобіль марки Volkswagen Beetle. НЛО-фрагмент» важить 200 кг, складається з титану і не є радіоактивний.

Місцеві жителі припускають, що об’єкт, схожий за формою на кастрюлю, недавно впав на Землю з космосу, однак представники Російського космічного агентства, вивчивши знахідку, заявили, що вона не має ніякого відношення до космічних технологій, повідомляє ТСН

«Тим не менш, заключний висновок може бути зроблений тільки після більш докладного дослідження об’єкта експертами», – заявили у Роскосмосі.

Об’єкт циліндричної форми, що закінчується з одного боку куполом, і вагою приблизно 200 кілограм, був виявлений сибірськими жителями 18 березня в лісі біля станиці Відрадна. Лісоруб, знайшов «НЛО-фрагмент», як його назвали місцеві ЗМІ, і привіз його на свою ділянку на причепі.

Частково знахідка складається з титану, відповідно до даних фахівців. Ряд додаткових досліджень показав, що об’єкт не радіоактивний.

Голова відділу орбітальних уламків НАСА Нік Джонсон, повідомив, що він володіє недостатньою кількістю інформації про об’єкт для того, щоб зробити достовірні висновки про його походження, однак він схильний стверджувати, що знахідка не є частиною космічного корабля.

«Він також зовсім не схожий на фрагмент машини запуску, який впав з орбіти. Між тим, ми не можемо дати точне визначення об’єкту без наявності додаткових фотографій та інших даних. Наприклад, дата і час падіння об’єкта дуже важливі у вирішенні цього питання, але їх поки що немає», – сказав Джонсон.

Також неясно, чи дійсно об’єкт впав з космічного простору або загубився в лісі за будь-яких інших обставин.

Переглядів: 556 | Додав: pustomytivchanyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Відео
Погода
Пошук
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцінка меру міста
Всього відповідей: 31

Органи  влади




Pustomyty - info © 2024

Украина-Сегодня: Каталог сайтов каталог сайтівКаталог
сайтів УкраїниMyCounter - счётчик и статистикаУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETЛьвівський каталог сайтівКаталог сайтовИнтернет магазин Best ConnectionShiftCMS.net - Каталог сайтів ЛьвоваRambler's Top100Яндекс.МетрикаИнформер для сайтовКаталог україномовних сайтівУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETТоп Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів