Четвер, 28.03.2024, 09:40

Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость | RSS
Пустомити - info
Інформаційний ресурс міста

Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Меню сайту
Міні-чат
Фото
Навігатор по місту














Реклама

Наше опитування
Оцінка меру міста
Всього відповідей: 31
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Листопад » 14 » У селі Семенівка Пустомитівського району дорога – яма на ямі
23:02
У селі Семенівка Пустомитівського району дорога – яма на ямі
Дорогу, що проклали 30 років тому у с. Семенівка Пустомитівського району, досі ніхто не ремонтував. Про це на «Гарячу лінію ZIK» поскаржилися самі селяни. Мешканці кажуть, на дорогу кошти виділили, а відремонтували лише 20 метрів.

Про це повідомили журналісти телеканалу ZIK.

Через погану дорогу, кажуть селяни, щоб доїхати до Львова, доводиться полювати на маршрутки, які через вибоїни їздять вкрай рідко.

Утім у селі є шматок доброї дороги. Щоправда, її заледве двадцять метрів. І лежить цей шматок асфальту поряд з рожевим триповерховим маєтком. За словами селян, там живе заступник прокурора Хмельницької області Василь Васильович Шаравара.

Насправді ремонтні роботи в Семенівці були. Але засипали в ями не асфальт, а щебінь. Тож вибоїни на дорогах знову світять дном.

У Пустомитівському райавтодорі начальник Ігор Винар каже, що зараз проектна організація розробляє кошторис на півмільйона. Ці кошти поки що лише на папері. Про шмат ліпшої дороги навпроти маєтку чиновника пан Винар запевняє: це збіг. Мовляв, на окраїні села починається маршрут Семенівка – Пустомити – Семенівка, тож дорогу там і відремонтували.

Переглядів: 932 | Додав: pustomytivchanyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Відео
Погода
Пошук
Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Оцінка меру міста
Всього відповідей: 31

Органи  влади




Pustomyty - info © 2024

Украина-Сегодня: Каталог сайтов каталог сайтівКаталог
сайтів УкраїниMyCounter - счётчик и статистикаУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETЛьвівський каталог сайтівКаталог сайтовИнтернет магазин Best ConnectionShiftCMS.net - Каталог сайтів ЛьвоваRambler's Top100Яндекс.МетрикаИнформер для сайтовКаталог україномовних сайтівУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NETТоп Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів