Четвер, 25.04.2024, 06:53

Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Пустомити - info
Інформаційний ресурс міста

Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Меню сайту
Міні-чат
Фото
Навігатор по місту














Реклама

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 24
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Вересень » 6 » Накачали нафти на 4 мільйони
22:01
Накачали нафти на 4 мільйони
На Львівщині група зловмисників викачала з магістрального нафтопроводу 392 тонн нафти, завдавши державі збитків на 4,3 млн. грн.

На початку серпня цього року працівникам УБОЗу стало відомо, що на території Львівської області діє злочинна група осіб. Шляхом врізки до магістральних трубонафтопроводів зловмисники крали значні обсяги нафтопродуктів.

Після перевірки цієї інформації 16 серпня співробітники УБОЗу провели спецоперацію. Зокрема, на території одного з дачних кооперативів Пустомитівського району вони виявили несанкціоновану врізку в магістральний нафтопродуктопровід ДП «Прикарпатзахідтранс» і крадіжку дизельного палива.

За скоєння цього злочину затримали злочинну групу у складі трьох місцевих мешканців. Один з них упродовж 10 років перебував у міждержавному розшуку за вчинення злочинів на території іншої держави.

Члени групи «промишляли» таким заробітком уже не вперше. Рівень підготовки устаткування, яким користувались злочинці, свідчив про серйозність їх намірів. Зокрема, під час огляду місця вчинення злочину правоохоронці виявили автомобіль «Мерседес» (фургон) зі спеціально обладнаним резервуаром, наповненим дизпаливом, а також робочий одяг, рукавиці й інші знаряддя злочину.

Водночас на території вказаного кооперативу виявили закопаний у землю металевий резервуар ємністю близько 20 т, частково наповнений дизпаливом. У нього було вмонтовано електронасос та підведено до нього труби для відкачування рідини.

За попередньою інформацією від ДП «Прикарпатзахідтранс», загальна кількість викрадених нафтопродуктів становить понад 392 т. Державі завдано збитків на суму близько 4,3 млн. грн.

За цим фактом щодо учасників групи порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч. 2 ст. 292 (пошкодження об'єктів магістральних нафто-, газо- та нафтопродуктопроводів), ч.5 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, інформує ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

На цей час працівники спецпідрозділу встановили й інших організаторів та учасників злочинної групи. Тривають оперативно-розшукові заходи щодо документування фактів їх злочинної діяльності. Крім цього, здійснюють перевірки, щоб виявити інші місця можливих несанкціонованих врізок на території Львівщини. 

Переглядів: 543 | Додав: pustomytivchanyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Відео
Погода
Пошук
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 24

Органи  влади




Pustomyty - info © 2024

Украина-Сегодня: Каталог сайтов каталог сайтівКаталог
сайтів УкраїниMyCounter - счётчик и статистикаУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETЛьвівський каталог сайтівКаталог сайтовИнтернет магазин Best ConnectionShiftCMS.net - Каталог сайтів ЛьвоваRambler's Top100Яндекс.МетрикаИнформер для сайтовКаталог україномовних сайтівУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETТоп Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів