Четвер, 28.03.2024, 12:33

Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Пустомити - info
Інформаційний ресурс міста

Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Меню сайту
Міні-чат
Фото
Навігатор по місту














Реклама

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 24
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Грудень » 15

Здається, що в нашому сучасному світі не залишилося місця для магії і чаклунства. Більшість різних явищ, які раніше здавалися дивними, чарівними, в даний час мають наукові пояснення. Але, незважаючи на все це, ще залишилася в наших душах віра в незвичайні і незрозумілі явища. Коли відбуваються якісь речі, які ми не можемо пояснити за допомогою науки і здорового глузду, то говоримо, що мало місце бути чаклунства. Однак мало хто зможе дати точне визначення магії і таємничим явищам. У різні часи існували різні тлумачення цього феномена. Але можна все таки виділити загальні моменти при визначенні магії та її практичного застосування.

В першу чергу магія – це вплив на одухотворені і неживі предмети, природні явища, а також різні пророкування майбутнього. Крім того існує ще обрядова магія, яку використовують в різних релігіях, це виконання якихось ритуальних дій. Тобто всі зміни, які відбуваються згідно нашої волі, але які не мають під собою ніякого здорового пояснення, ми зараховуємо до чарівництва.

Традиційно вважається, що існує біла і чорна магія, або добра і зла. Тобто, наприклад, якщо чарівництво направлено на підтримку рівноваги і гармонії у світі, то це біла магія. Але це невірно, не можна провести чітку межу при поділі на добро і зло. І ті ж знахарі і травники, які за допомогою свого нехитрого чаклунства лікували людей і тварин, знали й іншу сторону чаклунства.

Але магія – це не просто втілення своєї волі в реальність за допомогою якихось ритуалів. Це ціла наука, де потрібно знати і вміти застосовувати різні закони природи, космосу, розуміти суть багатьох речей. Хтось вважає ц ... Читати далі »

Пререглядів: 581 | Додав: pustomytivchanyn | Дата: 15.12.2012 | Коментарі (0)

З 16 грудня вступить у дію законодавча заборона куріння в публічних місцях, зокрема і в закладах громадського харчування – ресторанах, кав’ярнях, барах тощо. Турбота парламентарів про здоров’я громадян обійдеться в копієчку власникам закладів. Як власники ресторанів Івано-Франківська готуються до 16 грудня? І що думають про закон самі курці?

 

Штраф навіть за попільничку

Українські парламентарі прийняли Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо вдосконалення окремих положень про обмеження місць куріння тютюнових вир ... Читати далі »

Пререглядів: 676 | Додав: pustomytivchanyn | Дата: 15.12.2012 | Коментарі (0)

Форма входу
Відео
Погода
Пошук
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 24

Органи  влади




Pustomyty - info © 2024

Украина-Сегодня: Каталог сайтов каталог сайтівКаталог
сайтів УкраїниMyCounter - счётчик и статистикаУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETЛьвівський каталог сайтівКаталог сайтовИнтернет магазин Best ConnectionShiftCMS.net - Каталог сайтів ЛьвоваRambler's Top100Яндекс.МетрикаИнформер для сайтовКаталог україномовних сайтівУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETТоп Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів