Четвер, 18.04.2024, 18:27

Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Пустомити - info
Інформаційний ресурс міста

Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Меню сайту
Міні-чат
Фото
Навігатор по місту














Реклама

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 24
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Березень » 10 » Новий IPad: що очікували і що отримали
20:23
Новий IPad: що очікували і що отримали
4G, висока роздільна здатність дисплею, новий процесор, 1080p камера та багато іншого.

Джерело: mcdigital.ru*

Як і очікувалося, компанія Apple показала свій останній IPad на закритій презентацій у Сан-Франциско в оточенні щасливих журналюг та блогерів. В новому планшеті багато нового, окрім його ім'я. Його назимають"новий IPad" або "третє покоління IPad", але не IPad-3.

За кілька тижнів до відкриття в середу нового IPad, чутки про нього розповсюджувалися зі швидкістю турбіни. Тож ми подумали, що буде мудро зібрати прогнози і подивитися, чи співпаде реальність з фантазією.

Отже, в алфавітному порядку:

"Припиниться послідовне найменування"

Оригінальний IPad, звичайно, не звався IPad 1. Але його нащадок отримав назву IPad 2. Деякі спостерігачі присягалися, що новий планшет можна було б назвати IPad HD, а деякі заявили, що він називатиметься IPad 3.

Тим не менш, не існує нового ім'я для IPad - це всього лише "третє покоління" IPad або "новий IPad".

"Новий IPad підтримуватиме бездротовий зв'язок стандарту 4G/LTE"

Так, це є, в якості опції. Apple стверджує, що швидкість обміну даними у стандарті LTE досягає 72Mbps, і є також HSPA+ зі швидкістю до 21 Мбіт і подвійний несучий HSDPA "потужністю” до 42Mbps. Доступна також 3G EV-DO версія.

На старті, планшет буде передбачати налаштування двох операторів у США - Verizon і AT&T - дві різні версії, звичайно, - плюс Rogers, Bell, Telus та в інших місцях. Крім того, новий IPad може перетворитися на особисту точки доступу - якщо ваш оператор підтримує таку можливість – і підключати до п'яти пристроїв. Попри стійку думку, що 4G є вампіром для батареї, Apple стверджує, що батареї для використання 4G вистачить на 9 годин, а для 3G – на 10 годин, як і раніше.

"З`явиться IPad 2 з пам’яттю 8GB"

Не вглядати. Але ціна за IPad початкового рівня з пам’яттю 16GB впала до 399 доларів в США.

Джерело: eschoolnews 

"Камеру поліпшено"

Було прийнято вважати, що дурнувата камера, що була в IPad 2, у новому IPad буде оновлена до восьми мегапікселів. Можливо, навіть поліпшиться якість фронтальної відео-чат камери.

Ну що ж, новий IPad має задню п'яти-мегапіксельну камера з ІЧ-фільтром, автоматичними фокусуванням і визначенням балансу білого, блокуванням автофокусу, розпізнаванням облич. Вона знімає 1080p відео зі стабілізацією зображення і зниженням рівня шуму. Незважаючи на п'ять, а не на вісім мегапікселів, ми будемо вважати, що чутки про "поліпшену камеру" виявилися вірними.

"Відбудеться дебют 7.X-дюймового IPad"

Хвиля чуток вказувала на те, що з’явиться менший форм-фактор IPad, з діагоналлю екрану, за різними повідомленнями, 7,1 або 7,85 дюйма. Не вийшло. Але, за деякими чутками, реліз міні-IPad відбудеться в третьому кварталі цього року.

"Зникне головна кнопка”

Деякі спостерігачі, дивлячись на запрошення до презентації, що надійшло електронною поштою, зробив висновок, що новий IPad буде позбавлений кнопки "Додому”. Вони були неправі.

"Планшет отримає дисплей високої розподільної здатності"

До сьогоднішнього дня, IPad мав дисплей 9,7-дюйми з роздільною здатністю 1024х768 пікселів і 132ppi. Передбачалося, що Apple подвоїть роздільну здатність в обох напрямках до 2048х1536, що дозволить більш старим програмам для IPad працювати без реінжинірингу. Це припущення виявилося правильним. Apple наголошує, що якщо ви тримаєте IPad на "нормальній відстані для перегляду", що становить 15 дюймів, ви не зможете розрізнити окремі пікселі.

Джерело: gdgt 

"Зросте ціна"

Багато говорилося, що базова ціна нового IPad в США зросте на 80 доларів, і зафіксується на новому рівні 579 доларів. Цього не відбулося для 3G-моделі, яка в США коштуватиме $499, $599 і $699 за 16GB, 32GB та 64GB-моделі, відповідно.

4G моделі в США почнуть продаватися за $629, $729 і $829 в тій же потужності. Чутки були не вірні.

"Продажі почнуться 16 березня"

Так, і попередні замовлення почали приймати ще раніше - чорного або білого кольору, на ваш вибір.

"Планшет матиме більш потужний процесор"

Чутки казали, що новий IPad буде оснащений або чотирьохядерним процесором A6, або оновленим двохядерним чіпом A5X. Назва A5X виявилася правильною, і так саме вірними є чутки щодо чотирьохядерного процесору - але лише до деякої межі. "Quad-Core" відноситься тільки до графічного процесору A5X, а не до головного процесору. Директор Apple з маркетингу Філ Шиллер, який презентував новий IPad, не назвав тактову частоту A5X, але він сказав, що його продуктивність в чотири рази швидше, ніж A5 (в IPad 2 процесор A5 працює на частоті 1 ГГц), і що це справжня "графічна електростанція".

"З’явиться Microsoft Office для IPad"

Минулого місяця Microsoft розповіла, що чутки про підготовку Офісу для IPad базуються на "неточних чутках і домислах". Вони говорили правду - досі, принаймні.

"Планшет застосовуватиме голосові команди Siri"

Siri на IPhone тестувалися для австралійського варіанту анлійської мови, а також для французької та німецької мов, зараз з’явилася версія Siri для японської. Проте, жодного слова не сказано про Siri для IPad. Отже, ці чутки позначимо як ті, що не справдилися.

Джерело: wired.com

"IPad буде більш товстим та важким"

Шиллер сказав, що новий IPad "залишається на диво тонким (9,4mm) і легким (1,5 кг)". Але IPad 2 є 8,8 мм завтовшки, і важить 1,33 кг. Отже, слухи правильні.

"Буде оновлена операційна система iOS"

Немає чого зазначити, крім того факту, що ОС підтримуватиме нові дисплеї з більш високою роздільною здатністю (що очевидно), і що розробникам не потрібно буде оновлювати свої програми, як це сталося, коли IPhone переїхав у більш високу роздільну здатність дисплея.

Є, однак, істотно оновлені версії GarageBand, iMovie і Iphoto. Ці програми так тісно пов'язані в iOS, що ми наважуємось дати цій чутці підтвердження.

Оригінал читайте на The register

Переглядів: 648 | Додав: pustomytivchanyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Відео
Погода
Пошук
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 24

Органи  влади




Pustomyty - info © 2024

Украина-Сегодня: Каталог сайтов каталог сайтівКаталог
сайтів УкраїниMyCounter - счётчик и статистикаУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETЛьвівський каталог сайтівКаталог сайтовИнтернет магазин Best ConnectionShiftCMS.net - Каталог сайтів ЛьвоваRambler's Top100Яндекс.МетрикаИнформер для сайтовКаталог україномовних сайтівУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETТоп Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів