П`ятниця, 17.05.2024, 14:09

Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Пустомити - info
Інформаційний ресурс міста

Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Меню сайту
Міні-чат
Фото
Навігатор по місту














Реклама

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 24
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

П'яного 37-річного жителя Львівської області у полі збив його порожній автомобіль Volvo, який він погано припаркував. Про це повідомили в управлінні Державної автомобільної інспекції у Львівській області.

За даними міліції, чоловік зупинився недалеко від села Оброшине і пішов у своїх справах, не вживши заходів, щоб не допустити самовільного руху автомобіля, передає «Ukranews».

Автомобіль почав рухатися і збив чоловіка, який нічого не підозрював. Внаслідок наїзду він отримав перелом хребта, перелом ребер та інші травми, з якими був госпіталізований у реанімаційне відділення Пустомитівської центральної районної лікарні.

«ForUm»
Пререглядів: 519 | Додав: pustomytivchanyn | Дата: 29.05.2012 | Коментарі (0)

22 травня, близько 17.00 у селі Сокільники біля Львова голова сільської ради Михайло Криса під час зйомок телевізійного сюжету вихопив камеру з рук оператора ЛОДТРК і розбив її на друзки. Про це Гал-інфо розповів редактор Львівської обласної державної телерадіокомпанії Ярослав Панчишин.

 «Наш оператор знімав сюжет щодо земельного конфлікту у Сокільниках, аж тут раптом на машині під’їхав сільський голова із сином. Чиновник вихопив камеру в оператора і розбив її. Розбита не тільки камера, але й касета, на яку було віднято матеріал. Наразі ми далі перебуваємо в Сокільниках і чекаємо на приїзд міліції»,— сказав Ярослав Панчишин.

У сільській раді в Сокільниках телефони не відповідали. 

Пререглядів: 709 | Додав: pustomytivchanyn | Дата: 23.05.2012 | Коментарі (0)

У короткі літні канікули вітчизняні футболісти (ті, що не задіяні у підготовці до Євро-2012) та їхні наставники подалися у відпустку, переважно за кордон. А ось тренера харківського «Металіста» Мирона Маркевича нині можна побачити не десь там на Багамах чи Канарах, а у рідних Винниках під Львовом. 61-річний фахівець відпочиває від складного, але успішного сезону з допомогою… гри у футбол.

 Щоранку заслужений тренер України бігає кроси по облюбованих з дитинства місцях, у такий спосіб підтримуючи спортивну форму. Потім навідується у власну футбольну школу, спілкується з її вихованцями, педагогами, стежить за тренуваннями, бере на олівець юних талантів. Користуючись моментом, Мирон Богданович виступає у чемпіонаті Пустомитівського району серед футбольних ветеранів, грає за команду села Городиславовичі, звідки родом його давній товариш - місцевий підприємець і громадський активіст Григорій Козловський (він ще й досі захищає ворота рідного села). Наставник «Металіста» грає на позиції центрального півзахисника, що називається – «в’яже гру». Значною мірою саме завдяки його точним і хитрим «пасам урозріз» партнери забивають так багато голів. Уболівальники дивуються, що у свої поважні як для футболіста роки Маркевич у повну силу відпрацьовує два тайми по 40 хвилин. А компанію йому на зеленому полі разом з місцевими гравцями складають колишні підопічні – екс-нападник «Карпат» Андрій Покладок, захисник Володимир Вільчинський, а також захисник ряду команд майстрів Ігор Дідик, який нині працює тренером у футбольній школі Маркевича.

 Ветерани з Городиславовичів зіграли чотири матчі, і у всіх поєдинках перемога була на їхньому боці. Кажуть – завдяки «фартовому» Маркевичу.

... Читати далі »

Пререглядів: 420 | Додав: pustomytivchanyn | Дата: 23.05.2012 | Коментарі (0)

Кількість офіційних мільйонерів у Львівській області зросла вдвічі. Якщо 2011 року в області було 65 мільйонерів, то цього року згідно поданих декларацій про доходи їх кількість зросла до 122. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив голова ДПС Львівщини Віталій Пекарчук.

Офіційні мільйонери задекларували одержані доходи більше 1 млн грн. Всього громадянами-мільйонерами задекларовано 382,9 млн грн. (2011 року – 253,5 млн грн.). Зокрема, у Львові 2012 року задекларували доходи більше мільйона 84 громадянина (2011 року – 39). Також, збільшилась кількість громадян-мільйонерів у Пустомитівському районі – протягом 2012 року доходи більше 1 млн грн тут задекларували 16 осіб, тоді як 2011 року – лише 6.

Найбільша кількість поданих декларацій та задекларованих доходів громадянами мільйонерами – це доходи, одержані у вигляді заробітної плати – 36 декларацій (2011 року – 9 декларацій); 30 громадян-мільйонерів ... Читати далі »

Пререглядів: 611 | Додав: pustomytivchanyn | Дата: 23.05.2012 | Коментарі (0)

Набув чинності вирок Шевченківського районного суду м.Львова за кримінальною справою, порушеною органами прокуратури за матеріалами СБУ стосовно старшого оперуповноваженого служби боротьби з незаконним обігом наркотиків одного із райвідділів ГУ МВСУ у Львівській області, який вимагав і отримав хабар. Про це повідомляє прес-служба УСБУ у Львівській області.

 Встановлено, що в одному із сіл Пустомитівського району міліціонер затримав місцевого мешканця начебто за підозрою у незаконному зберіганні наркотиків та вимагав 3 тис. доларів США за непритягнення його до кримінальної відповідальності. У липні 2011 року співробітники СБУ затримали його «на гарячому» під час одержання другої частини хабара у розмірі 1,5 тис. доларів США.

Суд визнав колишнього правоохоронця винним в одержанні хабара, поєднаним з вимаганням хабара (ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України), і призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі на 5 років з випробувальним терміном 3 роки та з позбавленням права обіймати посади у правоохоронних ... Читати далі »

Пререглядів: 533 | Додав: pustomytivchanyn | Дата: 23.05.2012 | Коментарі (0)

Містківська сільрада Пустомитівського району Львівської області 15 травня за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ «Єврооснова» на реконструкцію незавершеного будівництва спортзалу з допоміжними приміщеннями школи під дитячий садок на 20 місць в селі Містки. Вартість угоди склала 2,83 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Роботи потрібно виконати до кінця 2013 року.

У тендері брали участь кілька компаній, одна з яких – ТОВ «Дельтабуд» – пропонувала виконати роботи за 2,7 млн грн. Однак дешевша пропозиція була відхилена. Конкурсний комітет завважив, що компанія не надала не копії технічних паспортів на всі механізми, що зазначені у довідці про обладнання та перебувають у розпорядженні учасника. Представник від учасника зазначив, що документація конкурсних торгів не містить чітких вимог щодо надання копій технічних паспортів на обладнання, у разі, якщо обладнання орендоване. Після цього конкурсний комітет знайшов інші підстави для відхилення – учасник не надав копію штатного розпису і над ... Читати далі »

Пререглядів: 625 | Додав: pustomytivchanyn | Дата: 23.05.2012 | Коментарі (0)

ZIK/Маріан Стрільців
Сьогодні вранці, близько 9.00, у ДТП між селами Куровичі та Печенія Золочівського району, що на Львівщині, загинув директор Львівської галереї мистецтв, Герой України Борис Возницький.

... Читати далі »

Пререглядів: 499 | Додав: pustomytivchanyn | Дата: 23.05.2012 | Коментарі (0)

Голова РДА Ігор Чопко каже, що однопартійці-регіонали мстять йому, бо звільнив чиновника з фальшивим дипломом.
Пустомитівський район, Львівська область
Справжня «громадянська війна» розгорілася у районній організації Партії регіонів на Пустомитівщині. Керівництво цього осередку заочно виключило зі своїх рядів… голову райдержадміністрації Ігоря Чопка і вимагає від президента звільнити його з посади керівника району. Вже двічі активісти-регіонали з такими закликами пікетували Львівську ОДА. На плакатах, які тримали в руках пікетувальники, зазначалося, що Ігор Чопко – «земельний маклер», «казнокрад». Ці публічні міжусобиці між «біло-голубими» нагадують місцевим жителям призабуту ворожнечу між «помаранчевими» лідерами і суттєво б’ють по і так невисокому авторитету влади та партії Азарова-Януковича у Галичині…

Намісник Пустомитівщини не бачить підстав, щоб соратники котили на нього бочку. Каже, що плідно виконує програму президента: у районі за сприяння влади активно ремонтують фельдшерсько-акушерські пункти, школи, дитсадки, втілюють інші соціальні програми. Перевиконують бюджет. Загалом, за словами голови РДА, з-поміж усіх інших районів виглядають найкраще…

- У мене не виникало і не виникає жодних проблемних питань з рідною Партією регіонів, – сказав кореспонденту «Високого Замку» Ігор Чопко. - Але є проблема однієї людини – колишнього керівника апарату РДА Романа Саврука, якого звільнили за те, що міліція виявила в нього фальшивий диплом. Його можна було звільняти за порушення присяги державного служб ... Читати далі »
Пререглядів: 662 | Додав: pustomytivchanyn | Дата: 18.05.2012 | Коментарі (0)

Жінка - інвалід ІІІ групи, живе разом із сином, теж неповносправним. П'ять разів на рік родина отримує продуктову допомогу, так звані соціальні набори. Неприємні сюрпризи Людмила Куровська отримує не вперше, проте цього разу вирішила не мовчати.

«Як тільки відкрила пакет, одразу почула неприємний запах. Оскільки мішечки герметичні – завелися жуки. Мені і раніше попадалися такі продукти. Одразу викидала», - розпачливо розповіла жінка.

Натомість, працівники соццентру запевняють: всі товари проходять ретельний контроль, проте пояснити відсутність маркування та дати виготовлення продуктів так і не змогли. Окрім цього, додають, пані Людмила надто вибаглива і сама інколи не розуміє, чого вимагає.

... Читати далі »

Пререглядів: 487 | Додав: pustomytivchanyn | Дата: 17.05.2012 | Коментарі (0)

У Львові регіонали пікетують Януковича

Вдруге за останній тиждень люди під прапорами Партії регіонів пікетують Львівську обласну державну адміністрацію.

Основна формальна вимога – звільнення голови Пустомитівської районної державної адміністрації Ігоря Чопка.

Буцімто за якісь земельні зловживання, а також за «процвітання корупції та хабарництва».

... Читати далі »

Пререглядів: 849 | Додав: pustomytivchanyn | Дата: 16.05.2012 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 11 12 13 14 15 ... 24 25 »
Форма входу
Відео
Погода
Пошук
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 24

Органи  влади




Pustomyty - info © 2024

Украина-Сегодня: Каталог сайтов каталог сайтівКаталог
сайтів УкраїниMyCounter - счётчик и статистикаУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETЛьвівський каталог сайтівКаталог сайтовИнтернет магазин Best ConnectionShiftCMS.net - Каталог сайтів ЛьвоваRambler's Top100Яндекс.МетрикаИнформер для сайтовКаталог україномовних сайтівУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETТоп Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів