Четвер, 28.03.2024, 12:54

Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Пустомити - info
Інформаційний ресурс міста

Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Меню сайту
Міні-чат
Фото
Навігатор по місту














Реклама

Наше опитування
Оцінка меру міста
Всього відповідей: 31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Квітень » 20 » У Пакистані розбився Boeing-737, на борту якого було 127 людей
18:30
У Пакистані розбився Boeing-737, на борту якого було 127 людей

Boeing-737 пакистанської авіакомпанії Bhoja Airline, що здійснював рейс за маршрутом з Карачі до Ісламабада, розбився перед посадкою.

Цивільний літак, на борту якого було 127 чоловік, зазнав катастрофи під столицею Пакистану Ісламабадом неподалік від міжнародного аеропорту.

Авіакатастрофа сталася в поганих погодних умовах – зараз над більшою частиною півдня і північного заходу Пакистану сильна гроза.

Представники Управління цивільної авіації Пакистану підтвердили факт катастрофи лайнера. Представник Міноборони повідомив, що загинули мінімум 118 чоловік.

Телеканал Samaa передає, що лайнер впав не в самому Ісламабаді, а поблизу – в місті Равалпінді, яке колись було столицею Пакистану. З посиланням на очевидців повідомляється, що впав літак на житловий район. Багато будинків біля місця катастрофи охоплені полум’ям, у всьому районі видно поранених і, ймовірно, тіла загиблих.

За іншими даними, літак впав поблизу військово-повітряної бази «Чаклала» в околицях Ісламабада. На базі введено режим надзвичайного стану, пише УНІАН.

Переглядів: 597 | Додав: pustomytivchanyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Відео
Погода
Пошук
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцінка меру міста
Всього відповідей: 31

Органи  влади




Pustomyty - info © 2024

Украина-Сегодня: Каталог сайтов каталог сайтівКаталог
сайтів УкраїниMyCounter - счётчик и статистикаУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETЛьвівський каталог сайтівКаталог сайтовИнтернет магазин Best ConnectionShiftCMS.net - Каталог сайтів ЛьвоваRambler's Top100Яндекс.МетрикаИнформер для сайтовКаталог україномовних сайтівУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETТоп Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів