Субота, 20.04.2024, 00:09

Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Пустомити - info
Інформаційний ресурс міста

Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Меню сайту
Міні-чат
Фото
Навігатор по місту














Реклама

Наше опитування
Оцінка меру міста
Всього відповідей: 31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Червень » 7 » УНА-УНСО збирає армію
21:05
УНА-УНСО збирає армію
Сьогодні, 7 червня, під час прес-конференції у Львові головний командир УНСО Юрій Шухевич підписав наказ про мобілізацію всіх структур УНСО в Україні та проведення набору громадян від 16 до 50 років та мобілізацію членів організації УНА-УНСО. Також наказом передбачено організувати вишкільні табори. Політреферантура повинна провести роз'яснювальну роботу серед населення.

За словами голови ЛОО УНА-УНСО Петра Байси, така дія зумовлена викликами з боку влади.

"Влада здає територію України (Харківські угоди), принижує церкву (візити московського патріарха), душить мову (закон Ківалова-Колісніченка), знищує українську армію (скорочення чисельності армії до 2015 року до 70 тис.)", - зазначив Байса.

За його словами, чисельність структур УНА-УНСО - це таємна інформація, але їх представництво є у всіх регіонах, а на Львівщині - у кожному районі.

Відповідаючи на запитання Гал-інфо, чи означає це створення нової армії УПА він зазначив, що сказати важко: "Ми хочемо, щоб наша молодь була готова до усіляких випадків. Наші хлопці повинні бути готові, бо стан сучасної армії - це біда, адже до танка нам треба коня, щоб міг виїхати, до літака вітрила, а корабель і двох метрів від берега не пропливе, бо в дірках", - додав він.

Переглядів: 565 | Додав: pustomytivchanyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Відео
Погода
Пошук
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцінка меру міста
Всього відповідей: 31

Органи  влади




Pustomyty - info © 2024

Украина-Сегодня: Каталог сайтов каталог сайтівКаталог
сайтів УкраїниMyCounter - счётчик и статистикаУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETЛьвівський каталог сайтівКаталог сайтовИнтернет магазин Best ConnectionShiftCMS.net - Каталог сайтів ЛьвоваRambler's Top100Яндекс.МетрикаИнформер для сайтовКаталог україномовних сайтівУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETТоп Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів