Понеділок, 06.05.2024, 10:25

Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Пустомити - info
Інформаційний ресурс міста

Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Меню сайту
Міні-чат
Фото
Навігатор по місту














Реклама

Наше опитування
Оцінка меру міста
Всього відповідей: 31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Квітень » 2 » Підсумкова програма «Хто тут живе?» почнеться раніше і триватиме довше
20:19
Підсумкова програма «Хто тут живе?» почнеться раніше і триватиме довше
Цієї середи о 21:35 у підсумковій програмі проекту журналістських розслідувань «Хто тут живе?», зокрема, продемонструють нові факти щодо діяльності та участі голови Львівської ОДА Михайла Костюка та засновників ТзОВ «Корпорації Колійні ремонтні технології» Ярослава та Богдана Дубневичів в оприлюдненій народними депутатами схемі маніпуляцій із бюджетними коштами. Журналістське розслідування стосуватиметься ґрунтовної перевірки цих фактів.

Віце-президент «Корпорації КРТ» Світлана Козинець повідомила, що всупереч неодноразовим запевненням генеральний продюсер телеканалу ZIK, ведучий телепередачі «Хто тут живе?» Дмитро Добродомов так і не надіслав офіційного запрошення підприємству. Про це йдеться у відкритому листі підприємства до генерального продюсера телеканалу ZIK.

Зокрема, Світлана Козинець заявляє, що станом на понеділок, 2 квітня, у них немає жодного офіційного підтвердження участі підприємства у телепередачі.

«Саме тому наполегливо просимо Вас, все-таки, підтвердити надання представникам підприємства часу для представлення своєї позиції в обсязі, рівнозначному тому, протягом якого поширювалася абсолютно неправдива інформація про наше підприємство у передачі «Хто тут живе» від 8.02.2012 року», – йдеться у листі.

«Окрім цього, попри прохання підприємства надати необхідні документи для того, аби «Корпорація КРТ» продала вам анкер закладний, який, за Вашими запевненнями, вкрай необхідний для продовження розслідування, станом на сьогодні, 2 квітня 2012 року, жодних документів ми не отримали. З цього робимо висновок, що Ваші наміри отримати деталь, яка Вас цікавить, не відповідають дійсності. Адже через недотримання телеканалом ZIK термінів надання документів, реалізувати угоду купівлі-продажу до 4 квітня 2012 року буде вкрай складно», – зазначають у «КРТ».

Також для забезпечення проведення телепередачі на належному рівні і для того, аби надати можливість представникам підприємства підготуватись до передачі, віце-президент підприємства просить офіційно повідомити про склад експертів та тривалість прямого ефіру, наданого представникам «Корпорації КРТ» в телепередачі «Хто тут живе?» 4 квітня 2012 року.


«Темі ТзОВ «Корпорація КРТ», на наполегливі прохання керівництва, буде присвячено дві третини прямого ефіру», – прокоментував черговий відкритий лист віце-президента «Корпорації КРТ» Світлани Козинець генеральний продюсер телеканалу ZIK Дмитро Добродомов.

«Наш обов’язок – у прямому ефірі нарешті з’ясувати істину у цій справі. Хотів би ще раз наголосити, вона не стосується працівників ТзОВ «Корпорації КРТ», у чому так наполегливо переконує громадськість його керівництво, тим самим відволікаючи увагу від головних фігурантів журналістського розслідування. Натомість стосується однієї дуже цікавої схеми, яку журналісти розслідують останні півтора роки. Хочу зазначити, що я вже кілька разів відкрито (у тому числі й у попередніх випусках програми «Хто тут живе?») запрошував людей, причетних до «Корпорації КРТ», на прямий ефір, тому мені незрозуміла дивна риторика у черговому відкритому листі пані Козинець щодо неотримання від телеканалу запрошення на цей прямий ефір».

Окрім самої пані Козинець та представника від трудового колективу цієї корпорації, на прямий ефір програми також запрошені: голова Львівської обласної адміністрації Михайло Костюк, депутати обласної ради Ярослав та Богдан Дубневичі, депутат обласної ради Ірина Сех, директор «Інституту трансформації суспільства» Олег Соскін.

До вівторка, 3 квітня, 15:00 телеканал ZIK чекає на прізвище представника від трудового колективу «Корпорації КРТ», а також підтверджуючий документ із підписами працівників, котрі делегують його на програму «Хто тут живе?».

Цієї середи о 21:35 у підсумковій програмі проекту журналістських розслідувань «Хто тут живе?», зокрема, продемонструють нові факти щодо діяльності та участі голови Львівської ОДА Михайла Костюка та одного із засновників ТзОВ «Корпорації Колійні ремонтні технології» Ярослава та Богдана Дубневичів в оприлюдненій народними депутатами схемі маніпуляцій із бюджетними коштами. Журналістське розслідування стосуватиметься ґрунтовної перевірки цих фактів.

Переглядів: 576 | Додав: pustomytivchanyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Відео
Погода
Пошук
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцінка меру міста
Всього відповідей: 31

Органи  влади




Pustomyty - info © 2024

Украина-Сегодня: Каталог сайтов каталог сайтівКаталог
сайтів УкраїниMyCounter - счётчик и статистикаУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETЛьвівський каталог сайтівКаталог сайтовИнтернет магазин Best ConnectionShiftCMS.net - Каталог сайтів ЛьвоваRambler's Top100Яндекс.МетрикаИнформер для сайтовКаталог україномовних сайтівУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETТоп Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів