Субота, 20.04.2024, 07:58

Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Пустомити - info
Інформаційний ресурс міста

Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Меню сайту
Міні-чат
Фото
Навігатор по місту














Реклама

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 24
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Грудень » 25 » Нардепи поділили комітети ВРУ
12:07
Нардепи поділили комітети ВРУ

Верховна Рада утворила 29 парламентських комітетів та спец комісію з приватизації. Відповідну постанову підтримали 339 народних депутатів, передає кореспондент УНН.

Згідно до документу, у ВР буде 29 комітетів та одна комісія.

Зокрема, створюються такі комітети: Комітет з питань аграрної політики та земельних відносин, Комітет з питань боротьби з організованою злочинністю та корупцією, Комітет з питань бюджету, Комітет з питань верховенства права та правосуддя, Комітет з питань економічної політики, Комітет з питань євроінтеграції, Комітет з питань науки та освіти, Комітет у закордонних справах, Комітет з питань інформатизації та інформаційних технологій, Комітет з питань нацбезпеки та оборони, Комітет з питань охорони здоров’я, Комітет з питань паливно-енергетичного комплексу та інші.

Згідно до документу, Комітет з питань аграрної політики очолив регіонал Григорій Калєтнік. До комітету серед іншого увійшли регіонали Олександр Волков, Володимир Пилипенко, Григорій Смітюх, Олег Царьов.

У свою чергу, Комітет з питань боротьби з організованою злочинністю та корупцією очолив представник "УДАРу” Віктор Чумак. Його першим заступником став нардеп Генадій Москаль, а заступником Микола Джига.

Бюджетний Комітет очолив регіонал Євген Гєллєр. Його заступниками стали регіонал Сергій Буряк, представник КПУ Оксана Калетнік, а також Олександр Волков.

Комітет з питань правосуддя, як і в минулому парламенті, очолив регіонал Сергій Ківалов.

Комітет з питань євроінтеграції очолив представник "Батьківщини” Григорій Немиря. Його заступником стала регіонала Ірина Бережна. До Комітету серед іншого увійшов позафракційний Віктор Балога та екс-міністр економічного розвитку і торгівлі Петро Порошенко.

Комітет з питань інформатизації очолив регіонал Валерій Омельченко.

Комітет з питань культури та духовності представник "Батьківщини” В’ячеслав Кириленко. Його першим заступником стала регіоналка Інна Богословська.

Комітет з питань нацбезпеки та оборони очолив екс-спікер парламенту Володимир Литвин.

Комітет з питань охорони здоров’я знову очолила представник Партії регіонів Тетяна Бахтеєва.

Нагадаємо, вчора у ЗМІ з’явилася інформація, що комітети ВР, кількість яких 29 плюс одна комісія, вже розподілені.

Так, комітет свободи слова дістався Миколі Томенку ("Батьківщина"), комітет з питань європейської інтеграції та іноземних справ - Григорію Немирі ("Батьківщина").

Комітет з питань екологічної політики повинна очолити Ірина Сех ("Свобода"), комітет з культури - В'ячеслав Кириленко ("Батьківщина"), комітет з питань правозахисту - Андрій Кожем'якін ("Батьківщина"), комітет по боротьбі з злочинністю - Віктор Чумак ("Удар").

Комітет з економічної діяльності (контролю за тендерними процедурами) дістанеться Андрієві Іванчуку ("Батьківщина"), комітет з освіти - Лілії Гриневич ("Батьківщина"). Комітет з прав людини очолить представник "Удару".

Депутат Ірина Луценко ("Батьківщина") займе пост заступника глави парламентського комітету з питань прав людини.

Водночас, представники опозиції наголошують, що їм не віддали комітети з контрольними функціями, зокрема бюджетний комітет.

Джерело: УНН
Переглядів: 950 | Додав: pustomytivchanyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Відео
Погода
Пошук
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 24

Органи  влади




Pustomyty - info © 2024

Украина-Сегодня: Каталог сайтов каталог сайтівКаталог
сайтів УкраїниMyCounter - счётчик и статистикаУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETЛьвівський каталог сайтівКаталог сайтовИнтернет магазин Best ConnectionShiftCMS.net - Каталог сайтів ЛьвоваRambler's Top100Яндекс.МетрикаИнформер для сайтовКаталог україномовних сайтівУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETТоп Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів