П`ятниця, 26.04.2024, 14:32

Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Пустомити - info
Інформаційний ресурс міста

Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Меню сайту
Міні-чат
Фото
Навігатор по місту














Реклама

Наше опитування
Оцінка меру міста
Всього відповідей: 31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Квітень » 9 » Як підключити цифрове телебачення до телевізора.
20:50
Як підключити цифрове телебачення до телевізора.

Цифрове телебачення активно входить в наше життя, витісняючи аналогове. Висока якість картинки, впевнений сигнал - саме те, чого в останні роки так не вистачало звичайним людям. До того ж ви тепер самі сформувати бажаний список каналів, які ви хочете дивитися. Також технології цифрового телебачення підтримують стандарт HDTV, тобто телебачення високої чіткості. Тепер у кожної людини є можливість скористатися цими благами сучасних досягнень.





Вам знадобиться

Обладнання для підключення ЦТ, телевізор, антена ДМВ-діапазону.

Інструкція

1

По-перше, у всіх людей, які бажають підключити цифрове телебачення, виникає питання: чи потрібен якийсь спеціальний телевізор? Де його взяти? І скільки він коштує? Відповідь порадує всіх. Ніяких особливих телевізорів не треба. Підійде звичайний сучасний "ящик", що має стандартний антенний вхід, scart-вхід, НЧ-вхід (тюльпанчікі), S-Video-вхід і ін З їх допомогою до телевізора підключається приставка-декодер.


2

Процес установки приставки так само простий, як і підключення антени до телевізора і ви можете впоратися з цим самостійно, не переплачуючи гроші за установку. Просто вставте кабель одним кінцем в спеціальний вхід на приставці-декодері, а іншим - в телевізор у відповідний вхід.


3

По-друге, люди питають, яке додаткове обладнання знадобиться для підключення цифрового телебачення? Це залежить від вашого телевізора і провайдера, у якого ви будете підключати послугу.
Як правило, потрібно придбати ресивер одного з видів. Це буде залежати від того, якого типу ЦТ ви будете підключати, і що послужить джерелом сигналу. Ресивер може підключатися до кабелю, супутникової антени, комп'ютерних мережах (WiFi, Ethernet). Так же джерелом може бути і ефірне цифрове телебачення. Виходячи з вищесказаного, можна зробити висновок, що вам може знадобитися крім ресивера ще й супутникова тарілка, кабельне аналогове телебачення, інтернет-підключення по одній з перерахованих мереж. Ще має бути антена ДМВ-діапазону. Ось, власне, і все обладнання.


4

Що стосується оплати, то вам доведеться сплатити придбання необхідного обладнання разово. Це буде найбільша витрата. Так само ви можете скористатися послугою установки, підключення та налаштування обладнання. Або можете зробити це самі безкоштовно. Крім того, щомісяця ви повинні будете оплачувати обраний вами пакет каналів, що в основному обходиться зовсім не дорого.


5

Ще до підключення вам необхідно вибрати постачальника послуг. Ознайомтеся з усіма операторами ЦТ в вашому місті. Попросіть консультацію. Розпитайте думку ваших знайомих, уже користуються цією послугою. Подивіться самі у них телевізор, щоб отримати більш точну картину. Крім того, деякі постачальники можуть влаштувати вам презентацію та розповісти про переваги свого устаткування і продемонструвати їх. Про це, звичайно, необхідно домовитися заздалегідь. Тепер, знаючи, що вам потрібно, ви можете сміливо відправлятися в магазин або на різні інтернет-сайти і вибрати саме те цифрове телебачення, яке вам потрібно.

Переглядів: 1092 | Додав: pustomytivchanyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Відео
Погода
Пошук
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцінка меру міста
Всього відповідей: 31

Органи  влади




Pustomyty - info © 2024

Украина-Сегодня: Каталог сайтов каталог сайтівКаталог
сайтів УкраїниMyCounter - счётчик и статистикаУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETЛьвівський каталог сайтівКаталог сайтовИнтернет магазин Best ConnectionShiftCMS.net - Каталог сайтів ЛьвоваRambler's Top100Яндекс.МетрикаИнформер для сайтовКаталог україномовних сайтівУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETТоп Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів