Субота, 20.04.2024, 06:09

Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Пустомити - info
Інформаційний ресурс міста

Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Меню сайту
Міні-чат
Фото
Навігатор по місту














Реклама

Наше опитування
Оцінка меру міста
Всього відповідей: 31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Листопад » 14 » Ерсте Банк надав ПП «Оліяр» кредит 5 млн євро для будівництва олійноекстракційного заводу в селі Ставчани
22:56
Ерсте Банк надав ПП «Оліяр» кредит 5 млн євро для будівництва олійноекстракційного заводу в селі Ставчани
АТ «Ерсте Банк» надав ПП «Оліяр», одному з провідних виробників рослинної олії в Україні, кредит у розмірі 5 млн євро для рефінансування будівництва олійноекстракційного заводу. Фінансування надано у формі невідновлюваної кредитної лінії в рамках двох траншів по 2 млн євро та 3 млн євро. Термін кредитування – 5 років із відстрочкою першого платежу на 6 місяців. Про це повідомила прес-служба банку.

«Оліяр доводить, що в Україні можна успішно розвивати бізнес за європейськими стандартами. За час співпраці з нами, менеджмент компанії продемонстрував свою здатність якісно та ефективно управляти бізнесом, і зараз компанія займає міцні позиції, як на українському ринку, так і серед експортерів продукції в країни ЄС. З такими клієнтами ми добре одне одного розуміємо, і завжди готові їх підтримати. Більше того для Ерсте Банку фінансування агросектору є одним із пріоритетних напрямків бізнесу», - говорить Андрій Толочко, директор департаменту корпоративного бізнесу АТ «Ерсте Банк».

Ерсте Банк та ПП «Оліяр» співпрацюють не лише в рамках кредитування, підприємство також заощаджує та примножує вільні кошти на депозитах банку та користується послугами розрахунково-касового обслуговування.

За словами Віталія Олійника, комерційного директора ПП «Оліяр»: «Розвиток бізнесу в цілому, та будівництво заводу зокрема, потребує стабільного фінансування. Частину будівництва ми профінансували самостійно, а частину завдяки співпраці з Ерсте Банком. Новий завод не тільки збільшить обсяги виробництва нашого підприємства і дозволить нам посилити свою позицію на ринку, а й суттєво підвищить об’єми переробки насіння олійних культур у цілому західному регіоні. А отже, ми зможемо створити додаткові робочі місця».

Будівництво нового олійноекстракційного заводу у Львівській області розпочато у 2012 році. Планується, що перші лінії з переробки соняшникового насіння та соєвих бобів буде введенов експлуатацію у першому кварталі 2013 року, а з третього кварталу 2013 року запрацюють цехи з переробки насіння ріпаку. Олійноекстракційний завод у селі Ставчани вироблятиме соняшникову олію (рафіновану, нерафіновану, виморожену та невиморожену), соєву та ріпакову олію, а також соняшниковий, соєвий, ріпаковий шрот. Потужність заводу з виготовлення рафінованої олії складатиме 300 тонн на добу, що є одним з найбільших показників в Україні серед виробників рафінованої соняшникової олії.

Завод буде обладнано сучасною технікою із високим рівнем енергоефективності, що дозволить досягати високих показників продуктивності та якості продукції, при цьому звести до мінімуму шкідливий вплив на навколишнє середовище. Високий ступінь автоматизації всіх процесів, а також контроль кожного етапу виробництва олії за допомогою комп’ютерних систем і спеціалізованого програмного забезпечення SIEMENS гарантують дотримання європейських стандартів якості у виготовленні соняшникової олії. Система очищення олії з використанням сучасних технологій, яка буде встановлена на заводі, дозволить отримувати рафіновану олію без канцерогенів.

Переглядів: 659 | Додав: pustomytivchanyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Відео
Погода
Пошук
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцінка меру міста
Всього відповідей: 31

Органи  влади




Pustomyty - info © 2024

Украина-Сегодня: Каталог сайтов каталог сайтівКаталог
сайтів УкраїниMyCounter - счётчик и статистикаУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETЛьвівський каталог сайтівКаталог сайтовИнтернет магазин Best ConnectionShiftCMS.net - Каталог сайтів ЛьвоваRambler's Top100Яндекс.МетрикаИнформер для сайтовКаталог україномовних сайтівУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETТоп Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів