Четвер, 25.04.2024, 17:08

Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Пустомити - info
Інформаційний ресурс міста

Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Меню сайту
Міні-чат
Фото
Навігатор по місту














Реклама

Наше опитування
Оцінка меру міста
Всього відповідей: 31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Травень » 29 » У Пустомитах молодик розбещував дитину
10:56
У Пустомитах молодик розбещував дитину

Правоохоронці Пустомитівського райвідділу міліції, провівши перевірку за заявою жителя Пустомитівського району, підтвердили факт розбещення його 8-річного сина.

Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України в Львівській області.

Працівники міліції з’ясували, що 35-річний чоловік, який працює вантажником в одному з продуктових магазинів, того дня запропонував купити цукерки двом малолітнім хлопчикам, учням 2-го класу. Дітлахи, які погодились на «солодку» пропозицію невідомого їм чоловіка, попрямували за ним до недобудованого приміщення.

Чоловік, залишивши в приміщенні одного з хлопців, оголив свій статевий орган та тіло дитини. Поклавши його на спину, збоченець доторкався своїм статевим органом до частин тіла малолітнього. Переляканий хлопчик покачав кричати та дивом вирвався від лиходія. А вже вдома все розповів батькам.

У діях громадянина вбачаються ознаки злочину передбачено ч. 2 ст. 156 КК України (вчинення розпусних дій щодо малолітнього). За цим фактом слідчі Пустомитівського РВ ГУМВСУ у Львівській області порушили кримінальну справу.

Кримінальний Закон передбачає за ці дії покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Наразі всі речові докази скеровано в НДЕКЦ при ГУ МВС для проведення судмедекспертизи. Слідчі дії тривають, вирішується також питання про взяття підозрюваного під варту.

Працівники міліції застерігають батьків – уважніше відноситись до своїх дітей та забороняти контактувати з невідомими людьми.

28-05-2012 19:02

Джерело: ZIK

Переглядів: 545 | Додав: pustomytivchanyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Відео
Погода
Пошук
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцінка меру міста
Всього відповідей: 31

Органи  влади




Pustomyty - info © 2024

Украина-Сегодня: Каталог сайтов каталог сайтівКаталог
сайтів УкраїниMyCounter - счётчик и статистикаУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETЛьвівський каталог сайтівКаталог сайтовИнтернет магазин Best ConnectionShiftCMS.net - Каталог сайтів ЛьвоваRambler's Top100Яндекс.МетрикаИнформер для сайтовКаталог україномовних сайтівУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETТоп Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів