Четвер, 28.03.2024, 20:47

Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Пустомити - info
Інформаційний ресурс міста

Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Меню сайту
Міні-чат
Фото
Навігатор по місту














Реклама

Наше опитування
Оцінка меру міста
Всього відповідей: 31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Листопад » 5 » УДАР хоче нові вибори без мажоритарки
09:17
УДАР хоче нові вибори без мажоритарки

У партії "УДАР" заявляють про те, що Україна в результаті дій влади під час виборчої кампанії та встановлення результатів волевиявлення опинилася в глибокій політичній кризі. І сьогодні відповідальність за цинічне беззаконня і нехтування вибором громадян несе персональноПрезидент Янукович - як гарант Конституції, - йдеться в заяві партії "УДАР”. Про це повідомила прес-служба партії.

"УДАР" звертається до ЦВК,щоб та не оголошувала результатів виборів, які на сьогодні спотворені і не відображають справжнього волевиявлення громадян. А Верховна Рада, яка ще не припинила своїх повноважень, повинна скасувати ганебний закон про вибори, який і створив поле для того беззаконня, яке сьогодні відбувається, і завів країну в глухий кут політичної кризи. Парламент має ухвалити новий закон про вибори на пропорційній основі за відкритими списками, за яким і повинні відбутися нові вибори до ВР, - вважають в "УДАРі".

"Також ми вимагаємо від Генрокуратури дати правову оцінку діям членів виборчих комісій, суддів та усіх, хто мав причетність до ухвалення незаконних рішеньпід час виборчого процесу.Усі вони повинні понести відповідальність за свої дії”, - йдеться в заяві партії.

"УДАР” звертається до міжнароднихінституцій та урядів демократичних країн із закликом не визнавати парламентські вибори в Україні демократичними і вільними і запровадити персональні санкції до осіб, винних у викривленні волевиявлення громадян - від Президента Януковича до посадових осіб виборчих комісій, суддів і усіх причетних до незаконних дій під час виборів.

Партія "УДАР” закликає ВО "Батьківщина”, партію "Свобода” та демократичнихмажоритарних кандидатів виробити спільнупозицію для розв’язання політичної кризи та узгодження плану дій.

А усіх громадян - приєднатися до акціїопозиційних сил і прийти в понеділок, 5 листопада, на 10 ранку під Центрвиборчком щоб висловити свою позицію щодо нечесних виборів.

Переглядів: 558 | Додав: pustomytivchanyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Відео
Погода
Пошук
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцінка меру міста
Всього відповідей: 31

Органи  влади




Pustomyty - info © 2024

Украина-Сегодня: Каталог сайтов каталог сайтівКаталог
сайтів УкраїниMyCounter - счётчик и статистикаУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETЛьвівський каталог сайтівКаталог сайтовИнтернет магазин Best ConnectionShiftCMS.net - Каталог сайтів ЛьвоваRambler's Top100Яндекс.МетрикаИнформер для сайтовКаталог україномовних сайтівУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETТоп Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів