П`ятниця, 19.04.2024, 02:17

Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Пустомити - info
Інформаційний ресурс міста

Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Меню сайту
Міні-чат
Фото
Навігатор по місту














Реклама

Наше опитування
Оцінка меру міста
Всього відповідей: 31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Квітень » 4 » Затримано вбивць головного лікаря Пустомитівської ЦРЛ Федини
18:14
Затримано вбивць головного лікаря Пустомитівської ЦРЛ Федини
Ярослав Федина
Уночі проти 31 березня 2012 року співробітники управління боротьби з організованою злочинністю із залученням бійців спецпідрозділу «Сокіл» затримали двох мешканців Львівщини, яких підозрюють у скоєнні вбивства головного лікаря Пустомитівської центральної районної лікарні, кандидата у депутати від партії «Єдиний центр» Ярослава Федини.

Про це ІА ZIK повідомили у ЦГЗ ГУ МВС України у Львівській області.

Співробітники спецпідрозділу УБОЗ провели ретельну перевірку про можливу причетність двох жителів області, 1967 та 1968 років народження, до низки злочинів. З’ясовано, що двоє чоловіків і раніше мали проблеми з законом, за що відбували покарання у місцях позбавлення волі (відповідно 2 та 9 років). Крім того, при затриманні у 1991 році зловмисники чинили опір працівникам правоохоронних органів із застосуванням вогнепальної зброї. Тоді під час сутички було поранено співробітника відділу швидкого реагування «Сокіл».

Вийшовши на волю, чоловіки продовжили свою «злочинну кар’єру».

Так, 2 вересня 2010 року на власному подвір’ї на вулиці Скоропадського, 11 у селі Зимна Вода Пустомитівського району було виявлено зв’язаний труп головного лікаря Пустомитівської центральної лікарні, кандидата у депутати від «Єдиного центру» Ярослава Федини з ознаками насильницької смерті.

Пошуки осіб, які скоїли цей злочин, не припинялися жодного дня. І завдяки ретельно спланованим та проведеним заходам уночі проти 31 березня поточного року співробітники УБОЗ Львівщини із залученням бійців «Сокола» за підозрою у скоєнні цього вбивства затримали двох вказаних вище чоловіків. І цього разу злочинці відбивалися від правоохоронців. Усе ж їх було затримано, ніхто не постраждав.

На даний час вже отримано беззаперечні докази їх причетності до скоєння цього злочину. Обох арештовано, триває слідство.

Переглядів: 541 | Додав: pustomytivchanyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Відео
Погода
Пошук
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцінка меру міста
Всього відповідей: 31

Органи  влади




Pustomyty - info © 2024

Украина-Сегодня: Каталог сайтов каталог сайтівКаталог
сайтів УкраїниMyCounter - счётчик и статистикаУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETЛьвівський каталог сайтівКаталог сайтовИнтернет магазин Best ConnectionShiftCMS.net - Каталог сайтів ЛьвоваRambler's Top100Яндекс.МетрикаИнформер для сайтовКаталог україномовних сайтівУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETТоп Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів