Субота, 20.04.2024, 13:48

Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Пустомити - info
Інформаційний ресурс міста

Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Меню сайту
Міні-чат
Фото
Навігатор по місту














Реклама

Наше опитування
Оцінка меру міста
Всього відповідей: 31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Травень » 11

Керівництво Головного управління МВС України у Львівській області з нагоди міжнародного Дня матері привітало молоду, талановиту жінку, маму чотирьох синів, успішного працівника Пустомитівського РВ міліції 35-річну Вікторію Шендюх. Про це повідомили у відділі зв’язків із громадськістю ГУ МВСУ Львівщини.
Подарунок (телевізор) мамі-міліціонеру від імені керівників міліції Львівської області вручив заступник начальника Головного управління МВС України у Львівській області полковник міліції Михайло Курочка.
«Бажаю Вам бути прикладом для кожної жінки у нашій міліцейській сім’ї. Адже жінка в органах внутрішніх справ має подвійну відповідальність: вона мама і дружина, і працівник міліції, який виконує часом нелегкі функціональні обов’язки. Вікторіє, Ви – мама-героїня, яка виховує чотирьох дітей. Ви – приклад, який варто берегти! Бажаю досягати успіхів у всьому і отримати звання полковника», - сказав заступник начальника міліції Львівщини.
Зі свого боку, Вікторія подякувала колегам-правоохоронцям за щирі вітальні слова та подарунок, а також повідомила, що ця подія стала для неї справжньою несподіванкою. «Щиро дякую за те, що з-посеред багатьох мам-міліціонерів обрали саме мене. Мені надзвичайно приємно отримати вітання від мого керівництва. Але, чесно кажучи, для мене сьогоднішня подія стала справжньою несподіванкою, - зауважила жінка. 
Вікторія Шендюх розповіла, що вже навчилася поєднувати справу життя – роботу в міліції, про яку мріяла з дитинства, зі своєю сім’єю. 
«Спершу було дуже важко. Але завдяки розумінню і підтримці з боку мого чоловіка і дітей, на яких я можу ... Читати далі »

Пререглядів: 550 | Додав: pustomytivchanyn | Дата: 11.05.2012 | Коментарі (0)

Представники Партії регіонів у Пустомитівському районі Львівщини погрожують здати партійні квитки, якщо впродовж найближчого часу не звільнять з посади голову Пустомитівської райдержадміністрації Ігоря Чопка.  Про це «Львівському порталу» сьогодні під час пікету Львівської ОДА повідомив голова «Ініціативної групи  за відставку Ігоря Чопка» Олександр Лопачук.

«Ми вимагаємо відставки Чопка тому що він проводить негативну в усіх аспектах політику для регіону. Зокрема, це стосується земельних питань. Голова РДА роздає в районі землю людям, які нічого спільного з Пустомитівщиною не мають, або ж розраховується землею за певні послуги», - заявив О.Лопачук.

За його словами, ініціативна група уже місяць тому мала телефонну розмову з керівництвом Львівської облдержадміністрації. Однак обіцянки про звільнення Чопка так і не бу ... Читати далі »

Пререглядів: 480 | Додав: pustomytivchanyn | Дата: 11.05.2012 | Коментарі (0)

Форма входу
Відео
Погода
Пошук
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцінка меру міста
Всього відповідей: 31

Органи  влади




Pustomyty - info © 2024

Украина-Сегодня: Каталог сайтов каталог сайтівКаталог
сайтів УкраїниMyCounter - счётчик и статистикаУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETЛьвівський каталог сайтівКаталог сайтовИнтернет магазин Best ConnectionShiftCMS.net - Каталог сайтів ЛьвоваRambler's Top100Яндекс.МетрикаИнформер для сайтовКаталог україномовних сайтівУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETТоп Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів