П`ятниця, 26.04.2024, 07:52

Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Пустомити - info
Інформаційний ресурс міста

Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Меню сайту
Міні-чат
Фото
Навігатор по місту














Реклама

Наше опитування
Оцінка меру міста
Всього відповідей: 31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Березень » 21 » ZIK підтверджує запрошення представників і засновників КРТ на прямий ефір
19:02
ZIK підтверджує запрошення представників і засновників КРТ на прямий ефір
«Корпорація «Колійні ремонтні технології» поширила відкритого листа-відповідь до генерального продюсера телеканалу ZIK Дмитра Добродомова щодо участі представників підприємства у телепередачі «Хто тут живе?».

Віце-президент «Корпорації «КРТ» Світлана Козинець у листі, зокрема, нагадує, що просила надати можливість їй та адвокату Сергію Матвіїву висвітлити власну позицію стосовно інформації, яка була оприлюднена в ефірі програми «Хто тут живе?» від 8.02.2012р.

«У своєму листі від 13.02.2012р. Ви нам це пообіцяли. Слід наголосити на тому, що і під час мітингу працівників «Корпорації КРТ», який відбувся біля телеканалу ZIK 24 лютого 2012 року, Ви також публічно обіцяли це», – йдеться у листі до генерального продюсера телеканалу.

Також у «Корпорації КРТ» наполягають на тому, щоб їхнім представникам надали можливість у прямому ефірі програми «Хто тут живе?» спростувати неправдиву інформацію про підприємство.

«Адже у вказаній передачі від 8.02.2012 року понад 20 хв. ефірного часу у так званому «прайм-таймі» поширювалася абсолютно неправдива інформація про наше підприємство», – заявляють у «КРТ».

«Водночас, як вбачається з інформації з Вашого останнього листа за номером 20/16-05 від 16.03.2012 року, Ви запрошуєте нас на підсумкову програму, яка стосуватиметься не діяльності «Корпорації КРТ», а журналістських розслідувань десяти останніх програм.

«Корпорація КРТ» вбачає у цьому чітке підтвердження того факту, що формат передачі не передбачає об’єктивного розслідування, а переслідує мету дискредитації відомих людей Львівщини та підприємств, які ще залишились в нашому регіоні», – йдеться у листі.

Світлана Козинець також заявляє, що враховуючи її запрошення на ефір підсумкової передачі 4.04.2012 р., вона не бачить необхідності у попередньому записі інтерв’ю та залишає за собою право надати відповіді на запитання у прямому ефірі.

Стосовно придбання ТзОВ «МІСТ ТБ» комплекту скріплення КПП-5, то, як повідомили у «Корпорації КРТ», вони завжди готові до відкритої співпраці і, враховуючи специфіку даних виробів, а також залежність комплектації вузла від сфери застосування, просять додатково повідомити, яка буде подальша реалізація скріплення і необхідні технічні характеристики.

«Крім того, враховуючи назву підприємства – «МІСТ ТБ» – в разі, якщо Ви плануєте розширення галузі своєї діяльності в напрямку будівництва мостових переходів для залізниць та автошляхів – ми готові надати всі необхідні консультації технічними фахівцями нашого підприємства з питань поставки скріплень та організації робіт», – повідомили у КРТ.

Лист-відповідь «Корпорації КРТ» прокоментував генеральний продюсер телеканалуZIK Дмитро Добродомов.

Він наголосив, що телеканал хоче з’ясувати істину у ситуації навколо «Корпорації КРТ», про яку заявили народні депутати у своєму зверненні щодо можливих махінацій і відмивання державних коштів в особливо великих розмірах.

«Тому у своєму запрошенні я чітко сказав, кого ми хотіли би бачити на програмі. Зокрема, віце-президента «Корпорації КРТ» Світлану Козинець і когось із засновників – або Ярослава, або Богдана Дубневичів, тому що їх стосуються факти розслідування в рамках програми «Хто тут живе?» про голову Львівської ОДА Михайла Костюка, який має з ними бізнес-стосунки», – зазначив Добродомов.

Щодо пропозиції, щоб у програмі взяв участь адвокат підприємства, то, за словами Добродомова, про це мова не йшла. «І якщо пані Козинець стверджує, що ми подаємо упереджену інформацію або перекручені факти, то послугами адвоката вона може скористатися у судовій площині», – сказав він.

Генпродюсер телеканалу ZIK нагадав, що вони запрошують на прямий ефір і представника від колективу підприємства, однак у відповіді Світлани Козинець про це нічого не сказано.

«Ще раз підтверджую, що ми запрошуємо віце-президента, засновників підприємства і представника трудового колективу на прямий ефір 4 квітня», – додав він.

Також Дмитро Добродомов пояснив, навіщо телеканалу потрібен анкер закладний: «Ні, ми не збираємося змінювати профіль. Нам лише потрібно купити один примірник деталі, що є ключовою у схемі, яку розслідують журналісти програми «Хто тут живе?». Ми не бачимо в цьому величезних проблем, щоб цю одну деталь нам продати, тому що іншим способом ми її отримати просто не можемо».

Переглядів: 592 | Додав: pustomytivchanyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Відео
Погода
Пошук
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцінка меру міста
Всього відповідей: 31

Органи  влади




Pustomyty - info © 2024

Украина-Сегодня: Каталог сайтов каталог сайтівКаталог
сайтів УкраїниMyCounter - счётчик и статистикаУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETЛьвівський каталог сайтівКаталог сайтовИнтернет магазин Best ConnectionShiftCMS.net - Каталог сайтів ЛьвоваRambler's Top100Яндекс.МетрикаИнформер для сайтовКаталог україномовних сайтівУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETТоп Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів