П`ятниця, 19.04.2024, 13:07

Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Пустомити - info
Інформаційний ресурс міста

Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Меню сайту
Міні-чат
Фото
Навігатор по місту














Реклама

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 24
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Червень » 22 » Від сьогодні до Львова повернулися евакуатори
09:49
Від сьогодні до Львова повернулися евакуатори

У Львові розпочинають роботу евакуатори. Сьогодні зранку відповідні служби опрацьовують вул. І. Франка – від площі І.Франка до центру. За потреби, авто будуть переміщені на спецмайданчик, інформує прес-служба Львівської міської ради.

Як зазначили в юридичному управлінні ЛМР, неправильно припарковані автомобілі будуть переміщені на спеціально обладнаний майданчик «Львівелектротрансу» на вул. Вітовського, 57. Єдиний майданчик визначено для того, щоб власники авто знали точно, де воно стоятиме. Власник представивши паспорт, зможе повернути автомобіль. Також необхідно буде відшкодувати витрати «Львівелектротрансу» з переміщення.

«Водії повинні дотримуватись правил дорожнього руху і не ставити машини, де завгодно: на тротуарах, трамвайних коліях, на пожежних гідрантах, не перешкоджати руху», - розповів заступник начальника юридичного управління ЛМР Мирослав Гавриляк.

Евакуатори у Львові працюватимуть відповідно до рішення виконавчого комітету ЛМР № 388 від 01.06.2012 р. «Про затвердження Положення про порядок переміщення транспортних засобів для забезпечення нормального функціонування та життєдіяльності у м. Львові».

Детальніше про випадки переміщення автомобілів: http://www8.city-adm.lviv.ua/Pool/Info/doclmr_1.NSF/(SearchForWeb)/178A57CEB114B07AC2257A1600355BDA?OpenDocument

Як раніше писав «Львівський портал», у розпорядженні міста є чотири евакуатори, які знаходяться на балансі «Львівелектротрансу». Щоправда, за словами заступника начальника управління транспорту та зв’язку Андрія Білоуса, два з них, після тривалої консервації, знаходяться в неробочу стані. За словами чиновника, «Львівелектротранс» спробує їх полагодити власними силами.

Фото: Львівський портал

Переглядів: 543 | Додав: pustomytivchanyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Відео
Погода
Пошук
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 24

Органи  влади




Pustomyty - info © 2024

Украина-Сегодня: Каталог сайтов каталог сайтівКаталог
сайтів УкраїниMyCounter - счётчик и статистикаУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETЛьвівський каталог сайтівКаталог сайтовИнтернет магазин Best ConnectionShiftCMS.net - Каталог сайтів ЛьвоваRambler's Top100Яндекс.МетрикаИнформер для сайтовКаталог україномовних сайтівУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETТоп Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів