Четвер, 18.04.2024, 23:39

Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Пустомити - info
Інформаційний ресурс міста

Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Меню сайту
Міні-чат
Фото
Навігатор по місту














Реклама

Наше опитування
Оцінка меру міста
Всього відповідей: 31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Травень » 23 » У Пустомитівському районі перероблять спортзал школи на садочок за 2,8 млн грн
17:06
У Пустомитівському районі перероблять спортзал школи на садочок за 2,8 млн грн

Містківська сільрада Пустомитівського району Львівської області 15 травня за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ «Єврооснова» на реконструкцію незавершеного будівництва спортзалу з допоміжними приміщеннями школи під дитячий садок на 20 місць в селі Містки. Вартість угоди склала 2,83 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Роботи потрібно виконати до кінця 2013 року.

У тендері брали участь кілька компаній, одна з яких – ТОВ «Дельтабуд» – пропонувала виконати роботи за 2,7 млн грн. Однак дешевша пропозиція була відхилена. Конкурсний комітет завважив, що компанія не надала не копії технічних паспортів на всі механізми, що зазначені у довідці про обладнання та перебувають у розпорядженні учасника. Представник від учасника зазначив, що документація конкурсних торгів не містить чітких вимог щодо надання копій технічних паспортів на обладнання, у разі, якщо обладнання орендоване. Після цього конкурсний комітет знайшов інші підстави для відхилення – учасник не надав копію штатного розпису і надав копію ліцензії на будівельну діяльність з  додатком, в якому вказані види робіт на які претендує учасник.

«Але детально проаналізувавши додаток до даної ліцензії було встановлено, що в ньому відсутні всі види робіт, що передбачені в кошторисі. Тобто учасник не має дозволу на виконання всіх робіт, що передбачені в технічних вимогах документації конкурсних торгів», – повідомив конкурсний комітет.

Засновниками ТОВ «Єврооснова» є Руслан Лотоцький, Тарас Ціж, Юрій Романюк та Ігор Хміль, відомий як помічник депутата Львівської міськради Романа Андрусишина (УНП) минулого скликання. Також Хміль відомий як відповідальний за проведення тендерів комунального підприємства Львівської облради «Управління капітального будівництва».

«Наші гроші»


Переглядів: 621 | Додав: pustomytivchanyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Відео
Погода
Пошук
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцінка меру міста
Всього відповідей: 31

Органи  влади




Pustomyty - info © 2024

Украина-Сегодня: Каталог сайтов каталог сайтівКаталог
сайтів УкраїниMyCounter - счётчик и статистикаУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETЛьвівський каталог сайтівКаталог сайтовИнтернет магазин Best ConnectionShiftCMS.net - Каталог сайтів ЛьвоваRambler's Top100Яндекс.МетрикаИнформер для сайтовКаталог україномовних сайтівУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETТоп Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів