Середа, 24.04.2024, 23:14

Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Пустомити - info
Інформаційний ресурс міста

Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Меню сайту
Міні-чат
Фото
Навігатор по місту














Реклама

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 24
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Березень » 10 » Діяльність органів влади на місцях
14:16
Діяльність органів влади на місцях
Ігор Чопко провів щотижневу нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації та служб району
5 березня голова Пустомитівської райдержадміністрації Ігор Чопко провів щотижневу нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації та служб району. Серед низки інших, на нараді порушувалися питання: повернення кредитів сільськогосподарськими товаровиробниками (відповідно до результатів аудиту району); планування  весняно-польових робіт та визначення оператора з постачання нафтопродуктів для с/г підприємств; розвитку тваринницької галузі району, зокрема, збільшення молочного та м’ясо-молочного поголів’я, у т.ч. і в приватному секторі; підготовки до Чемпіонату Європи з футболу «Євро-2012»; ситуації із захворюванням населення на грип (стабільна) та кір (спостерігається зменшення звернень); результатів інспектування проведеного Всесвітньою організацією охорони здоров’я з питань профілактики, діагностування та лікування кору. Ігор Чопко доручив головному лікареві центральної районної лікарні Івану Лабаю прискорити процес щодо взяття на баланс ЦРЛ фельдшерсько-акушерських пунктів району та виготовлення документації для проведення ремонтів 26 (із 45 наявних) ФАПів, які включені в Програму соціально-економічного та культурного розвитку Пустомитівського району на 2012 рік.
 
 Діяльність органів влади на місцях
5 березня в Пустомитівській райдержадміністрації відбулася нарада за участю першого заступника та заступника голови райдержадміністрації Володимир Шаповал та Юрія Ткача, міського голови Ростислава Яреми та представників міського житлово-комунального підприємства (МЖКП). Порушувалися та обговорювалися питання функціонування МЖКП, вивезення твердих побутових відходів, зокрема, необхідності прискорення проведення тендерних процедур з визначення підприємства, яке надаватиме ці послуги, інші питання належного утримання та розвитку адмінтериторії.
 
 Діяльність органів влади на місцях
5 березня перший заступник голови Пустомитівської райдержадміністрації Володимир Шаповал провів нараду з представниками відповідних адмінтериторій району щодо питань централізованого водопостачання ЛМКП «Львівводоканал» населених пунктів, розташованих в зонах депресійної лійки, у т.ч. надання їх жителям безоплатно послуги з водопостачання (передбачається, що відшкодування проводитиметься Львівською міською радою), а також, укладання відповідних угод. На нараді заслуховувалися та обговорювалися пропозиції керівництва Пустомитівської міської ради та КП «Пустомитиводоканал».
 
 Діяльність органів влади на місцях
7 березня в Пустомитівському районному Народному домі відбудеться урочиста академія, виставка вишиванок народної майстрині України Лідії Кучми та святковий концерт, приурочені до 198-ї річниці від дня народження Т.Г.Шевченка.
Переглядів: 611 | Додав: pustomytivchanyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Відео
Погода
Пошук
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 24

Органи  влади




Pustomyty - info © 2024

Украина-Сегодня: Каталог сайтов каталог сайтівКаталог
сайтів УкраїниMyCounter - счётчик и статистикаУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETЛьвівський каталог сайтівКаталог сайтовИнтернет магазин Best ConnectionShiftCMS.net - Каталог сайтів ЛьвоваRambler's Top100Яндекс.МетрикаИнформер для сайтовКаталог україномовних сайтівУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETТоп Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів