П`ятниця, 26.04.2024, 06:47

Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Пустомити - info
Інформаційний ресурс міста

Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Меню сайту
Міні-чат
Фото
Навігатор по місту














Реклама

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 24
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Квітень » 20 » Василенко зробив останнє китайське попередження прокурорам Львівської області
18:26
Василенко зробив останнє китайське попередження прокурорам Львівської області
Сьогодні, 20 квітня, відбулася оперативна нарада щодо «Підведення підсумків роботи органів прокуратури Львівщини за І квартал 2012 року та заходи, спрямовані на покращення ефективності їх діяльності». Нараду провів прокурор Львівської області Олег Василенко. Під час наради він розкритикував роботу прокурорів Борислава, Трускавця, Стрия, Львова, Кам’янка-Бузького та Пустомитівського та ряду інших районів Львівської області.

Він зазначив, що перелічені прокурори не належно виконують свою роботу в окремих сферах, зокрема у сфері захисту прав і свобод громадян та інтересів держави. На думку Василенка з цим не впорались прокурори Борислава та Трускавця.

За його словами, виглядає дивним те, що цього року прокурорами Борислава та Трускавця ще не виявлено жодного кримінально-карного діяння у сфері захисту прав і свобод громадян та інтересів держави, а належні напрацювання у цьому напрямі не здійснювалися.

«Лише поодинокі прокурори реагують на порушення у цій сфері. Так по 1 кримінальній справі порушили прокурори Стрия, Кам’янка-Бузького та Пустомитівського районів», – сказав Олег Василенко.

Також своє невдоволення Василенко висловив з приводу роботи прокурора міста Борислава та Дрогобицького міжрайонного прокурора у сфері погашення заборгованості із заробітної плати.

Він наголосив, що це питання визначене Генпрокурором пріоритет і додав, що сума заборгованості вже становить 54 млн грн. Василенко наголосив, що прокурор Борислава та Дрогобицький міжрайонний прокурор ігнорують вимогу Генпрокурора.

Не задоволений Василенко й роботою прокурорів Червонограда, Стрия, Бродівського та Стрийського районів у сфері виявлення корупційних правопорушень. Він наголосив, що від липня 2011 року ними не було не виявлено жодного адміністративно карного корупційного правопорушення.

Він наголосив, що у районних прокуратурах Львова, прокуратурах Трускавця, Червонограда, Борислава, Мостиського, Миколаївського, Радехівського, Старосамбірського, Турківського районівпрактично припинена робота з виявлення кримінально карних діянь.

«Вимагаю у прокурорів активізувати діяльність на зазначеному напрямку», – заявив Олег Василенко.

Окрім того, Василенко додав, що прокурорами Кам’янка-Бузького, Жидачівського, Бродівського, Сокальського районів не поспішають вжити заходів для забезпечення стабілізації підліткової злочинності.

«Попереджаю, якщо ви не будете вчиняти належних заходів, я буду вживати заходів щодо кожного із вас», – звернувся він до присутніх на нараді прокурорів.

Переглядів: 492 | Додав: pustomytivchanyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Відео
Погода
Пошук
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 24

Органи  влади




Pustomyty - info © 2024

Украина-Сегодня: Каталог сайтов каталог сайтівКаталог
сайтів УкраїниMyCounter - счётчик и статистикаУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETЛьвівський каталог сайтівКаталог сайтовИнтернет магазин Best ConnectionShiftCMS.net - Каталог сайтів ЛьвоваRambler's Top100Яндекс.МетрикаИнформер для сайтовКаталог україномовних сайтівУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETТоп Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів