П`ятниця, 26.04.2024, 16:18

Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Пустомити - info
Інформаційний ресурс міста

Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Меню сайту
Міні-чат
Фото
Навігатор по місту














Реклама

Наше опитування
Оцінка меру міста
Всього відповідей: 31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Березень » 25 » ПЕРЕВОДИМО СТРІЛКИ ГОДИННИКА НА ГОДИНУ ВПЕРЕД
20:28
ПЕРЕВОДИМО СТРІЛКИ ГОДИННИКА НА ГОДИНУ ВПЕРЕД

Не забудьте

Сьогодні надворі субота, знову тепло, дівчата ходять у спідничках, аж навіть до хати не хочеться йти, тільки би ходив і за ними спостерігав. :D

Все то добре, але є одне велике але і навіть дуже.

Я от собі подумав, треба зараз лягати спати, поки надворі ще не зовсім вечір, бо вночі прийдеться переривати свій сон, бо треба вставати в третій годині ночі і переводити всі годинники. 

У кого їх мало, а у кого, як у Воробуса, їх пачками. Навіть один годинник ще з минулого року не переведений. :D

Не подумайте що у Воробуса почалася шизофренія, все простіше – у ніч із 24 на 25 березня на всій території нашої країни здійснюється зміна часу, а саме переведення стрілок годинників на одну годину вперед.

Тому, треба вставати вночі, перед тим напекти калачі і переводити годинники. Сон порушиться, спати прийдеться на годину менше, чую, що не одна людина буде в неділю зранку як дерев’яна.

Скільки вже говорилося про ці переведення часу. Навіть нещодавно влада відмінила переведення стрілок годинника, але згодом знову ж таки повернула все як є. Подейкують, що в жовтні, коли стрілки годинників треба буде перевести на годину назад знову ж таки Верховна рада буде голосувати, щоб цього не робити.

Одним словом дурдом-веселка. Як почнеш про це дискутувати, то ранок настане і так і не виспишся. :)

Краще, все-таки, у черговий раз нагадаю, що ще з самого вечора вже треба перевести стрілки годинників на одну годину вперед. Це вам не на годину назад, що прийдете на поїзд, а він приїде згодом і це вас врятує, а тут все по-іншому.

Ви приїздите на вокзал, а поїзд вже у Тернополі і вам лише скажуть як в тому мультику про розсіяного.

До речі, із переведенням годинників можуть бути незначні неточності із поїздами, тому заздалегідь все добре узгодьте якщо саме у ніч із суботи на неділю збираєтеся подорожувати цим видом транспорту.

Добре, що стрілки годинників переводять з суботи на неділю, а уявіть собі, що переводили би із неділі на понеділок. Скільки би людей запізнилися на роботу і отримали би догани або ж просто їх би оштрафували. Буває..

Добре, буду завершувати я цю статтю, завтра зранку треба вставати, треба виспатися, добраніч, шановні користувачі блогу.

І вам раджу лягати спати, бо будете ходити сонними цілий день. :D

Джерело: Воробус

Переглядів: 1275 | Додав: pustomytivchanyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Відео
Погода
Пошук
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцінка меру міста
Всього відповідей: 31

Органи  влади




Pustomyty - info © 2024

Украина-Сегодня: Каталог сайтов каталог сайтівКаталог
сайтів УкраїниMyCounter - счётчик и статистикаУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETЛьвівський каталог сайтівКаталог сайтовИнтернет магазин Best ConnectionShiftCMS.net - Каталог сайтів ЛьвоваRambler's Top100Яндекс.МетрикаИнформер для сайтовКаталог україномовних сайтівУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETТоп Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів