Вівторок, 16.04.2024, 12:01

Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Пустомити - info
Інформаційний ресурс міста

Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Меню сайту
Міні-чат
Фото
Навігатор по місту














Реклама

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 24
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Листопад » 5 » "Свобода" готова скласти мандати
09:16
"Свобода" готова скласти мандати
ВО "Свобода" готове до "обнулення" списків і відмови йти в нову Верховну Раду, але поки не отримувало офіційних звернень від партнерів по опозиції. Про це заявив керівник прес-служби "Свободи", кандидат у народні депутати Юрій Сиротюк, коментуючи пропозицію одного з лідерів Об'єднаної опозиції Анатолія Гриценка про "обнулення" списків на знак протесту проти фальсифікацій.

"Свобода" не тільки на словах, але й на ділі є найбільш рішучою та радикальною опозиційною силою. Ми готові до будь-яких дій, і до вище зазначених, в тому числі. Але до нас ще офіційно не зверталося керівництво "Батьківщини", є тільки заява Гриценка", - сказав Сиротюк.

За його словами, юристи "Свободи" відразу почали вивчати юридичні наслідки такого кроку.

"Якщо буде прийнято таке рішення разом з іншими опозиційними силами, то "Свобода" першою його виконає. Питання більше до наших союзників, наскільки серйозна їх заява і наскільки вона узгоджена між усіма партнерами, тому що у нас одна партія, а в Об'єднаної опозиції декілька. І чи не вийде так, що хтось складе мандати, а мажоритарники продовжать працювати", - сказав глава прес-служби партії.

Він також зазначив, що в даний час ще не завершена боротьба за захист результатів волевиявлення громадян і, зокрема, кандидат по столичному округу № 223 Юрій Левченко не зрозуміє своїх соратників, якщо вони відмовляться від боротьби, коли ще не завершено підрахунок голосів.

При цьому Сиротюк підкреслив, що націоналісти готові до участі в нових парламентських виборах і розраховують в такому випадку на більший результат.

"Ми показали суспільству, як захищаємо свої результати і вибір українців в цілому, і при будь-яких дострокових виборах прогнозуємо, що кількість прихильників "Свободи" зросте приблизно вдвічі. Ми не боїмося перевиборів, тому що ні в кого з нас немає мандатів, немає ні в кого спокуси залишитися сидіти на теплому кріслі, якого і так не було. Не маючи жодного депутата, ми набагато активніше і ефективніше захищаємо свої результати, ніж наші союзники, у яких більше 100 мандатів", - зазначив він.

Українська правда

Переглядів: 569 | Додав: pustomytivchanyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Відео
Погода
Пошук
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 24

Органи  влади




Pustomyty - info © 2024

Украина-Сегодня: Каталог сайтов каталог сайтівКаталог
сайтів УкраїниMyCounter - счётчик и статистикаУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETЛьвівський каталог сайтівКаталог сайтовИнтернет магазин Best ConnectionShiftCMS.net - Каталог сайтів ЛьвоваRambler's Top100Яндекс.МетрикаИнформер для сайтовКаталог україномовних сайтівУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETТоп Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів