П`ятниця, 26.04.2024, 07:06

Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Пустомити - info
Інформаційний ресурс міста

Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Меню сайту
Міні-чат
Фото
Навігатор по місту














Реклама

Наше опитування
Оцінка меру міста
Всього відповідей: 31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Квітень » 6 » За минулу добу двічі горіли торфи
21:46
За минулу добу двічі горіли торфи

До оперативної служби ГТУ МНС України в Львівській області продовжують надходити повідомлення про виникнення пожеж на відкритій території. Адже виникнення пожеж на торфовищах припадає саме навесні. Про це повідомляє прес-центр ГУ МНСУ у львівській області.

Необережне поводження з вогнем невстановлених осіб минулої доби призвело до горіння торфу в двох районах Львівщини. 4 квітня о 10:48 до оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення про горіння торфу біля селища Гамаліївка Пустомитівського району. Вогонь знищив торф на площі 25 кв.м. Того ж дня о 12:40 надійшло повідомлення про ще один випадок торф’яної пожежі біля селища Жорниська Яворівського району. Полум’я знищило торф окремими осередками на площі близько 90 кв.м. Внаслідок пожеж прямих збитків нанесено не було.

Головне територіальне управління МНС України в Львівській області вкотре звертається до мешканців Львівської області бути обережними у поводженні з вогнем на відкритій території. Виникнення таких неприємних ситуацій можуть спричинити необережно кинутий недопалок, невимушений підпал чи непогашене вогнище. Треба завжди пам’ятати, що вогонь і дим від торф`яних пожеж загрожує життю людей та навколишньому середовищу і призводить до сумних наслідків.


http://portal.lviv.ua/

Переглядів: 482 | Додав: pustomytivchanyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Відео
Погода
Пошук
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцінка меру міста
Всього відповідей: 31

Органи  влади




Pustomyty - info © 2024

Украина-Сегодня: Каталог сайтов каталог сайтівКаталог
сайтів УкраїниMyCounter - счётчик и статистикаУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETЛьвівський каталог сайтівКаталог сайтовИнтернет магазин Best ConnectionShiftCMS.net - Каталог сайтів ЛьвоваRambler's Top100Яндекс.МетрикаИнформер для сайтовКаталог україномовних сайтівУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETТоп Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів