П`ятниця, 26.04.2024, 11:54

Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Пустомити - info
Інформаційний ресурс міста

Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Меню сайту
Міні-чат
Фото
Навігатор по місту














Реклама

Наше опитування
Оцінка меру міста
Всього відповідей: 31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Березень » 10 » Ахметов потрапив до ТОП-40 найбагатших людей світу
20:25
Ахметов потрапив до ТОП-40 найбагатших людей світу

Журнал Forbes опублікував в середу рейтинг найбагатших людей світу. 39 місце в ньому посів українець Ринат Ахметов, у якого нарахували 16 млрд. доларів

Інші українські олігархи знаходяться значно нижче в рейтингу. Зокрема Віктор Пінчук зайняв 255 місце, маючи 4,2 мільярда доларів, у Ігоря Коломойського - 3 мільярди доларів і 377 місце, у Геннадія Боголюбова - 2,8 мільярда доларів і 418 місце, у Костянтина Жеваго - 1,8 мільярда доларів і 719 місце , у Юрія Косюка - 1,3 мільярда доларів і 960 місце, у Петра Порошенка та Андрія Веревського по 1 мільярду доларів і 1153 місце.

Першим же в списку найбагатших людей світу значиться мексиканський магнат Карлос Слім, чиї статки, за версією Forbes, становлять 69 мільярдів доларів.

Наступною найбагатшою людиною в світі, за версією журналу, є засновник Microsoft Білл Гейтс з 61 мільярдом доларів. Американського мільярдера Уоррена Баффета Forbes поставив на третє місце з 44 мільярдами доларів. 35-е місце в рейтингу Forbes зайняв засновник соціальної мережі Facebook Марк Цукерберг з 17,5 мільярда доларів.
  
Джерело: «Forbes»

Джерело фото: forbes.com

Переглядів: 797 | Додав: pustomytivchanyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Відео
Погода
Пошук
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцінка меру міста
Всього відповідей: 31

Органи  влади




Pustomyty - info © 2024

Украина-Сегодня: Каталог сайтов каталог сайтівКаталог
сайтів УкраїниMyCounter - счётчик и статистикаУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETЛьвівський каталог сайтівКаталог сайтовИнтернет магазин Best ConnectionShiftCMS.net - Каталог сайтів ЛьвоваRambler's Top100Яндекс.МетрикаИнформер для сайтовКаталог україномовних сайтівУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETТоп Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів