Вівторок, 16.04.2024, 10:00

Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Пустомити - info
Інформаційний ресурс міста

Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Меню сайту
Міні-чат
Фото
Навігатор по місту














Реклама

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 24
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Березень » 28 » Журналіст з Польщі дослідив, скільки треба «дати на лапу», щоб перетнути кордон
13:33
Журналіст з Польщі дослідив, скільки треба «дати на лапу», щоб перетнути кордон
dw.de
Працівники прикордонної служби України пропускають поза чергою до кордону з Польщею автомобілістів за хабарі в розмірі від 50 до 500 грн.

Про це повідомляє телеканал TVN24, журналіст якого перетнув п’ять із шести автомобільних пунктів пропуску на польсько-українському кордоні.

«Покращення перетину кордону в пунктах пропуску з Україною перед «Євро-2012» – це чиновницьке гасло. Якщо хтось хоча б раз пробував перетнути цей кордон, то реагує на слово «покращення» лише з іронічною посмішкою. Там, аби проїхати в міру швидко, треба заплатити», – відзначає телеканал у спеціальній програмі «Чорним по білому».

За даними телеканалу, найдорожче проїзд кордону, який журналіст перетинав в обидві сторони, коштує у пункті пропуску «Зосін-Устилуг» (Волинська область), а найдешевше у п/п «Гребенне – Рава-Руська» (Львівська область).

«Тут прикордонник отримує 100 грн. Все записує прихована камера», – відзначає TVN24.

Журналіст телеканалу зауважує, що послуги із уникнення черги пропонують теж сторонні люди у цивільному. «Відкрито сідають до автомобілів, якими їдуть туристи. Усі між собою співпрацюють та передають один одному клієнтів. Так, заплативши «бандитам» відповідну суму, доїжджають до шлагбауму», – повідомляє TVN24.

Частина автомобілістів проїжджає чергу узбіччям дороги, а деякі навіть їдуть зустрічною смугою до самого пункту пропуску, де треба буде заплатити прикордоннику 200 грн. «Є ризик, що на дорозі буде патруль міліції, який теж очікує хабар», – зазначає телеканал.

«Незважаючи на те, що усі про це знають, українська прикордонна служба робить вигляд, що нічого не знає», – повідомляє журналіст, резюмуючи, що кількасот гривень дозволили йому зекономити у чергах 20 годин, пише УНІАН.

ЗІК

Переглядів: 615 | Додав: pustomytivchanyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 tEzpdR  
0
<a href=http://acialis.sbs>cialis 20 mg</a> Role of mitochondria and caspases in vitamin D mediated apoptosis of MCF 7 breast cancer cells

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Відео
Погода
Пошук
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 24

Органи  влади




Pustomyty - info © 2024

Украина-Сегодня: Каталог сайтов каталог сайтівКаталог
сайтів УкраїниMyCounter - счётчик и статистикаУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETЛьвівський каталог сайтівКаталог сайтовИнтернет магазин Best ConnectionShiftCMS.net - Каталог сайтів ЛьвоваRambler's Top100Яндекс.МетрикаИнформер для сайтовКаталог україномовних сайтівУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETТоп Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів