П`ятниця, 29.03.2024, 00:41

Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Пустомити - info
Інформаційний ресурс міста

Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Меню сайту
Міні-чат
Фото
Навігатор по місту














Реклама

Наше опитування
Оцінка меру міста
Всього відповідей: 31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Лютий » 27 » У Львові зустрілися міські голови міст Донеччини та Львівщини
18:56
У Львові зустрілися міські голови міст Донеччини та Львівщини

Сьогодні мери міст Львівщини та Донеччини зустрілись у Львові. Мета зустрічі – поглиблення взаєморозуміння, зміцнення дружніх партнерських зв’язків між громадами Львівської і Донецької областей України та Львівським і Донецьким регіональними відділеннями Асоціації міст України.

Така зустріч відбувається вже вдруге. Вперше міські голови міст-членів Львівського і Донецького регіональних відділень міст України відбулась у вересні 2011 року у місті Донецьку.

Львівське і Донецьке регіональні відділення міст України дбають про захист законних прав та інтересів міст-членів Асоціації міст України, опікуються розвитком і зміцненням місцевого самоврядування.

«Наші відділення дбають про те, щоб громади міст, селищ стали сильними громадами. Адже сильна громада – це сильна держава. І це розуміють і на Сході, і на Заході та це й об’єднує Схід і Захід України», – зазначив виконавчий директор Львівського регіонального відділення Асоціації міст України Василь Абаімов.

У Львові представники АМУ працюватимуть над погодженням основних принципів та механізмів співпраці відділень обох міст в рамках багатопланової форми зміцнення дружніх відносин, яка буде спрямована на обмін делегаціями, досвідом, проведення спільних нарад, встановлення дружніх особистих контактів між територіальними громадами  Львівської і Донецької областей.

«Ми відкриваємо ваш край, тому що політики вже стільки наробили. І, якщо дивитися той телевізор, то трохи ніяково. Там є конкретні донецькі, тут є конкретні львівські. Це трохи відштовхує народ. Пів країни розмовляє українською, пів – російською і тільки один наш прем’єр-міністр розмовляє одночасно обома мовами. Ми повинні більше знати одне одного і не повинні, не знаючи всього, комусь щось радити. Ми ніколи не приїдемо сюди і не будемо радити, що вам робити, бо у вас є своя історія. Ви просто донесіть це до нас і ми все зрозуміємо, ми нормальні люди. Ми такі ж українці, як і ви», – розповідає виконавчий директор Донецького регіонального відділення Асоціації міст України Юрій Бобров

Міський голова міста Городок Микола Савка розповів, що більше чотирьох років діти з Донеччини приїжджають на свята до Львова і їдуть додому з українськими колядками. Вони знають українські традиції, ходять з родинами до церкви. «Це той елемент, де громади можуть самі бути організовані. Якщо ми не будемо відкривати можливості, щоб бути добре обізнаними з культурою Сходу, Півдня, Півночі і Заходу, то завжди політики матимуть поле для спекуляцій, вони завжди будуть на тому добиратися до верхів влади», додав Микола Савка.

В зустрічі взяли участь міські голови Дзержинська, Димитрова, Турахова, два заступники міського голови Горлівки, голови міста Добропілля, Рава-Руської Городка, Пустомит.

Під час перебування у Львівській області представники Донецького регіонального відділення ознайомились з об’єктами туристичної інфраструктури Львова, Сколівського району, а також подорожуватимуть замками Львівщини та відвідають Учнівську лавру.

Переглядів: 1064 | Додав: pustomytivchanyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Відео
Погода
Пошук
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцінка меру міста
Всього відповідей: 31

Органи  влади




Pustomyty - info © 2024

Украина-Сегодня: Каталог сайтов каталог сайтівКаталог
сайтів УкраїниMyCounter - счётчик и статистикаУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETЛьвівський каталог сайтівКаталог сайтовИнтернет магазин Best ConnectionShiftCMS.net - Каталог сайтів ЛьвоваRambler's Top100Яндекс.МетрикаИнформер для сайтовКаталог україномовних сайтівУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETТоп Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів